Zvončica petek, 14. maj 2010 ob 23:17

Gda se tote svijarije godijo te redori venda že sladko spijo.....policeji pa glihtak, no ali pa bor cumajo negi v avti

TUNČEK sobota, 15. maj 2010 ob 01:31

Tak lepo štejen ke ste lidje vse napisali. Mislin, da mo vsoki malo praf samo tak se nikan ne pride daleč.
Mislen , da je fse v kulturi, pa v vzgoji. Bija sen marsige po sveti pa vida dosti slapšo sitoacijo, pa tüdi dosti bojše kak je prinas. Tajcon niti na pamet ne podne, da bikaj vrgli po tleh, niti čika ne - prafzapraf tan tak redki kadijo. V Singapuri tüdi ne vržeš nič po tleh, ka takoj pločaš sto dolarof. Samo v takšen sveti, če kaj vržeš te takoj tisti, ki te vidi takoj opozori. F šolah te tüdi vzgojajo, potli se nadaluvle pa duma. V našen ali pa zahodnen sveti pa te šola ne sme vzgojati. ke se bojijo ideologije, duma pa se zahodni svet ukvorja v povprečji z otrokon 20 minot na den. In od malega rose veko, ka de veki človik veda ke je praf če se je tega ne navüča in krog je zaklüčen. Zato pomalen ali pa že hitro gre fse v maloro in če se nede začelo ni premekati smo zgübleni fsi.

Pa lep pozdrof : Tunček

Dejan torek, 8. november 2011 ob 21:53

Tüdi v mesti bi lidje lehko malo glejali, ge smetijo. Recimo pod bankomati vedno vidin tote listeke izpisa, ki ti ga bankomat vün do dere peneze zdigneš al pa pač samo izpisek češ meti. Moš seveda možnost, ka ti listeka ne do, če ga nečeš. Jas vedno don, ka mi ne plüvle totega lista vün. Eni pa očitno klikajo, ka jin list do, vzemejo pa ga ne oz. ga vržejo takoj na tla pri bankomati Niman pojma

Tak recimo bankomat pri Tuši zgleja.

MHA torek, 8. november 2011 ob 21:57

San res, toti bankomat je vedno tak znastloni s totimi listeki. Ja neven ke si te lidje printajo tote listeke vün, či jih te doj mečejo. Jas si tüdi nikdor ne printan listeka.

Dejan torek, 8. november 2011 ob 21:59

Sej to neje samo tü pri Tuši. Tüdi v banki notri je včosih tak nastlono, ka tepiha ne vidiš. Pa tan še majo celo koš poleg, ka lehko takoj listek v koš vržeš. Samo ne ven zake ga printati, če ga fkrej vržeš...

MHA torek, 8. november 2011 ob 22:03

Toti je tüdi takši Jaaa Bojše bi blo, ka bi ukinili tote papire, tak jih večina na tleh kunča.

MILAN sreda, 9. november 2011 ob 07:52

Vuuhuu to je zato ka lidje vidijo ge je avtomat za peneze Vuuhuu

TUNČEK sreda, 9. november 2011 ob 08:22

Resen je marsige nastlono z listki pa smetmi, samo situacija je fseeno bojša kak je bila pret leti. Fčosik smo šli v Italijo in se čüdili kak je tan fse čisto, zej pa je tan dosta slapše kak prinas. Resen se je tan poslapšalo, prinas pa neke zbojšalo.
Tüdi, če bi človik ravna kak duma, bi bilo še skos neke smeti, se eni tüdi duma nemajo reda ! Jaaa Pomežik

MHA sreda, 9. november 2011 ob 22:36

MILAN je napisal/a:
Vuuhuu to je zato ka lidje vidijo ge je avtomat za peneze Vuuhuu

Hehe Hihihi Ja ja, viš ka na fseh zidih, ge je bankomat, ne visi tobla bankomat.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.