četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Dejan

Ehehehe. Ja viš, sen nan misla tote litre tan v profil notri vpisati kak so Nagrade. Pa sen pozoba. V bistvi smo 10.000 že presegli, da tü pa tan kej vün zbrišen. Bode pa zej uradno te

MHA

Te pa naredi tan posebej zavihek Dolgovi pa tan fpiši keko je keri kej dužen.

erof

Dejan ke de te (R.D)Pa liter pa slatina te potli mo si že zguæali.....

pa majolka

.

MHA

Dejan je napisal/a:

Ka zej malo to na novo vküp potegnemo

Miha - 2 litra (+2)
Jernej - 6 al 7 litrof
Jaz - 2 litra
Pepek - 4 litre (zato, ka je toto temo začeja)
Zvončica - 1 slatino + liter za kazen (ker nan je štela samo slatino podturiti)
mile - 1 liter za 7777. objavo na forumi
Almanah - kišto vina

Še keri ke?

To so zej novi dugi

Zvončica

Keko vidin je moj še prastori

MHA

Ve lehko še po hitren postopki enega scoj dobiš :P :pisk:

Nela

Kak te to ka mote vsi neksne veeeke duge?:hihihi: Kda te te to doj plocali? :veselko: Hehehe pa nesete teko?? :veselko: :hihihi:

Pepek z brega

:mislec: :mislec: :mislec:
zadevo smo pritirali tak daleč, ka bode se mogla biti ustanovlena posebna komisija, kera de fso toto robo \"komisijsko vničila\".:jaaa: :jaaa:

Jas son sebe predlogan za člasna (da drgačik nen notri priša):veselko: :veselko: :veselko:

MILAN

kdo pa ke de se to doj spilo???

:veselko: :veselko: :veselko:

Pepek z brega

Na opčnen zbori!:toja:

Nela

Kak je te zej, ste potegnili vkup keko je keri duzen rund?:pijunca:

Zvončica

Vročina se je začela, žeja pa glihtak....:nazdrovje: :doktor: :prijatel:

MHA

Eh, toti litri pa so zej že ziher žejdični grotali, taka smo v minusi z litri.:pijunca:

Zvončica

Mo jih na šeloto vlevali....:slinavi:

MILAN

:hjooj: tak v nove zmaga bres dugof-
to treba doj zapiti

MHA

Tunček, tisti post ke si ga napisa f temi Pozdrof fsen Prlekon bi moga tü objaviti. Pa koš meja ke cejta te toto temo prešte. :hihihi:

TUNČEK

MHA, fse sen si prešteja in razmin sitoacijo. Ti samo zapiši keko sen dužen, se se mi zdi da si evidentičar. Potli de pa treba določiti datum pa se dobimo. Vidin pa tüdi, ke vas je neke tisteh, ke mote že po več jürjof prispefkov, pa nigi ne piše, če ste jih že zapili. O slatini nebi gučali, se lehko dobro vino pokvari.

Deset litrof za jürja bi še šlo, se mo itak neke prišpara, ke dobin pri ligi prvokof - se mi nede treba pločati Gösserof, če mo fse po vrsti premoga (iluzija :hahaha: ) !

Datum gda mo hoda tan že sporočin, bo pa to enkrat pozimi jenara in potli po v aprili ( glih praf : pozimi mo pili vino, spomlodi pa pivo :toja: )

MHA, se si ne jezen ? Malo heca pač, pili pa bomo in se pozdravili .

Tovžnt je lepa številka ! Prvo obletnico na portoli mo pa meja kunc merca, taka se glih lehko obračüna aprila ( cena po dogovori - ojo moj bankrot na vidiki !?..)

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.