Nela ponedeljek, 2. februar 2009 ob 13:46

Jaz sem ze 2x kliknila na toto pesem, meni neje tak slaba moren recti, magari vec spilajo kak popevlejo. Kak pa de v Moskvi pa je po pitaje... samo ce malo nazej poglednemo, smo vedno bole odzaja bli. Khmm Pustmo se presenetiti.Jaaa

erof ponedeljek, 2. februar 2009 ob 15:38

ŠKANDAL NA EMI

"Lani ste nas zajebali, še ovo leto ste nas zajebali? Ovo leto ste nas še zajebali! Lani ste nas zajebali, a sad se i Hrvate pošilja na Eurosong", so bile besede enega od bratov Kontrec, članov skupine Langa, ki ob odhodu iz nacionalne televizije ni več mogel krotiti svojih čustev in ranjenega ponosa.
VIDEO: ŠKANDAL NA EMI: "Naj se vidi kaj je to goljufija!"
Ko ti gledalci podelijo dvanajst točk, strokovna žirija pa niti ene, je najbrž res precej težko obdržati jezik za zobmi. Medtem, ko so glasbenika skoraj prisilno poskušali utišati, pa je v javnost prišel podatek, ki je njegovo jezo najbrž le še dodatno podžgal. Manca Špik in skupina Langa so tekom telefonskega glasovanja prejeli 22.294 telefonskih klicev. Zmagovalci EME 09, skupina Quartissimo, jih je prejela 5.089. Razplet je mnogo bolje prenesla Manca, saj dolgonoge gorenjske lepotice rezultat, vsaj na prvi pogled, očitno ni prveč potrl. Iz stavbe na Kolodvorski 2-4 je odšla z nasmehom ...VIDEO: EMA 09: Kaj je gledalcem ostalo skrito?

Hrvati bodo zastopali Slovence v Moskvi

Manca in Langa bojkotirali zabavo!

EKSKLUZIVNO: Izjava Mance Špik po Emi 09


Eurosong 2009

Na zadnje urejal: erof, dne: ponedeljek, 2. februar 2009 ob 20:16

Dejan ponedeljek, 2. februar 2009 ob 15:55

Hehe, cigani so naredli rabuko v LJ Hihihi Bojše pa ka takši ne zastopajo Slovenije, gi se tak obnoša, makar mo po eni stroni praf.
Od tote Hrvatice pa je baje dedek Slovenec.

MHA ponedeljek, 2. februar 2009 ob 16:05

Ve se to že por let zno, ka kerega si žirija zbere, tisti gre na evrovizijo...

stajerc13 ponedeljek, 2. februar 2009 ob 16:41

če bi mene kdo pita bi samo reka adio..
Jočeeem Jočeeem Jočeeem

MILAN ponedeljek, 2. februar 2009 ob 16:50

Hjooj zej se je joko lepo pokozalo ka smo
SLOVENCI ne v svoji s HRVATICAMI

Pepek z brega ponedeljek, 2. februar 2009 ob 18:32

Dečko mo fčistar praf.
Toti bumbari tan v loblani mislijo, ka so nejbole pametni.
nekša "strokovna" komisija, f keri sta od treh bilo dvu tujca,
nazodjo odloči, kera pesen je slovencon po voli...

jas razmin, ka se fsen ne dopodne ista pesen, samo ka komisije pesmi,
keri narod proglasi za zmagovalno, ne do niti ene same točke... to pa ne gre fküper.

Dejan ponedeljek, 2. februar 2009 ob 19:09

To je fse vküp ena veka hühja. Jas ne ven, zake fsakšo leto spremijajo toti način glasovanja. Enkrat je 100% glos ljudstva, drügič mamo 50-50, fčosih je blo na tri dele, ... Nej bo glos ljudstva in to je to. Sej na evroviziji glihtak glasüvlejo samo poslušalci (gledalci), nega nikše komisije.

Pepek z brega ponedeljek, 2. februar 2009 ob 19:31

Da te nebi tista pesen zmogala, kero bi televizijski šefi določili...

nejvekši hec pri ten pa je, ka nos RTV naročnike toti hec košta okoli 90.000 evrekof...
derektno za norca nas mojo fse fküper...

po eni stroni zaprovlajo naše peneze...
te pa ka bodo lehko rekli, kak so upoštevali volo naroda, moreš platiti za eden glos še opet skoro eden evro, polek toga pa še toti tvoj glos nič ne valo...

Na zadnje urejal: Pepek z brega, dne: ponedeljek, 2. februar 2009 ob 18:34

Dejan ponedeljek, 2. februar 2009 ob 19:34

Jah sej. Zato pa sploh brez veze, ka tote oddaje sploh so. Nej si fsedejo za mizo, skoz poslüšajo vse pesmi, kej so se prijavile pa zberejo nejbojše. Ne ka poleg tega, ka je toti cirkus tak drogi, še ožmeknejo gledalce, ka pošilajo tote sms-e pa zovejo kak nori, ka potli to itak nikšega haska nima.

Tü še je en video, kak se je ovi drja pa kleja Hihihi -> EMA 09

Na zadnje urejal: Dejan, dne: ponedeljek, 2. februar 2009 ob 18:44

Zvončica torek, 3. februar 2009 ob 00:25

Nesen glejala totega sranja od izbora....ka tak prinas prove pesmi neso vküper spravili od šestdesetih dale....zej ke pa si že vsakša kao misica misli ka je lehko pevka pa tak nemreš bogvekej pričaküvati......sen pa preklopila zavolo reklam gda je oni Rijavec popeva (ke je te toti metuzalem osta...) pa sen po por sekundah šoka rejši dale preklopila....to te buje...mislin tak kak večina lidi z normalnin sluhon ka je to vse totalno metaje penez skoz okno....naj bi TV SLO namesto toga naredla eno fejno dokumentarno oddajo ipd. (no, pa tüdi toga venda ne vejo)Butl

tota torek, 3. februar 2009 ob 06:50

Jas tega že dugo ne glejan več, da je itaki vse nastovleno pa zrežirano. Samo brez veze liden peneze jemlejo za glasüvaje, haska pa od tega nikšega. Venda je za močvirnike še stalno nedopustno, ka bi nas na Evroviziji zastopali cigoti. Teko o strpnosti.

MILAN torek, 3. februar 2009 ob 16:47

Alooo JOŽI-Langa jin je nekej mater montra

MHA torek, 3. februar 2009 ob 22:44

Ukiniti fse sküp, pa nede nišče kleja pa prestvorja, pa še nos nede koštalo.

prlek1825 torek, 3. februar 2009 ob 23:14

tota evrovizija je tak brezveze ke jo sploh momo! tak se vsako leto svadijo pa vse zmrdajoStrelec

Nela torek, 3. februar 2009 ob 23:18

Sploh nevem kak se mojo lidje to volo glejati pa glasuvati, ce tak vedno vse po svoje naredijo. Hjooj Totalna bedarija je vse vkup. Huh Nejbole pa me svodi, ko nasi grejo popevat pa se predstovlat, tepa komentator vedno guci pred bedarije, pa hvoli skupino kero pac je, pa kak so vsi navduseni nad nami, bla bla bla.....ko pa se tocke delijo pa je tiha mesa, te pa smo cistak odzaja, pa z dugin noson nazej pridejo.No ja No glovno ka hrvoton vedno domo 12 tock. Heee

Dejan torek, 3. februar 2009 ob 23:27

Ja mi Hrvoton 12, oni pa nan 2. Morti do nan letos dali kakšo več, či nas že Hrvatica zastople Hehe Hjooj
Biznis pa to že more biti tota EMA za tote rtv-jače. Toto EMO je glejalo skoro 600.000 lüdi Haa Rejši dve vüri glejan v beli zid, kak dve vüri toti cirkus.

Nela torek, 3. februar 2009 ob 23:32

Ja to je res, mi Hrvoton nejvec, oni pa nan teko ka neke je.Heoa Toti RTV je ali nejbole beden program kej ga Slovenija mo, edino ziv zav je nekda bijo fejn,Gor cepa se obstaja pa nimam pojma. Se je?

Tunč torek, 3. februar 2009 ob 23:32

tota je napisal/a:
Jas tega že dugo ne glejan več, da je itaki vse nastovleno pa zrežirano. Samo brez veze liden peneze jemlejo za glasüvaje, haska pa od tega nikšega. Venda je za močvirnike še stalno nedopustno, ka bi nas na Evroviziji zastopali cigoti. Teko o strpnosti.

Pomežik Mislim ka to ka so ni dobili niti ene točke neme veze s ten ka so Cigani. Pesem s kero je Langa nastopala na EMI je bila zanič. Najslabši komad, ki so ga sploh do zej meli. Oni znojo 100x bojšo muziko nareti samo zej so po neke ekperimentirali pa je vse skup ne blo za poslušati. Jaz jin tudi niti ene točke nebi da.
To je moje mnenje. Drugin se je mogoče pesem vidla. Vsak mo svoj okus glede muzike. Tota pesem ki je zmagala pa je ne niti tak slaba glede na to kej je bilo vse za čuti pa viditi. Se mi zdi da se zodja leta znani slovenski muzikanti niti več ne prijovlajo na EMO ker vejo da je vseskup eno velko sranje. Te pa nemremo glih pričakuvati nevem kakšnih dobrih uvrstitev na Evroviziji.Heoa

Zvončica torek, 3. februar 2009 ob 23:37

Hrvoti dojo keko dojo pa še toga si nesmo zaslüžili.....mi pa sosidon teko kak smo z našimi vühami na je že navajeni ka se večinii zdi ka so glihtak "naši"...bog pomogejHjooj Pa kak got je vejo sosidi 101x bojšo muziko šibati kak naši (tü ne mislin totih jihovih popevkačov za veselice). Langaši pa bi jin mogli tan vse razkaditi pa bi bija mir....(no, ve ne ven kej pa kak so se oni obnesli)........Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.