Ivek četrtek, 6. avgust 2009 ob 07:22

Ta tema obravnava prispevek Ocenjeno delo ravnateljev in direktorjev

Neman nič proti, či tisti ki dobro delajo dobijo to pločano. Sen pa gvišen, ka s Zakonon o pločah delafcof v držovni upravi nekaj ne v redi. Zaposleni v joj dobijo pločo za to ka bi dobro delali. či pa delajo bojše te dobijo dodatek. Is kakšega dobička ga dobijo? So mogoče nekakši delničarji držovne uprave pa dobijo dividende? Nesen čüja, ka bi toti gi do dobili nagrade bili tejko bojši ot drügih, pa Vršič tejko slapši, či glih nekšega turizma resen nega. Malo so nespodobni , ki čejo meti tote peneze gda drügi še ploč ne dobijo. Ne ven kakše colštoke mojo, ka lehko uspešnost v upravi zmerijo tijan do pol procenta? Toti Zakon bi trebalo mejati, vrlin uspešnin delafcon pa priporočan naj bodo vrli, pa poslüšajo župana!

Dejan ponedeljek, 10. avgust 2009 ob 23:53

Meni pa se zlo čüdno vidi, kak je lehko Vršič doba takšo slabo oceno, glede na to, ka se je več kak 50 % penez za delovanje zavoda vrnilo iz trga. Na drügi stroni pa en dobi 3x višjo oceno, pa vsa leta pobira peneze z občine, poslüvle z minuson pa od jih nega nič čüti pa nikših rezultatov viditi Mislec

Legionar torek, 11. avgust 2009 ob 08:11

Jaz sen tüdi striktno proti temi; ti lidje so že itak pločani zato, ka dobro delajo, ne slabo. Jaz tüdi v slüžbi (pa še marsikdo od vos tü gori) dobin pločo, pa me ne pločajo še extra zato ka bi dobro dela.Hjooj Blesarija nad blesarijami, še posebej v totih cejtih.

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.