MHA torek, 4. avgust 2009 ob 11:20

Ta tema obravnava prispevek Vrata odpira hotel aMord

Zake te toti hotel, hotel aMord?

Tunč torek, 4. avgust 2009 ob 12:04

Prvo so mislili meti Hotel MORD. Samo je ime nerodno ker v nemščini beseda pomeni, umor.
Nemci ziher ne bi bili navdušeni kdo bi čuli da jih bodo nastanili v hoteli Umor. Bi pa lehko meli dober moto " V našem hotelu ubijemo še tako zahtevnega gosta" he,he,he Aplavz
Zato so zaj dali napre tisti "a". Bolj na francosko potegne, če pa bi še D na kunci črtali. te bi pa bija Hotel AMOR (ljubezen).
Tudi ne ven zakaj so ne tak naredli.Nasmeh

MHA torek, 4. avgust 2009 ob 15:55

Mord je res v nemščini umor, sam bi te res rejši "d" vkrej vzeli kak pa "a" scoj dali.

Zvončica torek, 4. avgust 2009 ob 21:03

Ime se mi vidi dotalno mimo brcjeno......je pa fejna ka je tan kak je....mogoče pa so lotmerškega zato na horuk zaprli ka de se bole v tisti konec turiste (ki jih Radenska ne popoka) usmerjalo....fejn ka do lidje delo dobili.Nasmeh

Legionar sreda, 5. avgust 2009 ob 08:57

Meni se ime čist nič ne vidi, bi lehko kej lepšega zmislili, ne ven ge jin je malo domišlije...Neee Resen tak malo morbidno zveni, je bolj primerno ime za kakšo pogrebno podjetje kak za hotel.

Dejan sreda, 5. avgust 2009 ob 10:12

Meni je to tüdi prvo v oko palo, gda sen čüja za toti hotel. Kakšo je te to ime, či lidje nimajo nikšega smisla za nekši branding Hehe Mord bi res blo za Nemce čüdno, toti mali a poleg pa še fsesküp bol čüdno naredi. Dali bi mo ime Grozd, Zobl, Tünka, Trs, Kvasenica, Hahaha al ke bol domočega pa bi bojše blo hehe.

Tunč sreda, 5. avgust 2009 ob 10:54

Hotel "Zobl & Luk" Aplavz

Na zadnje urejal: Tunč, dne: sreda, 5. avgust 2009 ob 10:55

Legionar sreda, 5. avgust 2009 ob 13:22

Točno tak ja; nekej domočega bi še nejbolj fejn zvenelo. Očitno pa je ša snobizem gnes den že tak daleč, ka je nič ke je nekej pristno domočega, več ne zadosti dobro.Hudi

Kapa se samega izgleda hotela tiče: ne bi po rad izpadna kak večni kritik vsega na toten forumi, samo izgled se mi resen ne vidi.Neee Tota krvovo rdeča barva je prvo ke mi podne v oči. Delüvle zlo agresivno, hkrati pa ne paše v eno okolje kak je recimo Pürga. Pa zlo 'moderne' oblike je, ka se tak izrazin, takak dosti fsega ke gnes den povlejo tü okoli. Zgleja kak kakša bolnica ali pa arest odzvüna. Hladno, odbijajoče.Hmm

V eno okolje, bogato z goricami, brejdami, pa s šumami paše bolj kej domačnega, nekej ke se lepo vklopla v toto krajino.

Ivek sreda, 5. avgust 2009 ob 15:38

Lepo ka se otpira novi hotel, makar mo čüdno ime, či glih nemren fčistar razmiti zavolo česa se eden otpira, drügi pa zapira? Kaj se tiče tistega kaj so že drügi napisali pa drži. Mogoče je to zavolo tega gi takši maheri dobijo nekše držovne peneze, te pa či tüdi gre kaj narobe naprovijo stečaj, svojo rit lepo vün potegnejo, delafcon no držovi pa ostone ka si rastolajo zgübo. Gospot je obeča, ka de delo dobilo 10 delafcof, potli? pa še štiri do pet. Jas sen nekaj račünja kejko delafcof najmaje nüca za tisto kaj obečovle f hoteli, či de dela celi den fse dneve?
-savna-solarij 2, recepcija 2, restoran 120mest 4, kühja 6, bazeni 2, 38 sob 2, frizerski salon 2, hišnik-vzdrževalec 1, upravljalec toplotnih naprav 1, ekonom 1, račünovodja 1, direktor 1. Vküper je to najmeje 25 lidi. Ne ven al bo maje lidi zato gi do delali nadvüre, al pa gospot ne misli fčistar zaresen.

Legionar sreda, 5. avgust 2009 ob 16:46

Ja Ivek, dobro si to napisa, viš na to sen jaz nejč pomisla ne. Mogoče bi toto število zaposlenih šlo skoz, či bi eden bija vzdrževalec, sobarica, kelnar pa frizer hkrati.Vrag smejun Samo te bi to tak bole zglejalo kak v Hitchcockovi grozljivki "Psycho".Hihihi En človik za celi hotel.Pomežik

MHA četrtek, 6. avgust 2009 ob 10:31

Legionar je napisal/a:
Tota krvovo rdeča barva je prvo ke mi podne v oči. Delüvle zlo agresivno, hkrati pa ne paše v eno okolje kak je recimo Pürga.o.

Kak bi še le te blo, či bi se hotel imenüva Mord?

Jernej četrtek, 6. avgust 2009 ob 13:44

MHA je napisal/a:
Legionar je napisal/a:
Tota krvovo rdeča barva je prvo ke mi podne v oči. Delüvle zlo agresivno, hkrati pa ne paše v eno okolje kak je recimo Pürga.o.

Kak bi še le te blo, či bi se hotel imenüva Mord?


Resan bi blo za avstrijce, svicare pa nemce malo cüdno ime za Hotel
pa neven ci bi bio te velki naval Mislec

Taka je ta odlocitev za "hotel aMord" ze okay To ja

Na zadnje urejal: Jernej, dne: četrtek, 6. avgust 2009 ob 13:47

Dejan sreda, 19. avgust 2009 ob 16:32

Meni pa bi se v slovenščini vseeno zdelo, če bi prebra aUmor al Umor, oboje bi me odvrnolo od tega, ka bi stanüva v toten hoteli Neee

MILAN četrtek, 20. avgust 2009 ob 20:07

Bog dej ka de veka sila Vuuhuu

MILAN četrtek, 20. avgust 2009 ob 20:11

Vuuhuu ne mislin ka bi notri bile svije rad bi ka bi toti gostje pojeli dosti gujdekof

Zvončica nedelja, 4. oktober 2009 ob 23:12

Na, kak te kej zej totemi hoteli ide? Je že bija keri tan v ogledih? Na zdrovje

MILAN ponedeljek, 5. oktober 2009 ob 08:03

To ja če je na novo venda more iti sigurno se trüdijo

Dejan nedelja, 29. november 2009 ob 23:14

Včera sen prvič bija notri v toten hoteli. Neje blo nikše gužve, da smo sami bili Nasmeh Pa baje v bazeni nega več vode, da je preveki strošek to ogrevaje fsakši den, kople pa se itak noben.

MILAN ponedeljek, 30. november 2009 ob 07:40

Mislec viditi je lepo dale pa ?

Legionar ponedeljek, 30. november 2009 ob 09:29

Hehe, to nejč vode več nega? Hehe Eh, ve sen jaz zna ka s tega nič kej dosti nede. Tresla se gora, rodio se miš. Hehe



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.