petek, 16. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Evrovizija [13] - Forum

zobl
http://www.youtube.com/watch?v=HKv1SXK6E60

mađarica je te že bojšo pesen mela kak azerbedžan keri je zmaga :hjooj:
samo da politika pa druge kupčije igrojo vlogo bol kak sama kvaliteta pesmi, tak kak je to en brezvezen šov kerega se ne sploča glejati či ma človik kakšno pametnejšo stvor za nareti tisti cajt.
Dejan
Gda sen čüja zmagovalno pesen, je bila moja prva asociacija Spice Girls + Anžej Dežan :hihihi: Pa se očitno nesen dosti zmotja, sej se že na veko piše, ka je pesen plagiat pesmi Last Goodbye od Atomic Kitten :hehe:

zobl
Provin jas, ovo EMO bi ukina pa bi kar nekšnega predstavnika posla gor na tekmovanje, ne pa ka se takši penezi zaprovlaji za prozen nič.
Eno leto bi jin posla Fredija Milera, pa te Prleškega Simona, pa takše kandidate mogoče bi še keremi res uspelo priti do finala pa to z minimalnimi stroški kere bi rtvslovenija mela z jimi.
Dejan
Či je keri misla, ka nas letos nede na Evroviziji :hihihi:

Zmagala je Tinkara Kovač.

TUNČEK
Eno malo sen gleja in se mi je fsefküp zdelo plehko. Škoda penes za toke prireditve. :hihihi:
MHA
Pa kej jin je? Se nedo hejali s ten? ZA tote peneze kej so zapravili, pa kej jih se bodo za evrovizijo, bi nej rejsi vsen Slovencon, 3 mesce niksih RTV poloznic posilali, ci ze mojo teko penes ka za takse kozlarije zaprovlajo.
Dejan
Drügo leto nedo dosti zapravili, sej bode izlet v Avstrijo. Na klobosice :hihihi: :hjooj:

MHA
Klump od klumpa :hjooj:
Dejan
To je tak provi cirkus. Toti/tota bi lehko zapopeva/la kerokoli pesen, pa bi zmaga/la, ker evrovizija že dugo neje več ocenjevanje glede pesmi...

Momo pa za drügo leto že zmagovalca :hihihi: :hjooj:

TUNČEK
Tak je pač to grotalo. Evrovizija je samo en vizoalni spektakel z ekstravagantnimi nastopi.
Či si travestit ali pa peder moš dista več šans kak drügi. :toja:
MHA
Dejan, s kere drzove pa je te toti zmagovalec? :hehe:
Dejan
To pa se še ne ve. Odvisno kera držova de prva zbirala pesen za evrovizijo, ka do meli možnost takšnega poslati to :hihihi:
MHA
Mi bi lehko Murkota poslali :hihihi:
TUNČEK
Ja resen, se zgleja malo bole moški kak tista kreatura z Avstrije. :zverizjeni:
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.