MHA
sreda, 30. junij 2010 ob 17:57Hijoooj jas pa sen ziher bija ka čuvajo zavolo krogof. :hehe:
Progress
sreda, 30. junij 2010 ob 18:03Ke te veš, gnes momo temo o krogih, jutri pa že lehko čüjemo ka so se ke pojavile.
Dejan
sreda, 30. junij 2010 ob 18:12Fsakše oslarije pa tüdi ne trebamo znati :hehe:

TUNČEK
sreda, 30. junij 2010 ob 20:19Najbrš resen ne čuvajo krogof pač pa pšenico, če se takak Progress provi štükajo kera je. :khmm:
Dejan
sreda, 30. junij 2010 ob 20:29Se sen ne reka, ka bi čuvali kroge, pač pa pšenico pred tistimi, či bi začeli cepetati pa kroge risati :hehe:
Očitno pa je te tü vsega boga drügega.
Zvončica
sreda, 30. junij 2010 ob 23:26Aha....domoči marsovec ke je iz lune opa pa mu zej neje jasno kak je vse zavirtja tak daleč :nezemljan:
TUNČEK
četrtek, 1. julij 2010 ob 08:22Takši so pač TAJKUNI - ki so zej moderni. :vrag:
Dejan
četrtek, 1. julij 2010 ob 15:39No, letos pa jih mojo v Rakičani :hehe:
Žitni krogi v Rakičanu
Žitni krogi v Sloveniji

Progress
četrtek, 1. julij 2010 ob 16:02Nesmo včera rekli, da gnes že bodo. Samo zdi se mi ka je neke podobnega namalano v Vestnike, ki je gnes priša.Tan t\'ude neke piše o ten.
MHA
četrtek, 1. julij 2010 ob 17:42Malo smo že vesolce omenjali, pa so že krogi grotali.
Legionar
četrtek, 1. julij 2010 ob 19:47Dvo Angleža sta pilo za šankon, pa sta z dugcejta prišla na idejo, ka bi lehko z desko delala kroge po žitih. To sta sprobala, in to delala lepo število let. Baje ka je zlo enostavno početje, samo malo domišlije moreš meti. :hehe: To je ne hec, to je čist resen. Zake pa se žitni krogi v Sloveniji pojovlajo predvsen v zodjih letih, kda je v Sloveniji (še posebej v naših kuncih) čiduže več Angležov? :mislec:
prlek1825
četrtek, 1. julij 2010 ob 22:17gnes sem se glih čez kropje pelo pa sem na hitro folgo viditi pa mislim ke je pisalo pozor varovano območje.....tak ke pomojem je to tu neke z slovenci povezano ne angleži pa vejkimi penezi
MHA
četrtek, 1. julij 2010 ob 22:21:jaaa: piše tak, por postof nazej je Dejan pripopa sliko.
Dejan
četrtek, 1. julij 2010 ob 23:19Legionar je napisal/a:
Dvo Angleža sta pilo za šankon, pa sta z dugcejta prišla na idejo, ka bi lehko z desko delala kroge po žitih. To sta sprobala, in to delala lepo število let. Baje ka je zlo enostavno početje, samo malo domišlije moreš meti. :hehe: To je ne hec, to je čist resen. Zake pa se žitni krogi v Sloveniji pojovlajo predvsen v zodjih letih, kda je v Sloveniji (še posebej v naših kuncih) čiduže več Angležov? :mislec:![]()
Ja sej to so videi o ten pa tüdi dokumentarcov puno, kak to delajo. Samo mislin, ka za vse neje glih dokozano, ka jih je človik glih tak z levo roko nareda. Pogledni recimo toti video, to moreš biti provi umetnik, ka to stvoriš :jaaa:
TUNČEK
petek, 2. julij 2010 ob 08:12Kakši so resen fprašlivi, ke bi jih blo teško napraviti, še posebi ponoči, gda je tema, pa tüdi preveč zapleteni vzorci so. :mislec: