sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MILAN

:mislec: morti do dali v toti plot kakšo kozo ka de poposla lepo trovo pa nede trebalo kositi :mislec:

Dejan

Pa keko sen jas to gnes vida, do brž res brejde :hihihi: Mo počakali, ka na občini povejo kak pa kej.

MHA

Gnes sen se skozi ela, pa je res neke otspodi znaftikano.

TUNČEK

Joj, keko možnosti ! To je resen fajn, se si človik op toten križišči sprosti domišljijo. :hahaha:

MHA

San či do gorice, te tista lüč f sredini nikak ne paše, tan bi te mogla biti soha za klopotec.

prlek1825

Keko sem jaz vidjo sem tudi brž vidjo ke do bredjde. Glede liči pa klopotca pa bom reko tak..nepret so vsi bili za to ke bi ble brejde v krožišči, zej so brejde naredli, zej pa te fali klopotec….nikdor se nede nič tak naredlo ke bi blo vsem prav to je blo pa bo

TUNČEK

MHA, če de klopotec, te tüdi morejo biti brajde ali pa male gorice !
:vuuhuu: :hahaha:

MHA

Ja či pa pre bodo gorice.

Dejan

Nešče je kresna f toti kandelaber f krožišči :hihihi:

MHA

Tota lüč že neke cejta tak visi, pa še jo ze nišče ne poprava.

pravični

Približno kak teden tak visi.

Bilo je kakšnih dva dni pred starim letom. :mislec:

Če bi jo že popravili v enem tednu, bi pa res bilo to za Guinnessovo knjigo. :jaaa:

To v Slovenistanu enostavno ni mogoče. :hihihi:

Nekdo je bil \" prepočasen \", ker so se lepo videle špure, ko ga je v krožišču neslo ven. :jaaa:

Ko sem to videl sem si mislil, kaj bi bilo, če kdaj kakšnega bedaka odnese ven in pristane na terasi bifeja, ko so tam ljudje. :mislec: :mislec:

Linčati bi ga bilo treba! :hamer: :vrag:

TUNČEK

Zadeja je lüč in preprosto kidna. Popravilo pa pločajo davkoplačevalci. Praf po naše. Policija pa nič. :vuuhuu:

Progress

To je mogla biti hitrost. Sicer si mislim celo kdo bi to lehko nareda.

MHA

TUNČEK je napisal/a:

Zadeja je lüč in preprosto kidna. Popravilo pa pločajo davkoplačevalci. Praf po naše. Policija pa nič. :vuuhuu:

To bi moglo tak biti, ka keri zavolo malomarnosti (alkohol, preveka hitrost) podere, spotere ali poškodüvle znake in ostalo infrastrukturo bi moga kriti stroške popravila, nove postavitve.

iTux

MHA je napisal/a:

TUNČEK je napisal/a:

To bi moglo tak biti, ka keri zavolo malomarnosti (alkohol, preveka hitrost) podere, spotere ali poškodüvle znake in ostalo infrastrukturo bi moga kriti stroške popravila, nove postavitve.

sej krije prek zavarovalnice, potle pa ga sterja . Tü se zaj coka na nekoga ki de spikira se enkrat f toti kandelaber ka se mu de obesilo gor popravilo, zgleja ka obcina spara. Namesto ka zamejajo se pac coka.

MHA

Isto je blo pri Spari, ko je voznica s ceste zapelala v lüč notri. Tak dugo je tista lüč pošrek stola, dočik se ne do kunca prekopicnila. Pa mislin, ka so jo san odstranili, nove pa ne postavili.

Jernej

:mislec: ....no tü pa je eden mejo silo!

Dejan

Toti je bližnico vzeja al pa ga je plakat motja :hihihi:

MHA

Heh, kdej je to blo? :hihihi: To je že 2. šofer ki je povoza toto krožišče

Progress

Kaj še le bo ob približajočem se pustnem času...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.