Dejan petek, 9. november 2007 ob 12:48

Ja ve pa pri fsen je zej polek naveza Jurša - Blagovič. Toti penezi grejo iz žepa v žep. Zato pa koplejo, asfalterajo, ... v takših razmerah, ka hitro fse vrak vzeme, ka do drügo leto opet biznis meli. Ve pa penezi se trebajo obračati, ka pa te...

MILAN petek, 9. november 2007 ob 13:45

Gor
hop cefizl

Mislec

Almanah petek, 9. november 2007 ob 15:33

Hja Dejan, samo naj te rajši asfaltirajo neke na novo, ne pa samo staro obnavljajo, pa se v krogi vrtijo, tak kak mala deca.

Mesto se mora razvijati, mora rasti, vedno morajo prihajati novi ljudje, z novimi idejami in energijo....Ne pa Lotmerk, ki že 15 let ni nobenega novega bloka dobil....

MHA petek, 9. november 2007 ob 15:50

No 15 let glih ne (Mercator), pa meni se vidi ka so loni odprli tan gor na tisti ulici, kak je nekda avtodom bija.

Dejan petek, 9. november 2007 ob 16:04

Almanah je napisal/a:
Hja Dejan, samo naj te rajši asfaltirajo neke na novo, ne pa samo staro obnavljajo, pa se v krogi vrtijo, tak kak mala deca.

Ja ve pa to glih provin. To ti je takšo delo pri nas. Vsi toti gradbinci tak delajo, ka malo bol šlampasto eno leto naredijo, ka majo drügo leto opet biznis zagaranterani.

mile petek, 9. november 2007 ob 16:09

segrap pa še par izvajalcev, ki je dalo zavezujoče ponudbe za renoviranje glavnega trga v ljutomeru.

segrap je kao bil "najbolj ugoden", druge firme so na razpisu odjebali.
na koncu pa ko prišteješ nove izmišljene stroške, ta segrap več ni najbolj ugoden ponudnik.

Makaveli petek, 9. november 2007 ob 17:21

jaz če bon gdo župan hehe...jaz totega segrapa nen jeba pet posto...pa če de mi da 3X cenejšo nen vzeja...rajsi se ploča kak se treba pločati pa ka de nareto kak treba biti nareto ka de držalo en cejt pa se ziher bole sploča dati enkrat redno ceno kak pa neke poceni te pa ki vsako leto po neke na novo koplejo ka se zjebe te pa pride 1X dražje kak pa bi pret meja če bi vzeja najdražjega....nega logike....pa še tan pri kini bi na novo da asfalt al pa za odtekanje vode...pizda če pa se nabira tan 50 l vode tak ka rejši hodin po trovi ker včosih se keri pela pa si celi moker...župan treba biti nehče z cili ka vidi neki razvoj mesta pred sebo ne pa samo peneze...rajsi sen župan pa bon rejši hteja ka si me folk zapuni po dobrih delih po dobrih odlocitvah ne pa po ten ka sen peneze kra...(ok malo sen se razpisa pa še niti pijan nisenJezik hehe)

Zvončica petek, 9. november 2007 ob 22:32

Ve si dobro misla...he, he he,-bog dej tvoji reči hasekAplavz samo do tečas pa še malo vadi kere besede bi ponüca namesto onihdveh /jeba, pizda/....ve pa si te nekši Prlek ali kak??
Z javnimi razpisi pa obvezno izbiro najbojšega ponudnika pa je gnesden tak ka se pod krinko najbole ugodnega pa kao kvalitetnega skrivlejo veze na provih mestih ke lehko zainteresiranin povejo keko je cena ke si jo npr. občina želi...te pa se v toten okviri napiše. Pa si zbroni. Te pa se lehko začene cirkus...ve pa je pediatrična klinika dober primer. Moglo bi se zbirati kvaliteto pa upoštevati dobre reference, pa zdravo pamet pa bi bilo vse dosti bojše.
Ve pa se ve ka si revež nesmi privoščiti ka bi poceni kipüva...Hmm

MILAN petek, 9. november 2007 ob 22:58

Vuuhuu
ja keri pa mo bojše reference???????????''

Pisk Pisk

Zvončica petek, 9. november 2007 ob 23:41

Gnesden je s ten resen bole hüdo....samo lidje vejo, bi trebalo malo popitati. Si mislin....

MHA sreda, 14. november 2007 ob 15:45

V nedelo dere sen šo volit, je že bila zasajena prva lipa. Aplavz


Še članek: prva lipa zasajena

MILAN sreda, 14. november 2007 ob 18:26

Pisk
na spomlod bomo že v senci sedeli

pa KÜNŠTNI BOO POSNELI ODDAJO
" lotmerška lipa"

Rožica Rožica

MHA sreda, 14. november 2007 ob 18:35

...pa lipof čej pod lipo kühali Pisk

Zvončica četrtek, 15. november 2007 ob 00:57

...pa čebele odgajali..Stisk

Jernej ponedeljek, 19. november 2007 ob 12:19

MHA je napisal/a:
V nedelo dere sen šo volit, je že bila zasajena prva lipa. Aplavz


Še članek: prva lipa zasajena


http://www.nezazeljeno.com/index.php?novica=100

MHA ponedeljek, 19. november 2007 ob 13:43

Iz totega prispefka sen jaz razma, ka tota novinarka misli, ka se rekonstrukcija Glavnega trga neupravičeno draži. Mislec Mogoče bi res lehko predvidevali, ka je kanalizacija pa vodovod pod zemlo hin. Či se že neke dela, te se nej naredi takak treba.

"Potem so morali, tudi nepredvideno, zaradi utrditve tal med drugim zagotoviti še dodatne količine gramoza iz gramoznic Babinci (Ni mi sicer popolnoma jasno, zakaj je župan večkrat poudaril, da je gramoz iz te gramoznice namenjen izključno gradnji avtoceste; pa ja ne, da so Segrapčani in on, kaj naskrivaj storili?) in Krapje."

Lotmerk je na močvirnaten mesti, nej znavozijo keko treba, ka se nede potli ki ke vgrezalo. Pa neje bojše ka od tü, ki je blizik pripelajo šoder, kak pa od nekod, ki bi še te fse sküp dražje prišlo, zavolo razdalje prevoza.

"In »nah» potem se je projektant domislil še nekaj kvalitetnejših spremembic svojega projekta. Med drugim v zvezi z javno razsvetljavo,..."

26. oktobra sen doba odgovor na fprašanje, kak de kej z javno razsvetljavo na Glovnen trgi, glede svetlobnega osnaževanja.

Pozdravljeni!

Odgovarjamo vam v zvezi s postavljenim vprašanjem glede svetilk na Glavnem trgu v Ljutomeru.

Po zagotovilih projektanta bodo na Glavnem trgu v Ljutomeru namenščene svetilke s posebnimi zrcali, ki bodo svetlobo usmerjali navzdol. V sami ploščadi pa bodo vgrajene svetilke, ki bodo imele namesto 18 samo 5 W.

Lepo vas pozdravljamo!


OBČINA LJUTOMER


Slej ko prej de zakon glede totega onesnaževanja v Evropi sprejet, pa te ne bojše ka že zej naredijo takak (de) treba biti, nepa potli si še ednok stroške delati.

Dejan ponedeljek, 19. november 2007 ob 13:52

Ti dejansko dobiš odgovor, či na občino pišeš? Jas sen jin pisa 10x pa sen nikoli ne doba nazej ne BE pa ne ME. Ali pa samo mene ne šmirglajo Mislec

MHA ponedeljek, 19. november 2007 ob 13:56

Veze pač! Haha

Do zej sen vedno dobja odgovor, v roki eneda tedna. Aplavz Edino pri prešjen župani sen doba tü pa tan.

Nela ponedeljek, 19. november 2007 ob 15:37

Mater Miha kaksne veze mas te ti to tan??? Mislec No ve zej vidite kej tote veze naredijo.....Haa

MILAN torek, 20. november 2007 ob 22:20

Pomežik
halo zvončica s kerega balkona glejaš novi plac
pa kej se ne glasiš.Venda ti je žoh za srečaje.
Škoda kak je bilo prijetno.

Aplavz Aplavz Aplavz



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.