Dejan torek, 22. julij 2008 ob 10:49

Hjah, sej smo že ugotovili, ka ziher nekej od tega mojo, ka se polovica programa seli to. Je pa res, ka so v MS dosti bojši pogoji za to, tan majo fsej nekši kino center. Pri nas je žalost glede tega. Kak zibelka prvega filmskega zapisa, bi Lotmerk lehko meja kakšo bolj napredno dvorano za takše namene.
Ve od tü venda marsikeri nede ša na koncert v MS, da te nede moga teko spiti, kak či bi koncert bija tü Hihihi
Bode pa fsej pol festivala pri nas, lehko ga sploh ne bi blo Nasmeh

Almanah torek, 22. julij 2008 ob 11:04

Hja resen škoda, ka so to tak naredli....samo keko ven ,de celotni program tak v Lotmerki kak v Murski, ta ka se boš lehko odločja gi boš ša kaj glejat.

Hja kaj čemo, kaj na prekmarci ne vzemejo jin pa somi domo.....Samo moremo pa se resen postaviti mogoče malo v položaj organizatorja, ge do dobili avte za prevoz gostov, prenočišča, sredstva za organizacijo itd....
Škoda ka so prodali festival. Saj nismo prleki ponosni zato ker je to lehko, ampak zato ker je gnesden to teško...malo če bi se več potrudili, pa na malo več vrot potrkali bi lehko to vse v Lotmerki tudi dobili. Kaj češ, meni se to ne zdi vredi pa gotovo.Ne ne ne Ne ne ne Dol

MHA torek, 22. julij 2008 ob 11:30

Letos de pol v Lotmerki pol pa v Soboti, drügo leto pa de še san v Soboti. Buum

Pa zej bomo v Lotmerki tüdi dobili sodobno dvorano pri Gimnaziji, taka de drügo leto festival še san v Lotmerki. Hm

Makaveli torek, 22. julij 2008 ob 16:53

jah pomoje so tu še ki v igri penezi

drugače pa glede kina v lotmerki, vsi vemo ka je stanje katastrofalno.in lehko bi toti kino tudi obnovili(ne ka bi blo več dvoran)
pač pa ka bi bija lepši, bole udobni stoli pa še ziher bi se kej nejšlo
pa še dobro bi blo če bi bija lepo obnovleni tudi za gledališke predstave po kerih smo zodje cejte tudi kar neke v cejtingah
ker v kino filmov hodi še glejat venda 10 lidi na vikend..predstave pa to pa je vse keko ven blo puno...tak ka ne ven...zake se tote stvari ke dobro grejo ne obnovijo ka bi še pritegnile več lidi...mogoče bi lehko kino malo razširili ka bi blo vec zicov itd.
+

še festival bi lehko bija dale tu.

pa nebi trebalo iti v soboto to niti malo
res, mene je srom ka tan nehce dobi neke ke neje jihovo oz. je del tega

lehko bi tan toti festival pač potegnili za 1-2 dneva dale pa bi lehko blo vse v lotmerki

brezveze v glovnen

bomo vidli ke de drugo leto ko de tan nova dvorana.če to 3-tretine te de se lehko naenkrat tan na platnih predvajalo več filmov.
bomo vidli
jaz če bon kda ke organizira nen da niti 1% zaslug drugin,ka bi npr. širja kej prek mure ali pa bilokon...če je to prleško naj ostone na prleških tleh...Na zadnje urejal: Makaveli, dne: torek, 22. julij 2008 ob 15:57

Jernej torek, 22. julij 2008 ob 21:36

MHA je napisal/a:
Letos de pol v Lotmerki pol pa v Soboti, drügo leto pa de še san v Soboti. Buum

Pa zej bomo v Lotmerki tüdi dobili sodobno dvorano pri Gimnaziji, taka de drügo leto festival še san v Lotmerki. Hm


Ges se tüdi pitan ka ma Grossmanov festival z Mura Szombat-om veze?Na zadnje urejal: Jernej, dne: torek, 22. julij 2008 ob 20:37

Dejan torek, 22. julij 2008 ob 22:16

MILAN sreda, 23. julij 2008 ob 07:57

Hjooj Hjooj Hud Hud Hjooj Hjooj

sevada perje!!!!!!!!!!!

MILAN sreda, 23. julij 2008 ob 12:34

Alooo To ja To ja To ja
EVO NAJBOLE FRIŠKA INFORMACIJA ZAVOLO GROSMANOVEGA FESTIVALA

V SOBOTO SE SELI ZAVOLO TOGA KA DE ČIM VEČ LIDI VIDLO FILME
S TEN FESTIVAL PRIDOBI NA VELJAVI GLOVN ADOGAJANJA PA SO V LOTMERKI KE DO TÜDI OSTALA. TO POMENI KA JE PAČ ŠIRITEF TZEGA ZAVOLO ČIM VEČ OBISKA

Glih smo meli sestanek z organizatori ka bomo künštni sodelüvali
posneli bomo oddajo z Hrvoti(republika peščenica- v evropo)
pa fse dni bomo vrteli v Železnih Dverah filme
keri so v kategoriji POVOŽENI MAČOK

VABLENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pepek z brega sreda, 23. julij 2008 ob 14:18

Loni smo sodelüvali kak vünešji gostje, letos pa se začne za resen.

Na sedeži "Künštnih Prlekof" - pri Beleci na Železnih dverah bodo se v cejti festivala vrteli filmi, keri spodnejo f kategorijo "POVOŽENI MOČEK".
To do naši filmi, polek pa še filmi iz Republike Peščenice. Drügih smo za letos ne dobili, račünimo pa s ten, ka bi se ¨v bodoče tota kategorija (Povoženi moček) rasširila in bi se vrteli filmi tüdi od indi.

Pri fsen ten moremo biti ponosni, ka smo Künštni Prleki nosilci tote kategorije, in ka bode se del festivala odvija tüdi na našen sedeži.

Kej pa se tiče selitve dela programa v Soboto, pa bi jas reka tak, ka so bili organizatori po eni stroni prisiljeni (tüdi zavolo perja) zadevo razširiti to, po drügi stroni pa je fejn, dere Lotmerk odstopi del nečesa Soboti. Mogoče bodo oni na račün toga tüdi preštimali, ka smo premali, ka bi se fsakši za sebe drža in bodo tüdi oni nan kej dali.

Seveda pa fse to zdrži, či de sedež festivala, pa glovno dogajanje ostalo v Lotmerki - Grossmanoven mesti.

Dejan sreda, 23. julij 2008 ob 14:38

V torek, 12. avgusta bo na Grossmannu svečani dan. Republika Peščenica, katere teritorij obkroža Hrvaška, bo odprla svoje prvo veleposlaništvo v Evropi, le kje drugje kot v Republiki Prlekiji. Na najvišji protokolarni ravni nas bo obiskala izbrana delegacija z ministrom za obrambo na čelu, ki mu bodo delali družbo ostali visoki uradniki, novinarji, pevci, plesalci in še kdo. Sprejeli ih bodo domači prvoborci in predstavniki naše republike, Künštni Prleki. Prisostvovali boste lahko svečanemu prihodu in sprejemu visokih gostov, otvoritvi ambasade, okrogli mizi in debati na temo vse in še marsikaj.
Republika Peščenica predstavlja svojo vizijo sveta v posebni TV oddaji »Nočna mora Željka Malnara«, ki s svojim edinstvenim in revolucionarnim konceptom podira rekorde gledanosti na Hrvaškem. Ob podpori ekipe reševalcev bomo na festivalu prikazali kompilacijo najboljših epizod, v katero nas bodo uvedli kar sami voditelji oddaje, med gostovanjem pa bodo posneli tudi posebno oddajo, ki se bo predvajala na hrvaških in BiH televizijah.

Makaveli četrtek, 31. julij 2008 ob 15:50

heh...evo...p***o mater

V Partymaxu(MS) bo gostoval ruski šahovski velemojster Karpov
evo nam grossmanna...full namesto ka bi bija v lotmerki ga oni dojo v ms...pa to neje za vervati


izdajalci po*****i

Dejan četrtek, 31. julij 2008 ob 16:51

Ja pri nas ga venda ne bi meli kon dati Nasmeh Pa tan de več lüdi prišlo. V Lotmerki pač nimamo nekšega primernega placa. Fali nan eno takšo središče zabave.

Makaveli četrtek, 31. julij 2008 ob 17:09

fse se do če se če...

ne nuca se središče za šahista...toti grossmann de še res ša v poton

Dejan četrtek, 31. julij 2008 ob 17:26

Toti šahist je veki, za jega se puno placa nüca Nasmeh
Kak se je organizator odloča, tak se pač je. Keri god organizira kakšo zadevo, gleja s totega vidika, ge de se dalo s tega kak nejveč potegniti pa ka de kak nejveč lüdi kej od tega melo.
Nejbojše ka počokamo, ka de se sam festival začeja pa mo te vidli kak pa kej. Či de večina dogajanja v MS, te vemo kak pa kej je s ten.
Jomrati je zej brez veze, morti bomo za por let že lehko fest veseli, či bomo fsej en den festivala meli v Lotmerki. Obenen pa smo lehko veseli, ka se sploh što s ten ubada pa to prireja. Lehko sploh totega festivala ne bi blo, te pa bi po jomrali, ka se v Lotmerki nič ne dogaja Nasmeh

Almanah petek, 1. avgust 2008 ob 08:08

Evo , zej so že Dejani penezi zadišali, malo so mo pločali ka dela reklamo za Grossmanna pa jih že zagovorja......Viš tak se to dela.Zlotizob Haha Hehe

Dejan petek, 1. avgust 2008 ob 11:15

Ehehe. Tü nega nikših penez polek. Tak kak že loni, sen jin tüdi letos medijski sponzor, ka objovin jihov program pa novice. To je fse.
Gori pa sen samo poveda kak je, nikoga ne zagovorjan. So že sami povedali, zakej je tak.

Zvončica ponedeljek, 4. avgust 2008 ob 23:12

Mene pa te itak zanima....ka pa te mo Karpov veze z Grossmanon (edino črno-belo kombinacijo)....k čemi je te on zej tü pomemben?Angel

Dejan ponedeljek, 4. avgust 2008 ob 23:17

Karpov ma glih teko veze s festivalon kak ma Murska Sobota Hihihi

Pepek z brega ponedeljek, 4. avgust 2008 ob 23:31

To je skoro tak kak da bi mene meli za gosta na festivali baleta

MHA torek, 5. avgust 2008 ob 11:14

Hehe Pepek, ze pa si po strelja ta provo Hahaha Hahaha To ja Takoj dobiš en plus pri ugledi Priklon



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.