četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

Ka de Jernej srečen

Pepek z brega

Takšega oldtejmera bi jas tüdi meja:pisk: :pisk:

Jernej

he...meni je se Nela zadosti brez motora

Kata Strofa

Hehe, tota oldtajmerska se je negda v fejst dosta avtomehaničnih delavnicah na kolendorih pojovlala, keko se spotim :P

Dejan

Hehe, ja po delavnicah so negda visele ženske s čüdnimi frizurami poleg kadettov, stoenk, yugecof, ...
Gnes pa je to recimo tak:

No se je fse isto, samo avti so bojši

MILAN

:mislec:
Dejan ja kej to nekše slike kožeš.
Na avto ali motor deni golo puco
pa gas na srečaje. Boš vidja kakšna
sila de okoli. Ven so motoristi
ne kakšni BAV-BAV.
Malo so pač drgačik zrihtani pa anštendik
se ga nakurijo(ne fsi).Te pa spijo kak ala deca.
Puce pa hodijo okoli pa si iščejo odrešitele.
\"NASVET\"
NA SREČAJE ITI MALO PITI PA V GRMOVJI DIKLINO POLOŽITI.

ENI:spim: :vuuhuu: :spim: DRUGI:zardel: :zardel:

Jernej

Eti so mi par motoristi sproti prisli...:gor:

http://www.youtube.com/watch?v=jA9Cbn10NEA

kobreti

Jernej je napisal/a:

Eti so mi par motoristi sproti prisli...:gor:

http://www.youtube.com/watch?v=jA9Cbn10NEA

Še fsa sreča ka so se te vügnili:vuuhuu: Či si se mörti še z levo roko za lajsn na strehi drža:haa:. Drguč si rajši kakšega kamermana sebo vzemi ali pa \"eno\" ka de ti šalthebl vrtela, pa blinkere šaltovala:pisk: Ka pa je bilo z ovin pešcon :vprasaj:

Jernej

blinkere se totov rokov saltajo skerom volan drzis! (Kasalec)

Saltanje je vecji problem bio! Pesci? Ah ja tocno ovega ka san povozo..

Moja ma rajsi mojega salthebelna

Nela

Jernej je napisal/a:

Moja ma rajsi mojega salthebelna

Joj Jernej......adijo pamet ....adijo Jernej :zardel: :zardel: :zardel: :zardel: :zardel: :zardel: :zardel: :zardel:

Nela

No zej v soboto pa so po motoristi v Gejševcih, bote šli kaj poglednit???

Dejan

Ja tak je. Jas gren f petek.

Nela

Midva z Jernejon pa ma verjetno v soboto šlo malo poglednit pa na en špricar.....:haa:

Jernej

Nela je napisal/a:

Midva z Jernejon pa ma verjetno v soboto šlo malo poglednit pa na en špricar.....:haa:

...ja stimmt! :gor:

MHA

Še dobro ka hico napovedovlejo, ka ovih žensk na odri nede zeblo :pisk:

Nela

Sem čula da do baje Posodi mi jürja na motoristih meli poslovilno..........poslovilni koncert.....:jok: :jok: :jok: :jok:

Nela

In ste šli na motoriste??? Kak se van vidlo? Meni je blo super, samo se mi zdi da še takšne gužve ne blo......:vuuhuu:

Makaveli

Nela je napisal/a:

Sem čula da do baje Posodi mi jürja na motoristih meli poslovilno..........poslovilni koncert.....:jok: :jok: :jok: :jok:

eh pa to nemre biti res...če do oni zodji koncert meli te de redna žurka...ziher plakati vsepovsod...ka pa bi samo tak na nekih motoristih končali svojo kariero pa mi je res čudno....

Jernej

Makaveli je napisal/a:

Nela je napisal/a:

eh pa to nemre biti res...če do oni zodji koncert meli te de redna žurka...ziher plakati vsepovsod...ka pa bi samo tak na nekih motoristih končali svojo kariero pa mi je res čudno....

To san tüdi cüo! ..ja baje je kunec!
Pac je blo malo cüdno ..da san je skupaj zagnjo krat na motoristaj vido!

Nela

Jernej je napisal/a:

Makaveli je napisal/a:
Nela je napisal/a:

To san tüdi cüo! ..ja baje je kunec!
Pac je blo malo cüdno ..da san je skupaj zagnjo krat na motoristaj vido!

Saj mogoče pa so to samo guče, bomo vidli kak bo, v glovnem meni bi blo škoda da jih več nebi čule.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.