MILAN
nedelja, 23. december 2007 ob 15:07:pisk:
TO PA JE JELKA ZA NOVO LETO KI DE POSTOVLENA NA GLOVNEN TRGI
:aplavz: :aplavz: :aplavz: :aplavz: :aplavz: :aplavz:
MHA
nedelja, 23. december 2007 ob 16:38Trg pa je fsakši den bole okrašeni :mislec:

MILAN
nedelja, 23. december 2007 ob 16:47
bode melo formo.
Makaveli
nedelja, 23. december 2007 ob 17:46sen sa mimo včera pa se mi res dopodne že zej...ke de še le ko de fertik:gor:
Nela
nedelja, 23. december 2007 ob 20:35Meni se tudi ze zej vidi, res bomo meli fejn ko de fertik :gor:
Zvončica
sreda, 26. december 2007 ob 00:12Pa noreli mo lehko po jen za silvestrovo....juhuhu....:bebast:
Nela
sreda, 26. december 2007 ob 00:26Ja jaz sen tudi cula, da de veka festa tu pred hotelon, to sem po radiji cula.
MILAN
sreda, 26. december 2007 ob 08:57
ven pa je fejn če je fešta
ja ke pa do lidi vzeli?????????????
:mislec: :mislec:
MHA
sreda, 26. december 2007 ob 12:06Ke či mo meli dve fešti, eno na tržnici, eno pa pred hotelon? :mislec:
Dejan
petek, 28. december 2007 ob 13:07Či de tak, kak je blo po polnočnici, te bodo težko lidi vküp nejšli. Tak proznega Lotmerka kak je zej bija, sen že dugo ne vida. Pri Perli smo bli glih 3je celo noč...
MILAN
petek, 28. december 2007 ob 18:22
tisti keri bi šli nemajo penez
keri pa mojo peneze pa odidejo nekan dale
:zloba:
Nela
petek, 28. december 2007 ob 21:28Ves kak je blo Dejan, vecina jih je stola pred Cerkvijo tan pri standi, ker so tan PŠK-jevci zapstoj kuhano vino dovali :vuuhuu:
Dejan
petek, 28. december 2007 ob 22:10Ja ve sen se jas tüdi tan stava pri cerkvi pri PŠKji. Samo tan je bole kühana čüča bila 
Pa tak mislin, negda je bila dosti večja gužva, tak ka si ne moga do šanka... Zej pa sredja žalost.
Nela
sobota, 29. december 2007 ob 00:44Ja ve to mos prav ja, nekda je vec lidi blo vune. Zej pa te nevem, ki te pletejo, da jih je vedno meje. Ces so vsi duma??:mislec: Pa nekda je se Perla vune kuhala vino, pa tan si res kume prisa do pijace tak so se vsi guzvali, zej pa vse bogo pa prozno. :hm:
Zvončica
sobota, 29. december 2007 ob 01:34Vse kej je prepovedano je bole sladko...tak je negda bilo s polnočko v storen režimi...ka si ša vklübemi k meši (magari samo te).....zej pa so cerkvejoki svoje lovke že tak raztegnoli po vsen ka so že dosadni....pa še zaželjeno je ka hodiš k meši:jezik: Iz tega sledi ka je to za večino več ne zanimivo....
Dejan
sobota, 29. december 2007 ob 15:27Nela je napisal/a:
Ja ve to mos prav ja, nekda je vec lidi blo vune. Zej pa te nevem, ki te pletejo, da jih je vedno meje. Ces so vsi duma??:mislec: Pa nekda je se Perla vune kuhala vino, pa tan si res kume prisa do pijace tak so se vsi guzvali, zej pa vse bogo pa prozno. :hm:
Sej je zej pri Perli tüdi kühano vino vüni blo, samo je blo v atriji mestne hiše. Venda neso lidje vidli toga...
Jernej
sobota, 29. december 2007 ob 17:56Dejan je napisal/a:
Nela je napisal/a:
Ja ve to mos prav ja, nekda je vec lidi blo vune. Zej pa te nevem, ki te pletejo, da jih je vedno meje. Ces so vsi duma??:mislec: Pa nekda je se Perla vune kuhala vino, pa tan si res kume prisa do pijace tak so se vsi guzvali, zej pa vse bogo pa prozno. :hm:
Sej je zej pri Perli tüdi kühano vino vüni blo, samo je blo v atriji mestne hiše. Venda neso lidje vidli toga...
Ge bi se takoj vrsto postavo! :angel:
Nela
sobota, 29. december 2007 ob 18:08Dejan je napisal/a:
Nela je napisal/a:
E dej res??? Ja jaz tudi nesem vidla, ce ne bi prisla :P prevec so se skrili :P drugic nej bojo na vidiki :lol:
Dejan
nedelja, 30. december 2007 ob 22:37Ne bi se treba v vrsto postovlati, da vrste neje blo. Bomo te zütra vidli kej de to na tržnici al na placi al gi že.
Jernej
sobota, 5. januar 2008 ob 19:48Ka do ot 6 Jan. na trgi dale delali?
Mate se sneg na Glavnem Trgi? :mislec:
..mislim ka se mate snega..eti mamo -5 na Dunaji!