Makaveli četrtek, 6. september 2007 ob 23:46


ke je to ke sen na sliki obkrožja???


aja pa meni osebno to neje glih tak lepo...no mogče ka kda de do konca nareto v živo lepše zglednilo samo mene še neke zanima...kak de tu zglednilo ko de sejem lotmerški? al pa npr. ko de pust pa do se hteli voziti z ovimi svojimi maškarami na traktorih,avtih itd..ki do se te vozili oz. sploh si ne predstovlan kak de to zglednilo?No ja

Dejan petek, 7. september 2007 ob 01:00

Ja tisto je nekši podvoz v garažo. Samo baje tega nede. Ovo pa so venda štanti, ke so od prleškega sejma ostali Haha
Pa tote slike sen jas napopa že pret cejton tü, pa ste rekli, ka so toti načrti že zastareli pa ka nede tak. Tak ka te zej ne ven, či mi sploh prove načrte glejamo Mislec

Na kunci de tak:


hehe Hjooj

Almanah petek, 7. september 2007 ob 02:09

Evo eni pa se z mene smejijo ( ne ti Milan ) ka ne ven kak de zgledan glovni trg, pa sem baje poleg bija........samo tega se ne spotin , ka bi bija poleg gl.trga.........ta ka sen eden izmed mnogih, ki nimamo pojma kak bo... Bon pa pita naše svetnike , če lehko kakše skice zrihtajo..

Pepek z brega petek, 7. september 2007 ob 02:29

Lotmerk je edino provo mesto odmaðarske meje pa tijan do Ptuja. Edini mo nekšo formo (trg z mestno hišo...), fsa drüga mesta so ene same duge ulice.

Či bodo uspeli glovni ploc prenoviti tak, ka de meja nekšo formo, te de v redi. Či pa bodo preveč modrovali polek, pa se šli neven kakše arhitekturne telovadbe, te pa se bojin, ka de zgüba provi čar in pomen.

Kej pa se tiče drevja, vervlen, ka so ene dreve previsoko in nebi preživele, či bi jih odkopali. Vüpan pa, ka bodo bor tiste ostale, kerih ne treba nujno podreti.
Ven bodo mogoče posodili mlodo drevje, samo to pomeni, ka bomo petnejst, ali pa še mogoče več let glejali sam beton pa kamen.
Vprašaj Vprašaj Vprašaj

Makaveli petek, 7. september 2007 ob 02:39

@Almanah: ti le probaj zrihtati ka me zanima ke namenijo skup nareti

MILAN petek, 7. september 2007 ob 08:28

Šokiran
mislin ka je bila glovna napaka ka so ne dovolili ka bi mi
KÜNŠTNI prleki meli glovno besedo.
Skopali bi bole plitvo pivnico pa v senci gantatre doj zdevali
pa vekši klopotec postavili tepa bi meli fsakši den tan fešto....HE-HE....
Mislec

Nela petek, 7. september 2007 ob 11:36

Almanah je napisal/a:
Evo eni pa se z mene smejijo ( ne ti Milan ) ka ne ven kak de zgledan glovni trg, pa sem baje poleg bija........samo tega se ne spotin , ka bi bija poleg gl.trga.........ta ka sen eden izmed mnogih, ki nimamo pojma kak bo... Bon pa pita naše svetnike , če lehko kakše skice zrihtajo..


No tepa le cim pred neke zrihtej, ka smo se vsi tak radovedni kaj de s tega, ka se nam ze mesa. Vuuhuu Zej si tu glove belimo kak de vun vidlo, pa ka drev nede, potli pa de cistak drgaci kak smo si ga predstovlali toti nas trg.

MHA petek, 7. september 2007 ob 16:22

MILAN je napisal/a:
Pomežik
VSEENO BON MALO OBRAZLOŽJA
seveda bi drevja ostalo samo ka je previsoko(posajeno)če grejo zravnajo trg morajo okrog drevja odstraniti zemlo vendar bi se te potli posušilo.Posajeno bo mlado če se fčokamo bomo sedeli v senci.
Dobro ka se skrbite za trg.Čestitan


Pa toti divji kostaji so ne bli lepiPisk

MILAN petek, 7. september 2007 ob 16:48

Pomežik
pločan prvi liter na ploci
eh korpflašo bo prnesa....

Vuuhuu Vuuhuu Vuuhuu

Makaveli petek, 7. september 2007 ob 20:41

rdečega tudi mej sebo ka te še jaz priden Jezik

Zvončica sobota, 8. september 2007 ob 02:04

Če de se po obnovi tan tüdi ke z avti vozilo??Meni se vidi ka bi moglo biti samo za pešce t.j. za uživancijo namejeno....sen včera glejala kak zej trg žalostno zgleja...pa malo mi je za tlakovce žo ka so itak od predvojne (pre, drüge)slüžili svojemi nameni....tak kak ena znamenitost totega trga..

MILAN sobota, 8. september 2007 ob 08:36

Pomežik
TLAKOVCI -KOCKE PA MOJO ZANIMIVO ZGODBO.
Namejeni so bili za tlakovanje ceste gor proti Železnin Dveran ke je meja GÖRING rezidenco. Pa so navozili z cugi kre štreke pod Kamenščakon tote kocke.Prehitri kunec drüge svetovne vojne pa je bija krivec ka so tote kocke ostale kre štreka. Potlan so naredli trg v Lotmerki pa v Lublano so zvozili ostanek.

Nemci so naredli:igrišče v šumi,telefon pa vodovod kerega so potlan partizani vüN skopali ka je pač bija nemški. Pa so z tistih cevi naredli štendere na hiže za elektriko. Telefon pa je bija v Železnih Dverah do 80 tih let te pa so še tisto vničili.Tak ka smo si ga mogli 1991 ponovno sami nareti.
Ja pa koske bi sigurno že za neke znucali čiglih bi jih meli na cesti he-he-heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bravo oblast.

Jernej sobota, 8. september 2007 ob 14:22

...zanimivo, to san nej znao Mislec
....skoda je res za starega tlakovanca ...naja

Ges znan na Dunaji so na Triesterstrasse gor na starega tlakovanca potegnoli asfalt ker je dober fundament...pa se gnes den se vidi na obe kraji ceste stuba pa stari tlakovanec kak ven gleda. Se gnes den so celi deli ceste se starim tlakovancom na dunaji!

To san mislo modernizacija ..Okay! ...samo zgodovinske stare stvari se morejo tüdi spoštüvati Mislec

Makaveli sobota, 8. september 2007 ob 14:41

jah te pa si ite še hitro vsi vzemte eno kockoJezik
do kda pa namenijo to nareti?ki pa bode novo leto letos se praznuvalo?Mislec

Nela sobota, 8. september 2007 ob 14:43

Venda do novega leta bo, ka bomo še te lahko poleg Novega leta Novi Glovni trg zapili...Angel

MILAN nedelja, 9. september 2007 ob 08:35

Pisk
tak zej sen se spotja na PLOCI V LOTMERKI bi mogli posaditi fse surte trsof kej jih je prinas

Pa bi te tüdi meli slavnostne brotve.

MILAN nedelja, 9. september 2007 ob 08:38

Pisk
ja pa tüdi toti mlodi bi te že meli kakšni spomin
LUKA morti pa bo...

Dejan ponedeljek, 10. september 2007 ob 00:03

Miha mi je posla slike od prenove Glovnega trga. Lehko si jih poglednete v galeriji. Galerija -> Ljutomer -> Obnova Glavnega trga
Blo je glih 6 slik, teko kak jih je falilo, ka bi se v naši galeriji nobralo 1000 slik. Te pa nej bo to zej za srečo pa ka do nan lep trg naredli Nasmeh Angel

MILAN ponedeljek, 10. september 2007 ob 08:07

Šokiran
ven pa ne zgledna tak slabo...

Nela ponedeljek, 10. september 2007 ob 12:36

...na servus.....me zanima kak bo na konci, sem radovedna kak strela....tepa mo meli taaakkkkk lepoZa dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.