ponedeljek, 26. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Glovni trg [60] - Forum

Legionar

MHA je napisal/a:

F to tak bojše ka se ne spüščamo... Nebi pa škodilo, či bi dreve po Lotmerki malo pomlodili...
Še marsikej je za pošlihtati, či smo že pr ten...Keri hodimo po Lotmerki z odprtimi očmi, vidimo marsikaj, pa tüdi ene stvari, kere bi lehko mirne düše označili za sramoto, samo so bole ali meje skrite pred lidmi...

Pepek z brega

Toto smreko na ploci sen si od blüzik pogledna... nen rojši nič reka, da je dreva ne nič kriva

se pa poslikna smreko v Rodencih... čiglih je slika ne glih bogve kej, se nenok vidi razlika.
Nej van samo še fcoj poven (da se ne vidi) ka je gor obešenik mali miljon okraskof is
slame pa podobnih domajih materjolof :aplavz: :aplavz:

Nela

Nimam ke drugo coj za recti kak vaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu. :jaaa: Tota pa je res lepsa kak nasa.

MILAN

:hjooj: samo ka je naša pa bor ka je je že dosti vredno

gor pa se vesi tisto kej moš

MHA

Naša je tüdi dobra :toja: Fčera sen bija v MB, tan moju tüdi lepe smreke, sen si že šteja eno podreti pa na avto naložiti, ka bi jo sred krožnega notri ftekna. :pisk:

Jernej

Saj, zdaj je dobro okrašeni Glavni Trg Lotmerki!

Dejan

Letos pač nimajo kon lučk vesiti, da so fse dreve podrli

Nela

San tiste mini dreve, ki so okrasene z luckami so meni res fest lepe. Samo toti sotor je ze tu odvec. :mislec: Se se malo, tepa do ga odstranili.

Tunč

Ena najlepših jelk v Prlekiji.....

Tunč

Še malo od bliže...

Dejan

Ge pa te stoji tota jelka?

MILAN

:zalosten: NEVEN ČE JE NE V RADGONI

MHA

Mislin ka mojo v Ormoži to. :mislec:

Makaveli

tota smreka je ziher v ormoži ki se odzaja vidi ovi mercator pa te je ovi tunel polek se ene 30 m bole levo pa je policija. desno od smreke pa je mesarija pa neki fištravec al neke.
poznan jaz ormož

Tunč

Ja, točno tak. Toka smreka stoji v Ormoži na glavnem trgi. In sploča se jo poglednoti v živo je še bojše viditi kak na sliki.

MHA

Što pa je te jihovo smreko postava? Občina soma, ali mojo tüdi sponzorerano?

Jernej

:slikam: ..poslikajte gnes vse na Glavnem Trgi Lotmerki.
Zagnje trenutke 2008 pa
:veselko: :fercek: prve trenutke 2009! :pijunca: :nazdrovje: :prijatel: :kisnafris: :pivo: :glaz:

MHA

Takšo drevo pa mojo v Lendavi.

MHA

To je tüdi v Lendavi (obe sliki slikani z telefonon)

MHA

Gnes sen na pošti vida ka odovlejo razglednice Lotmerka - z novin plocon na sliki. Pa neven či še nemajo polek razglednic Lotmerka z lüfta, na kerih se vidi ka še nega nove pošte, pa krožnega pri pošti...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.