Dejan sreda, 19. januar 2011 ob 15:31

Ja te je morti tak mišleno. Ker totega filma nesen gleja in niti zgodbe ne poznan, da me takša fantastika ne zanima.

Lehko pa v takšnen "avatarsken sveti" I love you napišeš tak:

Ljubezen

he he

Samo tan ravnatel guči "Ne more svoji učenki pisati 'I love you'. Moram pa dodati, učitelj je takrat na sestanku zatrdil, da je to učenka narobe razumela, češ da sta bila v avatarskem svetu."

S tega jas nekak bol sklepan, ka je pač učenka to narobe razumela, ka jo on ljubi, češ ka sta se pogovorjala prek mesenđera, virtualnega sveta in tega nemreš jemati tak resno in osebno. S filmom pa kak rečeno nemren vlečti nekših vzporednic, ker ne poznan zgodbe filma.

SlovenianDevil sreda, 19. januar 2011 ob 15:39

Jaz sen ga glejo, pa se mi ne zdi nekej fest dobrega...

Ja Dejan, to je možno, v resničnen sveti pa si ne dopisuvleš s svojimi učenkami, ker veš ka je to ne dobro, ne zdravo, pa sploh ne pametno...
Je pa takak sen reko, to kej napišeš na msn-ji pa podobnih zadevah je isto, kot da to nekomu poveš osebno......samo lidje se tega ne zavedajo..

MILAN sreda, 19. januar 2011 ob 16:39

Vuuhuu nekej ne štima v toten avtarji kej je te zej resničnost ???????

Zvončica sreda, 19. januar 2011 ob 22:21

En učitel si na takši način nema kej dopisovati z svojimi učenci pa pika (lehko jin pa dovle naloge pa linke ke si lehko kej za šolo preštejejo ipd.). Učitel se more zavedati kej pomeni biti učitel. Resen pa je ka vsakšemi dedi godi če se šmrkle mečejo za jin.....samo odreagirati more kak zrelo pa odgovorno bitje s poslanstvon za kerega se je usposabla. Pa amen.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.