Jernej ponedeljek, 22. maj 2006 ob 21:08

Naja Fajn je blo ka je Hari-Mate-Hari tak naprej prisel. Skoda ka je Severina samo 13 bla. To pa ka je Finska stakim komadom prva gratala nebom komentero Hud Slabo

Pepek z brega ponedeljek, 22. maj 2006 ob 22:03

Meni se vidi, ka so lidje siti totega Evrosoga, pa so naklüboma glaövali za tiste bedoke, ali pa je človeštvo tik pred ten, ka se mo do kraja zmeša.
Jas drüge razloge za to, ka so se poslušalci, še bole pa gledalci, ki so lehko tote prikozni tüdi vidli, ne samo čüli, ne nejden.

Dejan ponedeljek, 22. maj 2006 ob 22:13

Tota pesen kej je letos zmagala je edina bila unikatna, nekej novega, friškega, ne pa ka fsakšo leto poslüšamo plagiat na plagiat od kopije kopijo... Pa vsi nekše iste 'šove' pa pesmi z eni in istimi plehkimi besedili Slabo
Go Lordi!!! Nasmeh

Pepek z brega ponedeljek, 22. maj 2006 ob 23:23

No ja! Fsakši ma pač svojo mišleje.
Tüdi jas sen za to, ka se naredi neke novega pa dobrega (kak ti proviš - uniktnega).
Fseeno pa mislin, ka letošja zmagovalka nema dosti sküpnega z muzikoj. Pret bi lehko rekli, ka gre za ene vrste maškarado (nej mi provi maškori ne zamerijo), skokaje pa drtje na odri. Seveda pa fse to ne pomeni, ka takša stvor nesmi, ali pa nemre biti nikomi dobra.
Fsakši pač na nekši način če pritegnoti pozornost na sebe in obenen skriti svoje slabosti. Prinas je rečmo dosti "pefk", ki bi si žiher nejpret šle kakši glažek glosa pa posluha v samoposteržno küpile, pa jih narod rad poslüša (prešte GLEJA) da se znojo glih teko slečti, ka grotaš na pol glühi, dere začnejo sükati riti pa migati s svojin tak ali pa drgačik pridoblenin bogatin oprsjon.
Či mene pitaš, pa še izda rojši vidin eno lepo žensko, pa tüdi či je malo plastificerana, kak pa ene strašne pošasti, ki pa so polek fsega še rščasa moški. (Stoprocenten sen ne, da so si do zodjega ne šteli, ali pa vüpali tistih lorf doj vzeti.)

Petra ponedeljek, 22. maj 2006 ob 23:59

Eh, Lordi so pač zakon Zloba

100- krat bojši so od tistih barbik, ki so skokale sen pa to po odri, pa se poleg sločile. No, sej drugega je jin tak ni preostalo, vačik jih tak nebi nišče opaza...

Dejan torek, 23. maj 2006 ob 02:31

Za Lorde glih ne bi reka ka so skokali po odri. Mislin ka so od vseh nejmeje cirkusa na odri zgojali. Prišli, vidli, zmagali. Pa ka so meli nejvečjo prednost v zgodovini eurosonga, te to tüdi nekej pove. Liden se je te že moglo to dopadniti, nešče je moga glasüvati. Zej drügo leto pa lehko pričaküvlemo poplavo takšnih in drugačnih kopij in kvazi rockerof pa metalcof, ki bodo šteli nekej podobnega narediti. Samo drügo leto to več nede palilo.
Za naše je pa tüdi letos blo za pričakovati, ka po nede nič. Rejši izstopimo iz totega tekmovoja, pošlemo vse v k**** pa bomo ziher naredli večjo promocijo za Slovenijo, kak pa ka se vsakšo leto po polfinali plozimo.
Pa toti evrosong je itak totalni cirkus, glos pevca/pevke/skupine tü več nima nikše veze. Pa ne ven zake se sploh imenüvle evrosong. Če bi že blo tak, nej fsakšo leto nastopijo vse držove Evrope in to je to. Ne ka mamo nekše polfinale pa ne ven kej. Čez por let de verjetno vse sküp že zglejalo kak evropsko prvenstvo v fuzbali. Nejpret skupine po štiri, četrtfinale, polfinale, finale....
Pa to ka se pesmi pred evrosongon totalno spremijajo, je tüdi bedarija. Kdo bi na EMI glasüva za Mr. Nobody-ja? Pesmi se te dere zmagaš na EMI, ne bi smelo več spremijati. Če češ popevati na evrosongi v angleščini, popevli tüdi na emi v angleščini. Če češ meti pop-štanc komad na evrosongi, ga takšnega zapopevli tüdi na emi, itd... Ne pa ka na emi zmaga nekša akustična verzija s slovenskin besedilon, na evrosongi se pa predstovimo z nekšo štanc verzijo z 300x prepetin pa zlejnanin angleškin besedilon.
Kej se pa še tiče samih Lordijov, pa pač neso tak napačni. Jaz takšo muziko pa še malo bol 'oštro' že od nekda poslüšan. Pa glede tega sen keko teko razgledani, ka poslüšan od death/black/thrash/heavy/gothic/industrial/... metal-a, rock-a, pop-a, punk-a, ska-ja, jazz-a, do slovenske muzike, yu muzike, 60's, 70's, 80's, 90's, itd itd... Pa tüdi som man band, tak ka približno ven kak to gre, pa po nobenen ne plüvlen, pa če še mi je tak brez vezen. Ga pač ne poslüšan.
No zej sen malo skrenja s tote teme.
V glovnen Slovenci moremo na evrosong poslati nekej našega, en odštekani bend s harmoniko, ki bodo peli v slovenščini, ka se nemo po ftopili v nekšen povprečji pa poplavi angleških komadof. Če že drügo ne, se te lidje bolj zapunijo po ten, ka si na odri žjava harmoniko, kak pa popeva Baby come back. Pa na EMI morejo šteti samo glasovi ljudstva, ne pa nekša (ne)strokovna žirija vedno rezultate priredi. Na evrosongi glihtak samo glas ljudstva šteje.
Še enkrat sen nekej zablodja. Gren spot!

Aleluja!

MHA torek, 23. maj 2006 ob 19:20

Evrovizije ne glejan - brezveze!!! Kapa se tiče ovih finskih opic, pa so prove opice. Poglente kak je le naš pacient daleč priša :lol: Bojše bi bila Lenderova Saškica z pomarančami, oz. z kiwijon nekak je tak naslof mela Bebast

Zvončica sobota, 27. maj 2006 ob 00:03

Tota evrovizija je eno veko SRANJE.....strinjan se z Dejanom ka pravi ka bi naj naši popevali v našen jeziki,pa s takšo verzijo kak je bila zbrona...ve je itak bojše če je ne razmi nikši bog.Meni se vidi ka je letos toti sirmak bija moška verzija Derende...glih tak se je moga sirmak dreti...Ka pa se prvih tiče sen glih gnes po radiji to poslušala pa se mi je zdelo glih tak kak da bi na momente poslušala Kiss,pa Aice Coopera pa še kaj bi se najšlo.Škoda penez za vse to sranje rajši bi peneze za kaj bojšega dali fsi skup.

MILAN sobota, 27. maj 2006 ob 00:53

Kul Zloba LE FKUP ,LE FKUP UBOGA GMAJNA!!!Haa pA SMO ZMAGALI !!!Hmm

Jernej torek, 30. maj 2006 ob 20:07

Mogoce bode nasledno leto bolsa Evrovizija....???

Dejan torek, 30. maj 2006 ob 20:34

Pa tota evrovizija je totalen cirkus...
Na Finsken pa so postavili rekord za Guinnessovo knjigo v karaokah. 80.000 lidi je pelo Hard Rock Halleluyah Nasmeh

MHA sreda, 31. maj 2006 ob 14:36

Toti so še le betežni Huh
Pa so bli tüdi tak oblečeni?

Dejan sreda, 31. maj 2006 ob 15:10

Zake pa bi bili betežni. Meni pa se to zdi totalno kul. Gda bi se kej takšega v Sloveniji lehko zgodilo...
Zglednoli so pa kak normalni lidje, tak kak tüdi so. Eni so pač meli nekše maske gor.
Link do videa

RMirjana nedelja, 27. avgust 2006 ob 01:26


Okusi so različni. Jaz sem bila za Lorde!

Dejan nedelja, 27. avgust 2006 ob 02:16

RMirjana je napisal/a:

Okusi so različni. Jaz sem bila za Lorde!


Tak se reče!

Zvončica nedelja, 4. februar 2007 ob 01:01

Tak pa se je opet začelo....gnes sen med čik pavzami gda sen šla mimo TV čÜla faloček od treh pesmi ka konkurirajo za evrosong....bog pomogaj (venda je tüdi on fertik).....trebalo bi kakšega Prleka to v LJ poslati ka bi jih nafčja kak se popevle.pa komade piše ka ti je ne slabo polek gda jih poslüšašZid Zid Zid Jok Vuuhuu

MHA nedelja, 4. februar 2007 ob 11:36

Jaz ne glejan tega, pa se ne sikeran, pa ne čemerin, da je tak fsako leto hüjše!

Jernej nedelja, 4. februar 2007 ob 20:31

Na pa smo jo dobili zmagovalko na Emi Slabo kakšno so zbrali.....meni se glih preveč ne vidi, toto zejvanje tan Dol

Jernej nedelja, 4. februar 2007 ob 20:32

Na sicer pa kakšna je izbira bila, se niti ne čudivan štera je zmagala, itak so ble fse čudne Jok

Jernej nedelja, 4. februar 2007 ob 20:37

Me zanima štera pesen de Avstrijo zastopala...........lani tak neso bli tan, predlani pa so bli, samo so ne glih bog ve kaj dosegnili.

Vuuhuu



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.