sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Predbožična Prlekija [11] - Forum

Dejan

V Hoferi pa Lidli že odovlejo kugle, smreke, božičeke, ... :hihihi: :hjooj:

gorgona

mislin ke toti ne norejejo z ten...pa še je oktober meni se to uzdi nesramno da nan že vsilijujejo nekaj kar je še po mojem 2 mescva prehitro za to...po mojen bi mogli oz bi blo čist zadosta če bi sere tote fore začele po 15decembre

MHA

Ja švabi so znoni po ten, ka tak hitro že norejejo s ten. :hihihi:

TUNČEK

Zdi se mi, da do pomalen začeli božične stvari odovati že hitro po Noven leti. Kon gre toti potrošniški svet !? :vuuhuu:

Legionar

V norost. V Lidli z Miklošon že eno 14 dni norejejo.

MILAN

:mislec: ven pa je fsakši den svetek če ga preživiš te pa moreš nekej okraševati

TUNČEK

Milan, tebi je malo leži okraševati, se son naproviš okros, mi drügi pa okroske küpüvlemo !

Progress

Ja res je, smo se trgovci že pripravili na noč čarovnic, miklošovo, licijino, božič, dedka mraza, pa še ke vmes - ka pa če kere kej pozobe ? Noja, moje načelo je vedno \"bolje pozneje kot nikoli\".

Jernej

:mislec: ..to te štejejo med predbožni nakupi za statistiko!
Vsako leto poslüšam po radiji kelko penez je narod za božične nakupe ta buju!
Po božiči pa za vsaki adventni keden posebej izjavlajo te številke!

Dejan

Gnes sen tüdi že na enen butasten radii čüja božično pesen. Folki se je čist zmešalo :hahaha:

TUNČEK

:vuuhuu: Resen totalka !!!

MHA

Ze so že po radji začnoli? :hjooj:

TUNČEK

Ja, Dejan provi, da so že začnili .

Jernej

:mislec: ...Obstajajo tüdi tipične prleške božične pesmi???
Fajn bi blo če bi eno napisali! :mislec: ...dobra ideja???

Legionar

To je že fse vküp grotalo eno veko potrošništvo, pa nič drügega. :hudi: Prazniki pa s ten zgibijo že ves čar, kda pridejo, vsej meni se tak zdi. Je pa seveda tak: či folk nebi kipüva totih stvari, kere že 2 mesca pred prazniki odovlejo, te jih nebi meli na policah. Fse se začne pa kunča pri potrošnikih.

TUNČEK

Resen, fsi decemberski svetki so zgübli svoj čor. Ge so tisti cejti, ke so prišli Mikloši in prnesli domoče kekse, pa kakšen orih in je bilo izredno lepo? In ge so tisti cejti, gda je priša dedek Mraz in prnesa kakšen pivnik v srebrni papir zamotane cukre, svinčnik z radirko in kekse, ke so jih spekli f šoli is stvari, ke smo jih deca prnesli f šolo?

In Božič, pa Novo leto, kak sta bilo spokojna dneva, bres potrošništva in nekega buma. Voščili smo si in šli spot z lepimi mislimi na novi den, na nove dogodke v noven leti in nova pričakovoja preprostega cejta za tisto lepo obdobje, ke ga nega več.

:mislec:

MILAN

deca več ne znojo za tiste lepe cejte tak pač more biti fse se vrti pa gre napre

TUNČEK

Milan, resen gre fse napre, samo pitaje je, če je fse novo tüdi dobro !? :mislec:

MILAN

:jaaa: stalno je tak ka novi cejti prnesejo spremembe fse pa nemre biti dobro. :mislec:

Dejan

V Lotmerki na Prešernovi je že kredi ena pikeča zvezda za osvetlitev :hihihi:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.