Makaveli nedelja, 21. oktober 2007 ob 15:58

poglednite to

http://en.wikipedia.org/wiki/Ljutomer


ke vas moti tu?vse?nič?preveč svetlo ozadje?
Jezik


ne...prvo kak prvo vidite ka je en drek napisano...ker punokrot se menin z kon amerike itd. pa se mi nedo non stop razlagati pa pisati vse z ki sen...nebi blo bojše ka doš samo link pa evo si prebere pa amen...ker mislin ka to tudi vpliva na prepoznavnost ker je Ljutomer na toti wikipediji puno krot ka klikneš pa te vrže na toto praznino nebi blo lepo ka bi blo puno z vsen pa slike pa tak kak se spodobi ki toti angleži pa bilokeri pridejo pa nič pametnega ne piše...mislin ka wikipedia tudi vpliva na prepoznavnost pa na informacije pa to glede lotmerka...ker večja možnost je ka de nehče iz tujine naleta na lotmerk v wikipediji kak pa ka de priša npr. na toto stron ki tak nede nič razmja če de že naleta na to...tak ka lehko bi keri da komu al pa npr. v mladinsken centri al pa nvem nekomu se reklo ka bi lepo zrihta toto stron....al ke vi mislite?

Dejan nedelja, 21. oktober 2007 ob 16:10

Wikipedia je prosta enciklopedija, ki jo lehko ureja vsak človek. Tak ka jo lehko tüdi ti urediš pa kej dopuniš, pa de zadeva rešena Pomežik
Jas sen na primer nareda članek na wikipedii o Prlekiji -> http://sl.wikipedia.org/wiki/Prlekija, sicer sen ga ne nekej dosti ureja, ker niman cejta. Je pa. Pa moga bi še v angleščini biti, ka bi meja nekšo težo. Za to bi lehko skrbeli tüdi kakši drügi lidje, tisti, ki bi nej skrbeli za razvoj regije...

strukturalist sreda, 9. april 2008 ob 21:26

Zdravo čehi pa dekline!

Čüte, nekaj bo treba nareti. Nehče je začeja pisati geslo "Ljutomer" na wikipediji (http://sl.wikipedia.org/wiki/Ljutomer).
Preberte si. To je strašno! Dajte se no malo kcoj spravte, pa pomogajte bogemi človeki, pojma nema. Napište še vi kaj na jegovo stron, sa pa ste teko lepega že napisali tü na vaši stroni o zgodovini lotmerka pa tak.

Droš

Dejan sreda, 9. april 2008 ob 21:51

Hehe, kej si ja nor Hjooj Meni se močno vidi, ka je to nekši sredješolec pisa kak nekšo nalogo Hihihi Hahaha

Nekej cvetk:

Mesto je najbolj poznano po prvem slovenskem taboru 1.8.1868 in kasaškem športu, ki je že stoletna tradicija.

Mesto se nahaja v osrčju Prlekije (skrajni rob Štajerske) in meji na Prekmurje in Hrvaško.

V mesto je nekaj podjetij: Krka, Murales, Mura in številne druge.

Kot središče Prlekije v mestu delujejo tudi Prleško turistično društvo, Središče prleških študentov (vsako leto prijejajo zobl žure) in kasaški klub Ljutomer.

V mestni hiši je tudi občinska knjižnica in blagovnica.


Pa še aktivni link: KLIK

MHA sreda, 9. april 2008 ob 22:19

Hehe toti se je resen scoj sprava kak lačen srat.Hjooj

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.