nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Glovni trg [17] - Forum

Dejan

Zej bodo pomalen fsevküp pokrili s polivinilon pa de se čakalo do merca :mislec:

Momo pa tan na trgi zej novo banko. To sen zej v pondelek kumej vida.

Nela

...zej ki so to vse doj podrli se meni toti trg tak veeeeki vidi

Makaveli

ke bode novo leto že na noven trgi al kak?kak pa je letos z ognjemeton?:hm:

MILAN

:aplavz:
ognjemet bo-lokacija srivnost
:lol: :lol:

Pepek z brega

SILVESTROVANJE BODE VENDA NA TRGI.

Zato pa ga glih pokrivlejo
Veta kak bi bilo totega kamna škoda, či bi ga že prvi den zamazali, pa spokozlali.:hjooj: :hjooj:

MHA

Hehe, toti kamen je bija predrogi, ka bi lehko lidje kozlanco po jen plüvali

Naš Milan pa je zodje cejte joko skrivnosten :mislec: Nič nan več ne zavüpa, san negi okoli po ovinkih hodi, namesto ka bi po bližnici fseka :pisk:

Silvestrüvaje bo pre na tržnici (tan je le trova, tan lehko spokozlajo :tiho: ) strelali pa do s hotela :mislec:

Makaveli

zaj ven isto kak pret (en rece na trgi drugi trznica)

MILAN

:hjooj:
tržnica pa amen
:tiho:

Pepek z brega

...či nedo Novega leta prestavili in z jin počakali do spomlodi, dere de glovni ploc fertik.

MHA

Ja, to je tüdi bila ena izmed možnosti, san so ne dobili večino glasof :tiho:

MILAN

:pisk:
te pa mo meli kitajko novo leto

Nela

.... ja tepa mo 2x novo leto praznuvali...:gor: pa ga pac 2x pili taka de hasnilo:angel: :angel: :angel:

Nela

No gnes pa sen se te jaz tudi malo sprehodla po glovnen trgi pa po novih ploščicah, moren rečti ka se mi vse lepo vidi. :gor: :gor:

MILAN

:P
na totih ploščicah še bomo plesali

Nela

MILAN je napisal/a:

:P
na totih ploščicah še bomo plesali

...pa še kak :vuuhuu:

Dejan

Ke majo tote plošče na trgi talno ogrevaje al do zej pozimi fse spokale, dere de zmrznilo med fugami? Al so folgali pesek notri zaphati :vuuhuu:

Nela

Sej so pesek notri zaphali, sem gnes po teh ploscicah hodla pa sem vidla, da je porihtano :mislec:

Jernej

Nela je napisal/a:

Sej so pesek notri zaphali, sem gnes po teh ploscicah hodla pa sem vidla, da je porihtano :mislec:

Ajaa, točno te da sma v Perlo
na kühano vino šla :mislec: :pisk:

MILAN

SO POSIPALI S PESKON
ZEJ PA JE PREVEČ STISNOLO

:rozica:

MHA

Redno je stisnilo ja, šoder ki je nasipani je tak zmržjeni, takak či bi ga zabetonera. Še dobro ka so se tega ne pred zimo spravili delat :hjooj: :pisk: :tiho:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.