četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

To so mi stanovalci nad Mercatoron pravili, ka so mogli podpisati soglasje, pa po gredah je že z plastiko znakoličeno neke.

Dejan

Ja nimaš ke, Lotmerk se razvija, na veko se povle na fseh kuncih. Teko se je pret ne 15 let delalo, keko se zej v enen leti. Pa še tisti športni center tan pri Partizani bodo venda zej maja delali.

Ovo o futuristični 40-nadstropni stolpnici pa so še samo govorice, nič potrjeno

MHA

Gnes sen vida v Bobjen ka tü pri mali postaji nega več tistega mosta kak je bija prek Ščovnice. Te pa mi je eden reka, ka do pre naredli novi most + obvoz, zavolo ovega mosta pri kini, ki do tan pre tüdi novega naredli :mislec:

MILAN

:ploskac:
kak kodi je da novi veter novi župan.

Zvončica

Pa de šla stora ograja k vragi....zaščitni znak totega mosta....

Makaveli

zake pa te most pri kini???
meni se zdi ka je ovi most pri tovarni mura bole potreben obnove...oziroma lehko bi kar obo obnovili!!!

pa te toti most ke so ga tan naredli prek štreke zej..toti de samo začasni ali de še vedno se lehko z avti prek vozilo ko de že most pri kini fertik??

MHA

Neven kak bo, morti do še toti novi most v Bobjen ponücali za kesnejšo obvoznico. Most pri kini, pa je že odspodi tak raspokani, taka lehko doš roko da kolomca notri v razpoko.

Zvončica

Meni se vidi ka bi resen obo mosta trebalo zrihtati ka je nejč eden ne bija grajeni za toti silni promet....MHA ti pa me ne straši s totimi lükjami na mosti ka mi že folga gda se vsakši den mimo šoderjame vozin pa polek silnih planin šodra tuhtan kak je že venda vse pod cesto lükjavo....:zalosten:

Zvončica

Če keri ve kak je z vračilon penez ke smo prepločali za telefon? Odločbo o višini izplačila man že dvo mesca duma, penez pa še nigi (KS Ljutomer)....

MHA

Ke je s toto ðunglo? :mislec: De zrihta što toto ograjo? Do polovice je ograja zrihtana, scoj pa te takši falat ðungle, pa nišče neče to zrezati, ka bi te nekak normalno vün vidlo. Slikano pri gimnaziji prek petrola. :slikam:

Jernej

..ja viditi ka je hisnik na dopusti! :ocolar:

Dejan

Ja do meje so si ovi porezali, dale pa nej tisti, ki ma to prek :hihihi: To so te venda ovi kej s telovadnico oprovlajo.

MHA

Sej glih do tistega zida je zrezano, do kot je zid gimnazije, kak pa se začne zid telovadnice, od tan dale pa je ðungla.

Dejan

Vidin ja, sej zato glih. Pa tote zgroje še je letos bogme nišče ne reza (al pa že loni ne), vepa je 2 metra visoka :hahaha:

MHA

Od ke je ša Vrhar v penzijo, tak je s totega grmovja ðungla grotala.:mislec: Či pa je nekda celi falat ograje zrihtani bija.

MHA

MHA je napisal/a:

Gnes sen vida v Bobjen ka tü pri mali postaji nega več tistega mosta kak je bija prek Ščovnice. Te pa mi je eden reka, ka do pre naredli novi most + obvoz, zavolo ovega mosta pri kini, ki do tan pre tüdi novega naredli :mislec:

Toti most v Bobjen je že skoron fertik, san asfalt še fali pa je že lehko otvoritef.

Dejan

Mostek

MHA

Protihrupno železniško ograjo, še zej delajo tü pri gimnaziji, pa tisti prehod pri gimnaziji so doj zaprli takak so ovega na Soboški cesti.

Makaveli

ki de te zej promet ša prek totega mosta.mislin ki de se vun prišlo???

MHA

Ka ti ja ven, ke so ovi mislili s totin moston :mislec: Ka bi kakšen reden promet ša čez toti most dvomin, da je most nekšo voski. Vendar so toti most zavolo tega naredli, ki so ukinili tisti prehod čez železniško progo pri gimnaziji.

Tüdi ne ven, či do resen tisti most podrli pri kini.:nimanpojma:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.