Dejan nedelja, 11. avgust 2013 ob 15:48

Ivek, či bi rad vida tisto kej bi na sejmi šteja, bi moga tan biti. Vsega ti na slikah ne gre pokozati.

Gostje iz Fulneka in Užic so na slikah. Drgači pa Prlekija-on.net neje turistična organizacija ali ustanova, ki bi skrbela za promocijo, to je delo drügih. Zato tüdi jaz po celen dnevi sunčeja na trgi, nen na dugo pa šüroko pisa o nečen, ker je to niti moja naloga ne Nasmeh Bode prišla opet kakšna izvidnica pa do o ten več povedali Hihihi Bistvo je poslikano in zapisano.

Nekih meštrov pa domoče robe pa na toten sejmi niti nega več. Gnesden je toti sejem malo drgači, kak pred 20 leti. Künštni pa so na slikah.

MILAN nedelja, 11. avgust 2013 ob 18:55

Pomežik Ivek napisa si dosti stvari s kerimi se strinjam. Resen bi mogli dosti bole povdariti lidi keri še bor malo delajo pa s totin delon promovirajo Prlekijo. Zanimiva je ponudba vinska cesta. KÜNŠTNI smo bili malo s pasoši pa mejcami. Nejbole pa je važno ka so prišli k nan pedoši z Fulneka s kerimi sen osebni prijatelj in sen ob toti priliki dobja osebno vabilo za obnisk Fulneka z KÜNŠTNIMI. Delegacija je dobila naše medalje.
Kej se toga tiče je nejvekša promocija prek lidi s kerimi se poznaš. Fulnek je mesto ge sen bija dosti krot pa edini keri sen dela tüdi poslovno. Vsen sen poveda ka je žalostno ka od leta 1968 neje bilo več poslovnih sodelovanj. Puhovci pa smo bili večkrot predstavniki.


kreks sreda, 27. julij 2016 ob 17:35

Dejan je napisal/a:
Glih gnes 1 mesec, 11. avgusta. Vedno je drügo soboto v avgusti.

Letos še je tota tradicija skoz pola, da je sejem prvo soboto v avgusti Hjooj

Dejan petek, 29. julij 2016 ob 10:55

Letos je venda opet cejt, ka sejem konkretno zaleje Hihihi Glede na vreme toto leto.

jozejuz sreda, 3. avgust 2016 ob 21:29

Letos je na vsakem vogalu trga nek gradbeni oder. Bo manj krame.

šmorn ponedeljek, 15. avgust 2016 ob 10:46

sejem uspeja, zej pa opet vse mrtvo v Lotmerki...

Dejan torek, 16. avgust 2016 ob 20:24

jozejuz je napisal/a:
Letos je na vsakem vogalu trga nek gradbeni oder. Bo manj krame.

Očitno so oder pri MK samo za cejta sejma podrli pa ga potlan opet nazej postavili. Ne ven, či se je to glih spločalo.

Je pa letos bilo naporno na sejmi. 18 vür sen neprekinjeno bija tan, sen osebni rekord podrja HihihiZa dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.