četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Sladoled mafija v Lotmergi [2] - Forum

TUNČEK

Toki sladoledi so po taljansken recepti, zato ke so aftomati tüdi taljanski. Zapuni si kokot Taljoni so dobri za : pice, sladolet, testenine, za gučati z rokami, za fuzbal pa zgleda, da ne več ! :pozdrav:

MHA

En aftomat za sladoled je bija v BTC-ji, kak je oštarija gore.

zobl

Meni se vidi ka je pri lidli nejbojsi sladoled. Kupis eno kilo pa se poceni je.

MHA

Hja, san fprašanje z kakših pocenih sestavin je nareti.

kokot

Meni je s Hofra bojši!

DarkMAN

Eh jaz ga kupin v evrospini v celji pa je tak dober da se mi niti do cezojovec ne odtali, to so ti setavine :ploskac:

kokot

Seveda!
Naš zet je küpa sladoled f Metroji v Groci pa je pripela vedno zmržjenega v Lotmerk, tak ka te tebi s Celja se tudi nemre ohloditi pa še ovo vrečko moš ka notri fukneš

DarkMAN

ma kakšno vrečko, ovokrot sem ga meja na zodji polici pa se je ne stopa
sem že misla ka mon klimo prmočno naštimano, samo mi je naš čeh z šrofincigaron zacajhna na klima komandi ge je keko stopinj.

kokot

keko te stopin tota tvoja klima fuda, či si meja na zodji polici gori ?

jas ven ka moš ove vrečke ka notri fukneš pa je vredi, to sen se zodjič pelo s piciklom pa si voza s hofera sladoled pa nikših problemof ni blo. da je sonce tak sijalo sen si doj stava pa si sladoledno banjico z vrečke vün vzeja pa si na glovo dja ka mi jo je ohlodilo

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.