četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

140 let 1. slovenskega tabora [11] - Forum

Dejan

Tota slika je slikana nasproti OMVja.

Nela

Ajaaa jaz pa sem mislila, da je tisto rdeca stavba dom. :jaaa:

MHA

Ve sen ga jas z avta tüdi ne vida. Je tan tak že preveč reklam, te pa lidje neso niti pozorni, moga bi biti na nekšen mesti, keren nega nobenega panoja.

Tunč

:hud: Gren gnes večer skoz park in vidim kak nekše čudne sence na trovo koplejo. Te pa pridem bliže in ugotovim ka so to ne sence nego sledi od štirikolesnik.
Nesen moga vervati. Nekšo tele mamino se je spravilo vozit v park z štirikolesnikom. Da mu jebem vse po spiski budalo zagamano. Če res nega več nikšnega spoštovanja in se lajko vsi samo vozijo ke se jim vidi. Če bi zna kdo je bi ša k jemu domu in mu z traktorom pojaha vse kaj ma zelenega pri hiši. Ali pa mo štirikolesnik vužga.
Par so tak fajn zrihtali te pa si idiot kupi štirikolesnik in ker duma nesmi skopovati z jim gre lepo v park tan nede nihče meja nič proti. če malo skople po trovi. Nikoli sem nikomi ne želeja nič slabega samo totemi ki je pa to naredja pa privoščim ka se mu vse naslabše zgodi.:vragsmejun:
Če pa ga je kdo vidja in ga pozna pa naj v forum da bomo vsi znali kdo je toto velecenjeno budalo na kvadrat.

Zvončica

Mislin ka totega kretena nebi bilo teško nejti.....ka totih štirikolesnikov v Lotmerki nega dosti, pa predvidevlen ka se je ne negi od daleč prpela-se provi ka more nei blizik duma biti.

Dejan

Sen si glih isto misla. Mislin, ka jih nega tak dosti tü okoli, ki se s ten zvožajo. Seznam bi se hitro na por lüdi skrčja.
So pa res butli takši osebki. Lehko bi se ša kon na kakšo jivo s ten zvožat, ne glih f park. Samo zake bi ša na jivo, či v parki lehko več škode naredi... To ti je odnos...

Nela

Naja meje je tudi malo sokerala tota novica, pa po dugen cejti smo meli park res zrihtani takak treba, meni se je res vida. Res skoda, ka se nejdejo se taksni butli, pa vse pokvorijo. :butl: To bi se ze lehko malo raziskalo, takak sta ze vija omenila, spisek totih lidi kej mojo to, je res krotki. Pa cudno da to nobeden neje cuja....:hjooj:

MHA

Pa te je nišče ne čüja ka nešče leče z štirikolesnikon f parki, v domi so ziher čüli, da je nešče vedno tan, pa bi nej policeje pozvali.

Tunč

Prišlo mi je na vuho gdo je kriv za špure v parki. Prvo se morem opravičiti lastnikom štirokolesnikov, ki sen jih zodjič zašimfa, ker niso oni krivi za špure po parki.
In kdo je kriv vas ? Krivi so tisti, ki park vzdržuvljejo. Ne vem sicer gdo ma zaj toti resor prek od kaj Iveka več nega. Tote naše vrle \"vzdrževalce javnih površin\" so vidli ka se z tistim jihovim malin traktorom veselo vozijo gor pa dol po trati v parki. Zakaj bi se le vozili po potkah, če lahko bližnico vsekajo. In zaj ki je malo bolj mehko v parki za jimi ostajuvljejo takšne špure kad da bi se res gdo z štirikolesnikom voza tam. Ampak oni so usposobleni in že vejo kaj delajo.....šalabajzari eni. Ne najdem provih besed s kerimi bi lahko opisa kaj si mislim o jih. :haaaaa:

Na zadnje urejal: Tunč, dne: ponedeljek, 24. november 2008 ob 11:59

Nela

Adijo pamet :hjooj: to pa sem si nejmeje mislila da bi to toti nastimali. :butl: To pa so troti. :butl:

Jernej

Hmm, gli zdaj tao delajo da so Lotmerski park malo zrihtali :a-a: !

Dejan

No, toti pa so te taprovi delavci. Naredijo več škode kak haska. To so venda takši, ki delajo po principi \"glovno, ka se neke dela, pa či se naredi ke al nič\". Takših mamo v Lotmerki puno.

MHA

To se je ovi vnoči voza s traktoron, ka so si te zagotovili delo f parki, večik bi bres dela ostali. :pisk:

Jernej

\"Za vse Slovence je pomemben datum 9.8.1868,
ko je bil v Ljutomeru prvi slovenski tabor\"!

Vütro pa je obletnica 142 let prvega slovenskega tabora!

Zvončica

:hihihi:

Jernej

Nej se tej den nepozabi!
Tüdi če bi slovenci izomrli, bojo vedno naše slovenske sledi ostale!

kokot

Škoda da fsakšo leto se ne praznuvle prleški tabor f parki. Vedno je blo veselo pa zanimivo.
Jernej kej bedarije gučiš ? Gdo de hmrja? Či Prlekof nede te tudi totih spomenikof nede ki do jih Jodlari doj podrli

zobl

kokot je napisal/a:

Škoda da fsakšo leto se ne praznuvle prleški tabor f parki. Vedno je blo veselo pa zanimivo.
Jernej kej bedarije gučiš ? Gdo de hmrja? Či Prlekof nede te tudi totih spomenikof nede ki do jih Jodlari doj podrli

škoda ka se ne žura vsako leto, stalno je blo pijano v parki.

Dejan

Pijano je v parki tüdi ovači fsakši den. Ne treba biti takših proslav.

MHA

Pijano pa še ke drügo tüdi. :tiho:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.