rok000
sobota, 13. junij 2009 ob 10:31Ta tema obravnava prispevek Z glasbo skozi film
Jaz sem bija lepo je blo!
Dejan
sobota, 13. junij 2009 ob 10:59Ja fejn je blo, še več takših prireditev bi trg nüca, ka bi malo zaživja.
MHA
sobota, 13. junij 2009 ob 15:25Škoda ka sen zamüdja. Kekih je te to blo?
Dejan
sobota, 13. junij 2009 ob 16:49To je blo ob 19:30. Spremlej <strong>napovednik</strong> pa boš na tekočen :hihihi:
Pa še ena fora je tü bila. Sposodili so si stole od ŠIM-a pa so jin ovi tan šteli zaračünati 60 centov na stol :hehe: To ti je skrb za lokalni razvoj pa dogajanje na domoči sceni :hjooj: Pfuj, šalabejzeri :kozlam:
MHA
sobota, 13. junij 2009 ob 17:46Moga bi nekši napovednik nareti, ka bi ti na naslovni stroni pokozalo nasledni dogodek, keri de priša.
Eh... Čüdno ka še te ne vstopnine blo. :hjooj: Ze do te za stol račünali. :butl:
Dejan
sobota, 13. junij 2009 ob 17:50To so organizatoron šteli zaračünati, ka so si lehko stole sposodili. Vači pa je za prireditev fsakši lehko da prostovolne prispevke, kar je seveda vredi, ker si orkester zaslüži, ka nekej dobijo.
MHA
sobota, 13. junij 2009 ob 17:53Aha, škrtovijaki eni. Pleh muziko sen že od nekda rad poslüša. :toja: Škoda ka sen zamüda.
Nela
sobota, 13. junij 2009 ob 22:05To kej je ze v Lotmerki blo je super, da bi se le vec blo, samo to kej stejen ka so steli racunati stole, pa je sramota. :haa:
Meni je to zelo fejn poslusati, prek tv-ja ne, tisto mi bv, samo v zivo pa je res lepo. :toja:
Na zadnje urejal: Nela, dne: sobota, 13. junij 2009 ob 22:08
Nela
sobota, 13. junij 2009 ob 22:15Zej sem slike poglednila, skoda da se vec lidi ne prislo to poslusat, sicer so stoli bli spopujeni, samo skoda, ka so to zamudili. Jaz bi ziher sla, ce bi duma bila. :jaaa:
Na zadnje urejal: Nela, dne: sobota, 13. junij 2009 ob 22:16
Dejan
sobota, 13. junij 2009 ob 22:28Prva vrsta stolov je bila prozna. Tan je blo rezerverano pa je blo namenjeno za tote občinske glavore. Samo je očitno ne noben priša al pa so gi odzaja bili. Jurša je seda v zodji vrsti, tan na por slikah se tüdi vidi.
Zvončica
sobota, 13. junij 2009 ob 23:39Se je na Cveni zamüdja.....je pa to fčistark vredi ka plehbanda špila na trgi...ka mojo tradicijo pa so tak ali tak edinio ka so se vsa leta od ustanovitve do gnesden obdržali pa fejn delajo....:aplavz:
Dejan
nedelja, 14. junij 2009 ob 20:54Opet ga je neke zadržalo :hihihi: Včera so meli obletnico osnovne šole pa je moj atek sošolec bija s totimi, Jurša, podžupan Slokan pa Blagovič a.k.a Segrap, ... pa so baje vsi bili samo Jurša neje blo, da se je pre v Cezajovcih na gasilski fešti zadrža :hihihi: Je blo preveč špricarov na šanki :pijunca:
MHA
nedelja, 14. junij 2009 ob 22:06Večkrot nej naredijo takše koncerte na ploci, pa nej malo več reklame za to naredijo. :pisk:
Dejan
nedelja, 14. junij 2009 ob 22:30Pri nas je večina tak s totimi prireditvami, ka praf moreš iskati, gi se kej dogaja. Na občinski stroni itak nič nimajo nigdor objovleno, po mesti pa tudi plakat al 2 visita. Se mi zdi, ka so fčosih prireditve bol prozne kak ne zaradi tega, da lidje sploh ne vejo, ka se kej dogaja. V zodjen cejti je kar dosti dogajanja na trgi, samo nigdor nekše gužve.
MHA
ponedeljek, 15. junij 2009 ob 11:22Dere pa so volitve, te pa je celi Lotmerk sprelepleni pa zobešeni.
Legionar
ponedeljek, 15. junij 2009 ob 11:59Dejan je napisal/a:
Sramota. To pa je pregovorna slovenska -ne ven kak bi reka- nevoščjivost ali kej takšega...:hud:
Pa še ena fora je tü bila. Sposodili so si stole od ŠIM-a pa so jin ovi tan šteli zaračünati 60 centov na stol :hehe: To ti je skrb za lokalni razvoj pa dogajanje na domoči sceni :hjooj: Pfuj, šalabejzeri :kozlam:
Drgačik pa či glih sen ne bija tü pa sen ne moga na prireditev, čestitke orkestri!