Pepek z brega sobota, 5. december 2009 ob 18:24

Ploskač Ploskač Ploskač

Tak je...
Eni si mislijo, ka so veki frejeri, či fseposodik okoli sebe nesnogo delajo.

Jas bi reka, ka nekej ne štima že v štarti. Z našin drüštvon je na splošno nekej joko hüdo narobe, ka se tak obnošamo in okoli sebe svijarijo delamo.
Sicer se stanje pomalen poprovla, samo je še izda večina lüdi neosveščenih in se ne zavedajo kakšo škodo delajo sami sebi i naši deci, s ten ka se tak obnošajo.

In normalno, či deca rosejo v takših razmerah, te so tüdi sami takši. Či de oča mirne düše pogna pločevinko od piva skoz okno avta v jorek, namesto ka bi negi na parkplaci poiska kontejner in jo sprava to, kon sliši, te de tüdi sinek paper od sendviča pogna pod klop v parki, namesto ka bi zdigna rit in ga zanesa do koša.

Dokič nemo starejši poskrbeli, ka bomo mlodin dale lep vzgled in jih nafčili skrbeti za okolje, tečas bode tak.
Je že resen, ka se sigdor nejdejo izjeme, kere se nedo nigdor ravnale po nekših splošno sprejetih normah. Samo dere de veka večina mislila pozitivno, bodo se tüdi oni bor nerodno počütili, či že nedo hejali s ten.

Pa še to...
Keri med nami je že gdo kumi reka: "Poslüšej ti. Pogna si pakl od cukra v trovo. To se ne dela. Totega bon jas pobra, drgoč pa glejej, ka boš ga pogna f koš..."?

Zvončica sobota, 5. december 2009 ob 23:55

Nič niman proti DEBATI.....samo vija pa sta daleč od debate pa zgledne ka se vrtita glih tak kak moček za svojin repon....non stop v krog pa nobenega napredka....zato sta dosadna.

Legionar nedelja, 6. december 2009 ob 14:18

Zvončica je napisal/a:
Nič niman proti DEBATI.....samo vija pa sta daleč od debate pa zgledne ka se vrtita glih tak kak moček za svojin repon....non stop v krog pa nobenega napredka....zato sta dosadna.
Ne ven zakej to tebe tak muči. Mislec Či se ti debata ne dopodne, te sodelüj v tistih temah, kere so ti ne dosadne, drügo ti jaz nemren rečti. Sicer pa ne ven, si ti na toten forumi kakši razsodnik, keri odloča o ten kera debata je ok pa kera ne? Lehko bi bila srečna, ka debateramo o takših perečih temah (pa či glih ostajamo fsaki na svojen bregi), pa ka še je komi mogoče ne vseeno glede toga, ne pa ka proviš ka je debata okrog tega dosadna. Kdo mo šli predaleč te vervlen ka de že administrator intervenera, ti pa keko ven si administrator ne, pa niti moderator. Meni je tüdi trifrtole tem tü gori brezveznih pa dosadnih, pa še zato ne skočen drügin v debate pa jin ne gučin ke morejo pisati pa kej ne.

Legionar nedelja, 13. december 2009 ob 11:04

Či se že gremo nekšega urejenega mesta, pa posebej parka , te bi lehko tan tisto smetišče pr parki, poleg bazen meknoli nekan, ne pa ka so tote smeti tan vsen na ogled!


Dejan nedelja, 13. december 2009 ob 11:24

Ja to so zej malo na rob porinili, ka se ne vidi tak. S ten je zadeva rešena Tiho

Legionar nedelja, 13. december 2009 ob 11:25

Balkane moj... Hihihi

MHA nedelja, 13. december 2009 ob 17:09

Za grmovje skriti pa stvor rešena. Tote liči so predvidevam z tiste ulice, ke so jo renoverali pri bazeni, pa ko so to vse renoverali, je blo puno odpada, pa ko so tisti odpad vozili, so še te ne mogli tote liči pa ostali odpad odpelati?! Hudi

Pošli toto sliko na občino, mogoče so "pozobili" ka še mojo nekše ostanke.

Legionar nedelja, 13. december 2009 ob 18:13

Hehe, neje slaba ideja, pa bon jin resen to po maili posla. To ja

Legionar nedelja, 13. december 2009 ob 18:19

Evo, poslono. To ja Zapa mo vidli, kakša de reakcija.

MHA nedelja, 13. december 2009 ob 19:57

Jas sen marsike pošila na občino, kak za glovni trg, tak za ceste, tovorjoke,... pa so mi skos odpisali, pa še moje predloge so upoštevali. Respekt

Dejan četrtek, 24. december 2009 ob 09:27

Fčera so meli gimnazijci fešto v parki. Gnes pa je takšo blo, kak sred nejhüjšega smetišča. So se mi smetori prav smilili, gda so to mogli pucati. Totin šmrklavcon pa bi vüha navrja Hudi

Takšo je blo pri fsakši klopi pa po celen parki.

Dejan četrtek, 24. december 2009 ob 09:28

Hjooj

Dejan četrtek, 24. december 2009 ob 09:28

Neee

Makaveli četrtek, 24. december 2009 ob 10:25

Dejan je napisal/a:
Neee




hahaha zakon...iz slik je lepo razvidno ka so smeti samo v radiji 2-3 m od klopi, torej če bi bija koš polek klopi bi metali v koš....razvidno je tudi ka je koš na zodji sliki do vrha pun....pa isto bi pomoje lehko reka za druge koše keri niso na slikah ka so bli puni

lp



Dejan četrtek, 24. december 2009 ob 12:16

Morti je iz slik tak razvidno, či pa bi v živo to vida, pa bi vida ka so smeti tüdi 10 pa več metrov fkrej od klopi. Pa še zej ne ven od kod tebi to, ka zagovorjaš, ka smeti mečejo po tleh, či je koš dale fkrej kak 3 metre? Haa Venda se duma tüdi ne osereš sred dnevne, ker maš hejzl 10 metrov fkrej?

Smeti so ble raztorjene po celen parki, tak ka či so jih razmetali na sred parka 20 metrov fkrej od klopi, bi jih lehko nesli v koš. Či pa je koš pun, pa se smeti vküp nabere pa se jih zloži poleg koša. Ne ka se pisti, tak kak krava drek. Po ten se lepo vidi vzgoja tote gnešje mladine. Tega smo mi ne nigdor delali.

Makaveli četrtek, 24. december 2009 ob 15:14

koš polek klopi bi bila rešitev....vsaj keko si jaz mislin....zaj pa če jin je rejši pobirati pa pač nej pistijo tak ka so koši vkrej...nedo se mi več okoli tega degmati...ki moš praf ka neje lepo samo pač tak je...

Jernej četrtek, 24. december 2009 ob 22:49

Ges san opazo ka naj bole vrlo Lotmerk puca ova Elvira ki je
zaposlena ka očisti vse v Lotmerki!
Po mojem bi una mogla dobiti priznanje od župana, resno!
Spotim se ka san ednog šao skoz parka Lotmerki gli en den pred pa so füčkali ovi ka kunčajo šolo. Hej park je vö vido tak daj fronta skoz šla. Pa Glavni trg je tüdi bio tak daj bi bio na smetišči! Ženska je celi Lotmerk spucala! To ja

MHA petek, 25. december 2009 ob 01:07

Nej spucajo, račün pa na šolo poslati.

MILAN petek, 25. december 2009 ob 08:30

To ja ELVIRA je resen pridna stalno gre kak vüra,lepo je ka jo bor na naši stroni pohvolimo.Lehko pa predlogamo za občinsko priznanje.

MHA petek, 25. december 2009 ob 16:19

Elviri res ala ji vera. Por let naze, sen gleja na RTVSLO prispevek z Lotmerka kak skrita kamera, v keren se je šlo za to, či pomogajo lidje, či keri sküp podne. Izmed por lidi, je san Elvira scoj stopila.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.