prlek1825 torek, 17. marec 2009 ob 21:17

no sej sem jaz tudi reko ke je plac vredi oz lokacija, pa stavbo je tudi lepo zrihto ke pa se tiče glede drugih stvari pa bojše ke da lidem ki se vejo iti turizma kak pa si dela sramoto!

Johan_R torek, 17. marec 2009 ob 22:48

MILAN je napisal/a:
Hjooj prlekija je zakon lepo ka smo se čüli midva sva mela pogovor
za krejši cejt pa si pogledni künštne prleke pa se nafčiš še več kak znoš
pa še ostali člani familije bodo meli možnost.
lp Milan


Ja, sem kasneje skozi prebiranje "postov" v tej temi tako razumel. Künštne Prleke sem si pa tudi že pogledal (pa še jih bom, da se malo nasmejim).

Računam, da se v soboto (21.03.) vidimo, se bova pa čula jutri (bolj proti večeru), da povem število gostov, ki jih ata in mama sedaj preštevata.

Lep pozdrav vsem!

Ivo

Nasmeh

MILAN sreda, 18. marec 2009 ob 07:46

Alooo za takše dobre lidi momo prprovleno tüdi presenečeje tak ka ga nikdor ne pozobijo

Legionar sreda, 18. marec 2009 ob 09:38

prlek1825 je napisal/a:
glede brenholca mon jaz slabe izkušnje!
vsej te kda je začejo na novi lokaciji ven ke ke se tiče hrone je bilo bogo!
ne vem kak je zej samo dvomin ke je kej bojše!
ke pa se tiče glede placa pa je resen ke je lepo zrihto!
Ja, lokacija, kapa se hrone tiče pa jas ne ven, sen samo ugiba. Ven pa recimo tüdi ka je Taverna glede hrone zlo zlo boga, vsej po mojih izkušnjah..Heee

prlek1825 sreda, 18. marec 2009 ob 10:03

no če proviš ke je taverna glede hrone boga, ki še za silo gre skoz, je brenholc še dosti slabši!

Legionar sreda, 18. marec 2009 ob 11:24

No, te pa smo tak fse povedali...Hihihi

Dejan sreda, 18. marec 2009 ob 13:14

S Taverne je lep razgled Nasmeh



Hrona je solidna, ambient je super, je pa drogo kak žafron Nasmeh Še posebej se je fsesküp podražilo, gda smo evre dobili. Hodi pa to dosti turistov, tak ka jih treba obrati Nasmeh
Jas gren to 2-3x na leto ob kakšnih priložnostih pa mi je vredi.
Pri Brenholci pa je lokacija tüdi super, samo je ostalo vse bolj bogo, tak kak sen že reka, zato pa to ne gren glih dostikrot. Pa drogo je glihtak še bol kak ge indi.

Legionar sreda, 18. marec 2009 ob 15:13

Meni se je Taverna zamerila loni, kda smo dobili pomfri, naredi na že malo preproženen olji, pa še polek vsega zlo zlo masten, šnicl pa takši kak za deco.Hihihi

prlek1825 sreda, 18. marec 2009 ob 21:08

jaz bom reko tak glede taverne nemren je glih neke šinfati, je pa resen ke že kakšo leto nesem bijo tan ke bi jo mislim!
kda pa sem bijo pa se mi je ne vidlo slabo!
pri brenholci pa je kumek mejo abrahama, sicer je zej že neke cejta nazaj samo vseeno, je jesti ne blo nikšo!
se ne rečem ke je ne blo dobro priprovleno samo je blo vse mrzlo!
vem pa ke je nekda brat več kak leto dni igro v taverni pa je ne jesti nikdor šinfo, potli pa še je negi leto dni igro pri brenholci pa je ne bijo nikdor zadovolen z jestvino!
pa tudi od sošolca kolega dela pri brenholci pa tudi provi ke je ne tak rožnato!
tak ke vseeno mislim ke še je taverna za eno spoznanje bojša od brenholca!

Zvončica sreda, 18. marec 2009 ob 23:52

Brenholci treba že v "pogajanjih" zatežiti pa zahtevati vse ka je tip-top vačik de plačilo mejše....jaz sen tak zrihtala gda smo meli gostüvaje prijen - pa neman kej rečti ka je bilo vse OK (pa redno je hodja preverjat če smo zadovolni). So pa tista predpogajanja grozno pomembna pri takših lideh ke jin je treba vse postaviti na provo mesto ka se vejo "orientirati"......vsakši pa te vseeno rad zaslüži ne?

MILAN četrtek, 19. marec 2009 ob 08:35

Hjooj oasno se je razvila debata skoron fsakši je doba kej ga gre mislin ka je to fčosik dobro ka se te zamisliš ke si ne dober

Legionar četrtek, 19. marec 2009 ob 09:40

Jaz mislin, ka je kritika nikdor ne odveč. Mislin ka je včosih kakšna slaba kritika celo bolj dobrodošla, ker te človek lehko fsej kej poprovi. Či bi jaz meja oštarijo pa bi negi prešteja, pa vida ka so gostje ne zadovolni s čin, bi proba tisto popraviti in to je itak nejbolj meni v prid.Jaaa Či pa je štokoli hüd zavolo kakšen kritike, pa je to samo jemi v slabo.Seveda pa mislin ka je dobro pohvoliti tisto ke je dobro, pa pokritizirati tisto kej je ne dobro.Je pa seveda tüdi tak ka mamo lidje različne žmahe; enemi se vidi tü, drügemi pač negi indi, tak je to večno bilo pa večno bo.

tota četrtek, 19. marec 2009 ob 10:13

Jas pri Milani še nesen bila, taka tü niman kej komentirati. Pri Brenholci sen bila enkrat poleti na kosili, pa se mi tak grozno slabo neje vidlo, v Taverni pa sen bila malo razočarana, da so negda bili na dobren glosi, pa sen mogoče preveč pričaküvala. Za moje pojme je dobra hrona f Križovcih pri Zorki, pa v Ormoži pri Cvetki tüdi neje slabo. Nejbolj zanič do zej pa sen jela v Noršincih pri Kurbosi. Sen dobila kotlet, ki je smrdija, pa gdo sen kelnarci rekla, ka toto meso smrdi, ga je nesla f kühjo, pa se po celi oštariji drla kühari: ne ka toto meso nič ne smrdi. Drügega nesen dobila, pa pločati sen mogla puno ceno... Niti opravičija se mi neje nihče. Te sen bila zodjič tan.

Johan_R četrtek, 19. marec 2009 ob 17:02

Uf, dobro bero odgovorov sem dobil. Upam, da bodo komentarji tistih gostišč, ki se vam niso najbolj vsedli v srce, pripeljali do tega, da bodo izboljšali svojo ponudbo in odnos do gostov.

Hvala vam vsem. Sporočil pa bom, kako se je vse izteklo, mogoče še kakšno sliko dodam.

LP vsem, Ivo

Zvončica četrtek, 19. marec 2009 ob 23:58

Ja, pa fejn se mejtePloskač Juhuhu Kitarist Na zdrovje

Dejan petek, 20. marec 2009 ob 01:10

No tega jas glih niman rad, ka ti kelnar fsakših pet minut skoče okoli talera pa ti plüvle notri, gda te sprašüvle, či je vredi Hehe V določenih oštarijah je to prav nadležno pa vsiljivo.

V Taverni pa je mogoče resen negda še vsesküp blo na višjen nivoji.

Za kakši narezek pa je nejbojše iti k Vihri. Poceni pa dobro Lačen

MHA petek, 20. marec 2009 ob 09:05

To pa res, zadosta je či na kunci pita či je dobro, ne pa fsakših pet minut. Pa itaki de fsakši reka ka je dobro, čiglih je blo doj zanič.

tota petek, 20. marec 2009 ob 09:18

Či bi blo doj zanič, jas sigurno nebi rekla, ka je blo dobro. Takak s tistin smrdečin kotleton...Hehe

MHA petek, 20. marec 2009 ob 09:38

Jas vendar bi reka ka je blo dobro, san bi me tan te prvič pa zodjič vidli. Je pa še ne blo tak hüdo, kak to mote eni izkušje s ten.

Dejan petek, 20. marec 2009 ob 10:25

No takših situacij še jas tüdi nesen meja, ka bi hrona smrdela. Zadosti pa je či te vmes enkrat pita, či ke prnese pa na kunci, či je blo vredi Nasmeh Nesen še nigdor nigi reka, ka je ne blo vredi, da sen tüdi ne hoklik, rečen pa, či je ge šnicl bija premali, ka je blo malo Hehe Drügič te ziher več dobin To ja Nasmeh



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.