Zvončica sreda, 4. marec 2009 ob 23:24

Ali pa konto no,,,,

tota četrtek, 5. marec 2009 ob 08:25

MHA je napisal/a:
MHA je napisal/a:
Či bi san stanovalci meli tote kontejnere, te nebi smeti fsepofprek glejale.

Ze so nad kontejneri nalepili opozorilo, ka so toti kontejneri san za stanovalce, pa či de keri od drugod nosa, ka de prijavleni ustreznin organon.


To je takak s parkirišči, ki so kao samo za stanovalce... Fsi toti znaki pa toble kej dosti ne zaležejo, da nobenih sankcij nega. Kultura naroda pa je tüdi na nuli, kej se toga tiče. Edino, či bi kontejnere dali za rešetke pa pod klüč, te bi mogoče kej zaleglo....Policej

Legionar četrtek, 5. marec 2009 ob 08:34

Nejbolj narod discipliniraš tak, ka lidi vudreš po priftošli. To ja

tota četrtek, 5. marec 2009 ob 08:54

Legionar je napisal/a:
Nejbolj narod discipliniraš tak, ka lidi vudreš po priftošli. To ja

Pa še to enin ne pomoga. Pri blokih pa je itaki teško nejti tistega, gi ne ločüvle, pa tistega, gi meče smeti f kontejnere, gi niso jemi namenjeni...

Dejan četrtek, 5. marec 2009 ob 11:28

V enih blokih so baje zej dobili nekše kazni, ker ne ločüvlejo vredi.

Zütra pa pobirajo kosovne odpadke, tak ka moren avto nekan za vogel postaviti, ka mi ga nedo odpelali ali pa si ga cigani naložili, ka do mislili, ka je kosovni odpad Hehe

tota četrtek, 5. marec 2009 ob 11:33

Ja, mojo alfo so fčera tüdi že cigoni glejali. Pa sen se rejši odpelala z jojHehe

Dejan četrtek, 5. marec 2009 ob 22:03

Toti jogiji, ke ležijo pred hišami, do zütra meli sto kil, gi do se zej tak vode nopili od deža Hehe

Cigoni pa mojo v totih dneh tüdi pune roke dela. Samo jih vidiš, kak lečejo z naloženimi avti sen pa to Nasmeh Pa še en ta provi video Kadilec Haha

MHA sobota, 7. marec 2009 ob 01:38

Uni tak pol kosovnih odpadkof sami odpelajo...

Dejan torek, 10. marec 2009 ob 10:36

MHA je napisal/a:
MHA je napisal/a:
Či bi san stanovalci meli tote kontejnere, te nebi smeti fsepofprek glejale.

Ze so nad kontejneri nalepili opozorilo, ka so toti kontejneri san za stanovalce, pa či de keri od drugod nosa, ka de prijavleni ustreznin organon.


V nedelo sen vida tü na Postružnikovi, ka sta dvo tipa vün iz avta nosila vrečke smeti v kontejner. Venda sta ne blo iz bloka, či sta smeti v avti mela.

Pri nas pa so cigoni tote kosovne odpadki pograbili. Nejč smetorov ne bi nücali. Kumej smo vün dali, za pet minut je že pol küpa falilo.

MHA torek, 10. marec 2009 ob 10:40

Prinas se tüdi večkrot zgodi kak se avto pripela, pa ka z kuferana smeti v kontejnere meče. Res bi nejbol hasnilo ka bi bli kontejneri pod klüč, blok nad Mercatoron mo dobro poskrbleno za kontejnere.

tota torek, 10. marec 2009 ob 12:19

Sen si mislila, ka de se tak godilo. Zej ove smeti pobirajo na dvo tjedna, lidje pa slabo ločüvlejo ali pa sploh ne, te pa nimajo kon smeti metati, da svoje konte napunijo v enen tjedni. Zato pa jih k blokon vozijo.

Nela torek, 10. marec 2009 ob 14:56

Sicer se jaz sploh ne cudin da je tak, ker zej te kao na pokopalisce nemrejo voziti, zaradi kamere tepa po blokih vozijo. Pa tota kamera dela tan? Samo to ka okoli po blokih vozijo je ze pred blo, ker vem ka so ko sem se duma bila, ponoci znali kontejneri ruziti, ka so lidje notri smeti metali. Heoa

MHA torek, 10. marec 2009 ob 18:06

Ostale odpadke vozijo f Püconce, kon pa te vozijo ze embalažo, ke se ekstra zbira? Mislec

tota torek, 10. marec 2009 ob 18:23

Embalažo vozijo tü v Lotmerki v zbirni center k čistilni napravi, te pa jo odojo totin firman, gi to predelovlejo.

MHA torek, 10. marec 2009 ob 18:26

To te ze pomeni, ka enkrat meje odvozijo smeti f Püconce, ka skoro enkrat meje nafte skürijo, nan pa so položnice iste ostale.

tota torek, 10. marec 2009 ob 18:45

Točno tak. Zato sen tüdi toto temo odprla... Tak si delajo peneze, ka do Čeferine lehko plačüvali, da se fsepofprek tožarijo...

Tunč torek, 10. marec 2009 ob 20:56

MHA je napisal/a:
Prinas se tüdi večkrot zgodi kak se avto pripela, pa ka z kuferana smeti v kontejnere meče. Res bi nejbol hasnilo ka bi bli kontejneri pod klüč, blok nad Mercatoron mo dobro poskrbleno za kontejnere.

Bon ti jaz poveda kak je v bloki nad Merkatorom. En kontejner so odpelali pa ga zamijali z mešim za embalažo v kerem sta dve mali lukjici s koz kero glih glaž za 1 literno kokakolo lahko porineš. Če je 2 litrni že težko gre notri. Ka bi pa lahko notri vrga kakše kanister ali kaj podobnega pa nega šans. Pokrova pa nečejo pistiti odprtega ka bi te pre notri metali navodne smeti(makar mislim da nebi). Zaj pa nede meta nihče notri nič in tisti ki so že začeli ločuvati bodo to opustili ker je sistem zanič.

Lidje so začeli ločuvati smeti samo vsaki jih je meja ponavodi v ekstra vrečki. Te pa so prišli dol pa gdo so ne mogli skoz tiste lukje nič notri dobiti so vseskup lepo zahitili med navodne smeti. Ena gospa ši se je poškoduvala na tisti ostri gumi. Pred so se trije kontejneri proznili vsak teden pa so bli skoz puni. Zej sta pa dvo, ki se proznita na dva tedna. Lahko si samo predstovlate kakšno je notri. Mravelj je že puno, pomalen do se še kakšni glodalci tan zaplodili.

Komumala si je z zadevo zamislila dobro kar se tiče zmanjšanja srtoškov za jih. Ampak kak so pa to tehnično izvedli pa se je za razjokati. Dol

Kdo de poleti pritisnila vročina te de kume problem. Pred je smrdelo iz smetišča, zaj pa de smrdelo od kontejnerov ki do prepuni. Tak da vsi ki smo mislili ka smo se rešili smroda iz smetišča mo še dale vohali smrod z kontejnerov.

tota torek, 10. marec 2009 ob 22:00

Či bi radi lidi prisilili ka ločüvlejo, toga sigurno nedo dosegnoli z zaklepajon kontejnerof. Marsikere embalaže skos tisto malo lükjo ne dobiš... Rejši nej kaznijo tiste, gi ne ločüvlejo, kak pa ka oteškočajo ločüvaje tistin, ki bi radi ločüvali, pa polovice stvari ne dobijo notri. Či maš ti celo vrečko embalaže, neš venda tan pri kontejneri sta, pa vsakšo plastenko al pa piksno ekstra z vrečke jema, pa jo v kontejner pha. Venda boš šteja celo vrečko notri vrčti, pa adijo. Sistem je resen za razjokati...Jočeeem

Tunč torek, 10. marec 2009 ob 22:35

Alooo Ploskačtočno tak Alooo Alooo

MHA sreda, 11. marec 2009 ob 15:16

Se strinjan z vama! To ja Toti kontejneri za embalažo pa so res v meglo bršjeni, takak je tunč reka lükje so glih teko ka lehko skozi glaš sproveš, fse ostalo pa ali polek doš, ali pa f tisti kontejner ki je vekša lükja.

Pri nas so en cejt odklenoli kontejnere za embalažo, pa so se te na kunci fse drüge smeti notri nejšle, taka sta ze opet zaklejena. Nejslabše pa je to, ka smeti enkrat na 14 dni pobirajo, v leti de resen to tak smrdilo takak da bi truplo gor ofna. Sistem je totalno zanič, ne san zanič.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.