Legionar petek, 10. april 2009 ob 12:12

Dejan je napisal/a:
Nesen jaz tak misla. Tisto kej je Titovo, nej ostone poimenüvano pu jen. Zej pa ne vidin nobenega razloga, ka bi se zej po Titi nekej preimenüvalo. To je višek izzivaja v totih cejtih, dere se je gučalo o totih pobojih pa o ten, ka bi nekšo cesto pu jen preimenüvali. Do zej je tota tema ne za nikoga bila zanimiva, zej pa dere se pokože kakša možnost za politično promocijo, pa takoj vsi pogrobijo to pa izkoristijo za sojo propagando. Pret je ne nišče s ten trobja, ka bi se Titovi spomeniki meknili. Zej pa anenkrat to moti določene lidi. Pa obratno. Nišče je dosti ne vün hoda s predlogi po imenüvaji ulic po Titi, zej so prišli iz lükenj pa dovlejo takše predloge.
Pa ka bi store cejte mogli pozobiti, sen ne reka. Kej je Titovo, nej ostone Titovo, to nas spominja na jega, ulice pa trge pa v 21. stoletji lehko poimenüvlemo po kakšnih novejših herojih. Recimo Drnovški Nasmeh


Kak že rečeno, moj predlog poimenovanja trga je bija bolj kak ne, hec. Hihihi Meni je čist fseeno po kon se imenüvle, samo ka nede cerkveno.Vrag smejun O političnen izzivaji pa zej ne bi, pa o ten što vloči store zadeve na plano pa što tira nekši revanšizem, pa tak dale, ker tota tema ne govori o ten.
Ke s trga tiče:jas vedno provin, ka smo Prleki nekej posebnega ke se ostalih Slovencov tiče in ka smo tüdi po karakteri pa temperamenti nekej čist extra, pa ka z recimo enimi Gorenci nimamo čist nič sküpnega - bor meni se tak vidi. Zato bi blo praf ka se tüdi trg poimenüvle po nečen, ke je naša posebnost ali pa naše znono ime. Kakši Prešernov bi bija brezveze ali pa kej podobnega. Samo tüdi Glavni trg meni ne zveni tak slabo, či smo že pri ten.

Dejan petek, 10. april 2009 ob 16:04

Ja ok, to si potli poveda, ka je bija hec, gda sen jaz že odgovorja Pomežik V vsakšnen heci je nekej resnice.

Či bi pa šteli Glovni trg preimenüvati, te pa itak bila rabuka sen pa to, kak al po kun bi se nej imenüva. Glihtak kak dere so tü proti Mercatori preimenüvali cesto po Ludviki Bratuši. Tak ka bojše ka je Glovni trg pa je koza cela pa vuk sit Jaaa Lačen

MHA petek, 10. april 2009 ob 17:39

Pa še lidje bi se bunili keri so pod naslovon Glovni trg, ka bi si mogli fse papire spremijati.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.