torek, 10. marec 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v širši Prlekiji, ustanovljen leta 2005. Mesečno nas obišče okoli 500 tisoč obiskovalcev.

Sledite nam

Nastavitev teme

Žitni krogi [3] - Forum

MHA

Hijoooj jas pa sen ziher bija ka čuvajo zavolo krogof. :hehe:

Progress

Ke te veš, gnes momo temo o krogih, jutri pa že lehko čüjemo ka so se ke pojavile.

Dejan

Fsakše oslarije pa tüdi ne trebamo znati :hehe:

TUNČEK

Najbrš resen ne čuvajo krogof pač pa pšenico, če se takak Progress provi štükajo kera je. :khmm:

Dejan

Se sen ne reka, ka bi čuvali kroge, pač pa pšenico pred tistimi, či bi začeli cepetati pa kroge risati :hehe:
Očitno pa je te tü vsega boga drügega.

Zvončica

Aha....domoči marsovec ke je iz lune opa pa mu zej neje jasno kak je vse zavirtja tak daleč :nezemljan:

TUNČEK

Takši so pač TAJKUNI - ki so zej moderni. :vrag:

Dejan

No, letos pa jih mojo v Rakičani :hehe:

Žitni krogi v Rakičanu

Žitni krogi v Sloveniji

Progress

Nesmo včera rekli, da gnes že bodo. Samo zdi se mi ka je neke podobnega namalano v Vestnike, ki je gnes priša.Tan t\'ude neke piše o ten.

MHA

Malo smo že vesolce omenjali, pa so že krogi grotali.

Legionar

Dvo Angleža sta pilo za šankon, pa sta z dugcejta prišla na idejo, ka bi lehko z desko delala kroge po žitih. To sta sprobala, in to delala lepo število let. Baje ka je zlo enostavno početje, samo malo domišlije moreš meti. :hehe: To je ne hec, to je čist resen. Zake pa se žitni krogi v Sloveniji pojovlajo predvsen v zodjih letih, kda je v Sloveniji (še posebej v naših kuncih) čiduže več Angležov? :mislec:

prlek1825

gnes sem se glih čez kropje pelo pa sem na hitro folgo viditi pa mislim ke je pisalo pozor varovano območje.....tak ke pomojem je to tu neke z slovenci povezano ne angleži pa vejkimi penezi

MHA

:jaaa: piše tak, por postof nazej je Dejan pripopa sliko.

Dejan

Legionar je napisal/a:

Dvo Angleža sta pilo za šankon, pa sta z dugcejta prišla na idejo, ka bi lehko z desko delala kroge po žitih. To sta sprobala, in to delala lepo število let. Baje ka je zlo enostavno početje, samo malo domišlije moreš meti. :hehe: To je ne hec, to je čist resen. Zake pa se žitni krogi v Sloveniji pojovlajo predvsen v zodjih letih, kda je v Sloveniji (še posebej v naših kuncih) čiduže več Angležov? :mislec:

Ja sej to so videi o ten pa tüdi dokumentarcov puno, kak to delajo. Samo mislin, ka za vse neje glih dokozano, ka jih je človik glih tak z levo roko nareda. Pogledni recimo toti video, to moreš biti provi umetnik, ka to stvoriš :jaaa:

TUNČEK

Kakši so resen fprašlivi, ke bi jih blo teško napraviti, še posebi ponoči, gda je tema, pa tüdi preveč zapleteni vzorci so. :mislec:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.