nedelja, 25. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

prlek1825

poštepano mon tak kak če bi domočemo praseti doma na kolinah kožo vkup šivali!:hihihi:

Pepek z brega

Tepa bi ti lehko Nandek to fküper potegna, tak kak je prerezano sfinsko kožo na kolinah.

MILAN

takši kak si se spravi k vodi pa pomalen nekej ribi
ka te bor ribe razveselijo.Une tak ne vidijo če si
ti v gipsi.

prlek1825

te či čen iti ribit, si morem gips poforbati na črno, ke mi nede bela barva tak iztopala! pa sej to še me teko ne moti, nevem kak bom jaz lehko v soboto na brotvi to vse kcoj gledo! pa ke nem mogo biti na preši to me bol moti!
srečen sen edino ke mon roke cele ke bom se lehko z špricari gvihto!

MILAN

:hihihi: :hihihi:
tak poglente si eroplon v jen pa je Klumpa pa Ivica dere sta čüla ka Jelenčič guči sta takoj šla glejat če je v redi naša Prlekija
jas sen jidva doj štrcna ka de dokaz ka smo künštni stalno kredik....

prlek1825

:hehe: dobro ke nesta dolopala!:hehe: :ploskac:

Pepek z brega

:respekt: :respekt:
Zej pa sta nas fse fküper prehitela po desni stroni.

Mi smo še izda samo balonari, jedva pa sta mimo reda grotala prova letalca.

MILAN

:hihihi:
TAK PA SMO JAVNO PREDSTAVILI REPUBLIKO PRLEKIJO
v Lotmerki na predvolilnen gulaši.Pohvale za našo
vestno delo pa idejo fsi so obečali ka ostonejo
zavedni PRLEK NESMO POLITIČNA SILA pa nos to ne
zanima.

MILAN

:aplavz:
dober je bija

MILAN

:hihihi:

več si lehko poglednete na:

http://picasaweb.google.si/mprlek/VOLILNIGOLA08#

Zvončica

Zgledne precik lüšno....pa lakotno.:kitarist: :slovenija:

MHA

Milan dobre slike :toja: Vidin ka si nejša tüdi moj rod ki kandidera, pa Joškota z mejco Jas delan Slovenijo! :hahaha:

stajerc13

kak je Popovič vidja ka momo kunštni novi grb v prlekiji:klanjam:

tak je hitro aktivira svoje podložnike ka so še njemi napravili NOVI GRB OBČINE KOPER...

ka bote ga vidli van ga rade vole pripopan...

http://shrani.si/f/y/x8/3azxbVoO/6/koper-novigrb.gif

:aplavz:

Pepek z brega

To je ja prometni znak, ne pa grb. Pomeni pa: \"Obvezno se na veko ognite Kopra\"

Roverka

Keko se jos spoznam na prometne znake je to krožni promet-se provi ka se fkopri negre napri,vrti se fse v enem krogi,te pa se tak zno kon do prišli.:hahaha:

MHA

Vidva pa se resen spoznata na znake :hahaha:

prlek1825

to pomeni ke se v krožnem tak dugo vrtiš ke se ti vse zameri pa se nikdor ne vrneš več v koper

Zvončica

Jaz pa si mislin ka to pomeni....ka se še lehko zej en cejt po morji v krog voziš dokič nede tan otoka (Janšovega), te pa de pač krožni okolik totega otoka....:riba: :riba: :riba:

MILAN

:bigec:
to je samo do volitef te pa pride novi

prlek1825

ovezno obestilo!:zbesna:
Künštni invalid vas oz. nas poziva ke pred martinovim moremo izvoliti vinskega ministra, ke mo meli nekoga v naši republiki ki de se razmjo na vinarske, kletarske in goričke pojme!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.