romes petek, 15. avgust 2008 ob 11:36

dečki pa puce, zno keri, či se že kakšni šotor postovla na ploci? glede na to, ka kože na dež pa ka je gnes koncert od mi2.

či mo gdo kakše informacije,nej napiše!

hvala, lp

Tunč petek, 15. avgust 2008 ob 11:46

Nasmeh Informacije iz prve roke. Postavja de se samo oder, šotora nede. Tak da smo prepuščeni naravi, če de se nas usmilila ali ne. Jaz vseeno gren na koncert, ker bo to dobra zadeva. Če mo malo mokri pa tudi ne problem, saj smo ne iz cukra ka bi se raztopili.

Kitarist Zverižjeni Punk Veselko Na zdrovje Prijatel

Tunč petek, 15. avgust 2008 ob 12:01

Pepek z brega je napisal/a:
Keko pa de te toti tip račüna za to, ka bode se v Lotmerki pokoza?

Venda bote mogli tisti, keri bi ga radi vidli fstopnino platiti. Karpof je tüdi odigra por partij šaha, pokasera 1600 evrof (tak sen negi prešteja), te pa spakera pa odiša.


Tak pač to je. Če češ nekoga pripelati, ki ga v sveti poznajo sigurno ka to nede zastoj. Cuba Gooding Jr. bi jih košta krepko več pa so peneze že meli zrihtane, letalsko karto rezerviramno in soba v dvorci Jeruzalem ga je tudi čakala. Samo malo so se prekesno začeli vseskup meniti in jim terminsko ni šlo vun. Je pa možnost ka ga bomo vidli v Ljutomerju drugo leto na festivalu tak jim je Cuba Jr. reka.

Pepek nihče nede treba vstopnine platiti zato ka so vse peneze tak dali sponzori. Cuba Gooding Jr. je mislilo v celoti financirati Laško. Organizatori pač znajo peneze zrihtati. In dokič se zaradi tega v Lotmerki kaj godi jih jaz podpiram.Aplavz

Tunč petek, 15. avgust 2008 ob 12:01

Nasmeh Je kdo bija na kakšni projekciji filma na glovne ploci. Moram rečti ka je to zelo dobro izpalo. Prav lušno je glejati film sredi glavnega trga. Pa lidi je blo stalno puno.Na zadnje urejal: Tunč, dne: petek, 15. avgust 2008 ob 11:06

optix petek, 15. avgust 2008 ob 12:43

Pepek z brega je napisal/a:
Keko pa de te toti tip račüna za to, ka bode se v Lotmerki pokoza?

Venda bote mogli tisti, keri bi ga radi vidli fstopnino platiti. Karpof je tüdi odigra por partij šaha, pokasera 1600 evrof (tak sen negi prešteja), te pa spakera pa odiša.


normalna stvar, vse dan danes košta.
mene sploih ne cudi da je karpov kot pravis pokasiral 1600 evrof.

ti tudi, ko vodiš kakšen program "na koncu vasi" in podobne stvari , verjetno delaš za honorar in ne zastojn?

verjamem, da bi prihod hollywoodskega igralca v en lotmerk bila super promocija grossmanovega festivala, samo po drugi strani, njegov prihod zelo veliko stane.
bolj so te igralske zvezde popularne, več zahtev imajo ko kam prihajajo v goste...Nasmeh

optix petek, 15. avgust 2008 ob 12:47

Tunč je napisal/a:
Nasmeh Je kdo bija na kakšni projekciji filma na glovne ploci. Moram rečti ka je to zelo dobro izpalo. Prav lušno je glejati film sredi glavnega trga. Pa lidi je blo stalno puno.<br><br>Na zadnje urejal: Tunč, dne: petek, 15. avgust 2008 ob 11:06

hvala bogu, da se vsaj nekaj v lotmerku dogaja , teh 6 dni ko traja grossmanov festival.
glavni trg je vsaj malo bolj ziv zaradi projekcij Nasmeh

Zvončica petek, 15. avgust 2008 ob 16:49

Hja....jaz vsako zaron čokan če de z mojin sinekon še pomalen Grossman priša domu....tak je notri opa v toto sceno. Pa nej bo....malo kulture pa malo pijače, pa malo novih frendov pa frendic....te pa je svet mlodin včasik lepšiHaha Beba Meni se tüdi dopodne razgibano živleje na trgi pa magari te vnoči nega mira....

MHA petek, 22. avgust 2008 ob 12:21

Marsikdo izraža zaskrbljenost ob odločitvi organizatorjev, da se je tokrat prvič del festivala selil v Mursko Soboto, vendar je njihova odločitev razumljiva. Kapital dela svoje, prav tako pa ni nič narobe, če se del festivala ponudi tudi Prekmurcem. Vendar, festival je in bo ostal prleški, saj zgodovine ni mogoče izbrisati in Grossmannu naenkrat spremeniti identitete.

Aplavz Tak je festival je in de osta prleški pa lotmerški!

Dejan petek, 22. avgust 2008 ob 12:24

Keko pa sen čüja pa je glasbeni del festivala totalno propa. V petek neje blo ne MI2, v soboto pa ne LET3.

Tunč petek, 22. avgust 2008 ob 12:52

Vreme jih je čist potuklo. Tisti naliv v petek je ovemi ka je meja feršterkerijo kuršlus naredjaKlejen . In niti do sobote niso mogli popraviti, tak da so mogli LET3 odpovedati. Nevihta

Dejan petek, 22. avgust 2008 ob 13:53

Mi smo v petek v Lukofcih na motoristih špilali pa smo glih kunčali pa na hitro feršterkarijo pospravili, te pa je fse spotrlo pa zalelo No ja

Pa tü v Lotmerki bi te do sobote lehko drügo ozvočeje zrihtali. Ve pa je venda ne edini bija.

Tunč petek, 22. avgust 2008 ob 14:12

Prvo jim je mejster reka ka de to zrihta do sobote. Te pa jin je v Soboto reka ka nemre. Je pa že blo prekasno za kakšni rezervni načrt.
Jaz se tudi šteja iti na oba koncerta posebnoi še na MI2, pa je glih toti dvo zmrdalo.Klejen



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.