MILAN torek, 30. december 2008 ob 09:25

Neee sevada so dali zemlo ŽIDOM pa to tan ka so kak nejbol daleč od
Amerike že tistokrot so znali ka nede nikdor mira.Židi so poseben narod
pa so bili večno sposobni preživeri zavolo svojega prepričanja pa vere.
Zavolo toga pa še bol pride do problema ka so poleg naroda keri mo
čista drgačišno naturo pa še vzeli so jin ozemlja.
Žmetno bi bilo nejti politika keri bi meja moč ka to reši.

MHA torek, 30. december 2008 ob 15:56

Zake so sploh ovi raketerali soside, či je bija dozde mir.ovi pa so jin takoj gverali, po posnetkih pa san vidiš civilne žrtve, je kozalo eno ki je zgibila vseh 5 bratov pa sester. Ne ne ne

Zvončica petek, 16. januar 2009 ob 00:29

Na.....ka pa toti izraelci delajo pa je sramota nad sramoto. Da sen tak hüda kak ris........banda hinavska. Ne razmin pa, zakej jih ne vzemejo bole oštro držove ka bi jin bor po vühah nadevale....ali pa kej zamrznile kakše biznise-dokič nedo bole človeški. Mislin ka na račün žrtev 2. svetovne po KC-jih ne trebajo zej po celen sveti delati ka jin paše. Tak že v ameriki virtijo, pa še marsike....pa jin je ne zadosti. ka vejo ka se z jimi dela na račün stroih grehov v rokavicah. Ne valjot!!! Sramota..........razočarana sen nad vodji držov pa jihovin nikakvin odzivon. LiŽalosten dje pa hmirajo......Žalosten Jokec

Tunč petek, 16. januar 2009 ob 15:46

Maš praf, namesto ka bi se iz trpleja kaj navčili ga oni povzročajo dale. Mogoče pa smo se Dolfija Fredy prehitro rešili. On jih je že pred 70-timi leti pogrunta ka so navadni hinvci z puno penez z kerimi so stalno drugim šteli virtiti.
zato pa jih po drugi svetovni vojni nihče nije šteja sprejeti. Pa so jim dali svojo državo, ki jo zaj oni širijo tak kak se jin vidi. Če ne ide milo te pa gre s silo.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.