četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Zvončica

Tak kak je Milan reka.....tünka, to je za Prleke prova stvor....kebab pa nede nigdor prista v mojen želodci:angel:

MHA

Ve je kebab po ne tak slab.

Zvončica

Sen 1x v nemčiji po TV glejala kak to vküper sprovlajo....pa me je vse minilo....

Dejan

Eh nesmiš to tak hoklik biti :hihihi: Či bi kcoj glejali kak delajo Poli, paštete, hrenovke, ... te bi nas tüdi vse minilo :hehe:

Kebab tan ob treh zaron po 10+ pivah fejn paše :lacen:

MILAN

:hjooj: j aven pa je to edino kej lehko dobiš bole ptra zarani

Dejan

Po noven je zej na trgi tüdi burek v tisti hüti, kak je pred kebab bija :hehe:

MILAN

:hjooj: toti de glih tak hitro zaprja

MHA

Zej že momo burek, bo bo vendar hitro zaprja.

Nela

To de se meje slo. :hjooj:

Dejan

Sej toti je na trgi, ne tan na avtobusni.
Mogli pa bi v toti hüti odovati krüh namozani z zoblon, lük pa tünko :hehe: To bi lidje jeli Pa kakše domoče klobose, domoči krüh, ajdove kropce, kvasenice, ... :jaaa:

Nela

Aja jaz pa sem mislila, da momo to na avtobusni zej namesto kebapa. Sej kvasanice pa kropce odovlejo kak je perla, ali tega tudi vec nega tan??

optix

Dejan je napisal/a:

Sej toti je na trgi, ne tan na avtobusni.
Mogli pa bi v toti hüti odovati krüh namozani z zoblon, lük pa tünko :hehe: To bi lidje jeli Pa kakše domoče klobose, domoči krüh, ajdove kropce, kvasenice, ... :jaaa:

mislim, ka taksna stvar v lotmerki zazivela ne bi ker ne bi šla.
dvomima ka bi keri hoda kupuvat kvasenice pa luk pa zobl namazani na kruh

Dejan

Hehe, ka pa veš Či razni bureki pa kebapi uspevlejo, bi zobl tüdi lehko :hihihi: Samo so mestjani bol fini pa ne bi toga jeli

Tan pri Perli pa še venda je tista pekarna, ki odovle kvasenice pa tote zadeve.

MHA

Na ploci glihtak nebi šlo v promet, se premalo lidi obrne tü. Tisti mo nejbojšo lokacijo pri Tuši, ob cesti je, gimnazija je polek pa še ob vikendih sta tisti dve oštariji puni prek ceste.

Jernej

:gor: ...ja točno tak je, prav maš MHA!

Legionar

Dejan je napisal/a:

Hehe, ka pa veš Či razni bureki pa kebapi uspevlejo, bi zobl tüdi lehko :hihihi: Samo so mestjani bol fini pa ne bi toga jeli

Tan pri Perli pa še venda je tista pekarna, ki odovle kvasenice pa tote zadeve.
No ja, s ten je tak: Prleki mamo zobla , pa lüka pa kvasenic zadosti duma in jaz ziher nen ša po krüh pa zobl na glovni trg, či lehko duma samo v hladilnik segnen. Pa tüdi naša mati speče duma takšo kvasenico ka si samo prste poližeš. Zato bi blo malo smešno, ka bi nan Prlekon nešče sred glovnega trga odova zobl pa kvasenice.

Kapa se tanovega bureka na Glovnen trgi tiče, pa je meni zlo dober. Sicer ne jen glih dostikrot toga, samo ma resen dobrega, ne preci mastnega pa še veki falat dobiš. Se sploča kdo pa kdo iti...Či mamo že raznorazne picerije, ma McDonaldse, zakej še te ne bi meli burekarnic?

Dejan

Ok, Ok, sej je bija bole hec kak ne To moš čist prav, ka mamo tote stvari duma, ka si ne bi treba nekan na trg iti kipüvat tega, kebaba pa bureka pa nima fsakši v hladilniki. Tünko bi mi lehko ovin tan doli odovali :hihihi:
Turisti pa tünko lehko dobijo na fsakšnen kmečken turizmi.

Zvončica

AJA? Bureka momo tüdi? Svašta.....totega pa mon rada še iz MB cejtov (no, lepinje so mi bile ali tan nejbojše). Po keko pa te to odovle?

Nela

To sen jaz tudi gnes kume zvedla, bom sla v soboto na probo. :juhuhu:

Makaveli

kos pice je 1 evro

burek(mesni,sirni) 1,80 eur.

sicer kosi pic so meni kar dobri...sen pa proba zodjič mesni burek...saj ga je fejn pa dober bi bija samo moj je bija tak poprani al neke ka sen skoro hmrja, niti sen ne moga celega pojesti tak me je peklo vse, isto kolega...tak ka lehko ka sma samo mija naletela tak...pa ma zaj bojše...naj eden ide pa proba...

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.