filmofil četrtek, 8. julij 2010 ob 13:11

Preveri novi portal http://www.gremovkino.si. Na enem mestu najdeš vse potrebne informacije o novih filmih, napovednike za filme, recenzije in pa seveda tudi spored za celotno Slovenijo.

Dejan četrtek, 8. julij 2010 ob 17:59

Kdo pa še gnesden hodi v kino? Hihihi

Pa kak je spored za celotno Slovenijo, jaz Lotmerka nigi ne vidin?! Mislec Mi smo tüdi v Sloveniji.

MHA četrtek, 8. julij 2010 ob 20:05

kino je propa, ze mo že fsakši skoro svoj kino duma.

TUNČEK četrtek, 8. julij 2010 ob 20:15

Ka provite dosta drži, samo lidje še hodijo f kino f sveti malo več kak prinas. Še posebno je užitek hoditi f tiste velke dvorane z 32 ali tüdi že 64 zvočniki in gromozanskimi plotni. Pomežik. Tü pa tan vrtijo že tüdi 3D filme, enkrat sen vida enega, pa to je takak če bi bija tan ge se film dogoja.
Seveda sen pristoš domočega kina ali prek televizije ali pa projektora, samo to ne odvoga vekega plotna f kini. Zato naj živi kino!

MHA četrtek, 8. julij 2010 ob 21:21

Jas bi tüdi hoda f kino, či bi bija takši kak proviš Tunček. Lotmerški kino je bogi, pa še bedne filme san vrtijo.

Dejan četrtek, 8. julij 2010 ob 21:38

Kino je že vredi seveda, samo či je tak kak treba biti. Tü v Lotmerki toti predpotopni stori stoli, ka te križ pa rit po 20 minutah boli, ozvočeje z dvema zvočnikoma, malo plotno, ...

MILAN petek, 9. julij 2010 ob 07:16

Vuuhuu TAK JE DERE DE ZRIHTANO TE PA NOS VEČ NEDE

Alojz Kraiger petek, 9. julij 2010 ob 10:19

Pozdravljeni

Iz mladosti se spomnim kina. To je blo doživetje! Smo hodili celo v Štrigovo. Ko pa smo obiskali Maribor pa vedno.

Lepe spomine imam na kino. Res pa je, da že dolgo nisem bil. Morda bi pa mojo ivanko vprašal, če bi midva kaj do kina skočila (ha ha ha). Vam sporočim kakšen bo kaj odgovor.

Lepo pozdravljeni

MILAN petek, 9. julij 2010 ob 10:52

Mislec jas sen diklino pela na štejngi v kino

Alojz Kraiger petek, 9. julij 2010 ob 11:55

Pozdravljen Milan
Na štangi, kako pak? In se je lepo privila k meni. To so lepi spomini na mlade dni in kino.

Lep pozdrav

TUNČEK petek, 9. julij 2010 ob 12:28

Mi smo pa se vozili f kino po makadami še pot štajngoj in glejali prvega Kekeca, pa dosti kavbojskih filmof. No da ne pretirovlen, Vinetuja smo se vozili glejat pa že nat štejngoj.
Hehe

zobl petek, 9. julij 2010 ob 20:34

Nekdaj je kino imelo nekšni svoj čar, zaj pa več to ni popularno, vsi düma gnes imajo nekšni predvajalnik divx filmof tak ka nega potrebe iti v kino.

TUNČEK petek, 9. julij 2010 ob 21:02

zobl je napisal/a:
Nekdaj je kino imelo nekšni svoj čar, zaj pa več to ni popularno, vsi düma gnes imajo nekšni predvajalnik divx filmof tak ka nega potrebe iti v kino.



To smo že debatirali, kino pa mo še gnes svoj čor, le če je dvorana taprova. Nasmeh Pozdrav

kokot petek, 9. julij 2010 ob 21:14

Jas sen bijo v maximumi v MS pa je kar fejno kino tak kak v ameriških filmih ka maš tan vuni pult ka si kupiš kokice pa pijačo

Legionar petek, 9. julij 2010 ob 21:20

TUNČEK je napisal/a:
zobl je napisal/a:
Nekdaj je kino imelo nekšni svoj čar, zaj pa več to ni popularno, vsi düma gnes imajo nekšni predvajalnik divx filmof tak ka nega potrebe iti v kino.



To smo že debatirali, kino pa mo še gnes svoj čor, le če je dvorana taprova. Nasmeh Pozdrav


Odvisno kak za koga. Jaz rad gren v lotmerški kino, kda me malo nostalgija dovle. Hihihi Toti novi kini a-la Maximus pa se mi ne vidijo. To je fse čist nekši ameriški stil (kokice pa coca cola) in to se mi gabi.
Rad man tote store dvorane, store predvajalnike kda malo poka v filmi, pa ka se tü pa tan malo vtrga, pa ka nega pred filmon pol vüre reklam pa tak dale... Mislec Enkrat sen bija v toten novešen kini, pa nikdor več. A-A Stalno ti nešče šimi s totimi kokicami levo-desno, gužva je, stalno hodijo sen pa to po pijačo pa jesti, pa yebesh ti to! Hudi Rojši glejan kakši film negi v miri. Sicer pa sen ne glih nekši ljubitelj filmov, še posebno pa ne bebave ameriške hiperprodukcije, kda že na začetki veš, kak de se film kunča (vsi ameriški filmi majo namreč happy end, pa skoz zmoga pravica Hehe ). Rojši poglednen kakši stori slovenski ali pa film z območja bivše Juge , in to je to!

kokot petek, 9. julij 2010 ob 21:24

Legijonar, tebi či se vidijo filmi f kerih poka pa prešči, ti lehko don video rekorder VHS, mon pa eno 100 kaset, na enih trak vleče, pa slika gor pa doj skoče pa prešči kak vrag.
Jaz rojši glejan divx kerega cuknen doj z neta

Legionar petek, 9. julij 2010 ob 21:27

kokot je napisal/a:
Legijonar, tebi či se vidijo filmi f kerih poka pa prešči, ti lehko don video rekorder VHS, mon pa eno 100 kaset, na enih trak vleče, pa slika gor pa doj skoče pa prešči kak vrag.
Jaz rojši glejan divx kerega cuknen doj z neta


Keko vidin, je govora i kinih, ne pa o videorekorderih. Enkrat ne dve leti morti gren v kino, pa še to v Lotmerk, sicer pa sen ljubitelj filmov ne, lepo sen napisa. Či že, te rejši gren v gledališče, či je kakšna dobra igra (lotmerški gledališčniki so super To ja ). Drgačik pa kak rečeno - bebastih ameriški filmov ne glejan, takak toti VHS lehko komi drügemi doš. Pomežik

TUNČEK petek, 9. julij 2010 ob 21:35

Fse to ke proviš Legionor se steboj strijan. Tüdi meni grejo na jetra kokice pa kokakola ipp. Kino naj bo kino, tüdi kinotečni filmi so zlo fajn. So filmi. ke jih človik lehko gleda večkrot, pa skos najde v jih kej zanimivega. Prvič itak slediš zgodbe, fsokič nasledjič pa čemi drügemi . sceni, režiji, iščeš napoke pri sceni, napoke v igri...
Če pa pri kakšen filme gre "deš" ali pa škriple je to normalno za store filme, se se je pokozalo da so zgübli svoj čor, če so jih napravili barvne ali jin dodoli moderni zvok.
Kokot s tistimi kasetami pa je tak : kasete nemrejo biti arhiv za filme se so posnetki bili že op nastonki slabe kvalitete, če jih primerjamo z DVD da ne rečen BLUERAYi. Zato ne droži Legionora, se je un misla neke čisto drügega ne pa na tvoja VHS čüda. Pozdrav

zobl sobota, 10. julij 2010 ob 09:04

Nekda so v MS prikazuvali 80' let porniče v kini, to je blo zanimivo ko si ša s kakšno dikilno glejat film, pa je mislila ka gre glejat navodni film, se fsedne v kinodvorano pa čoka film, te pa naenkrat purniči.



Takša gužva je bila v kini, ka so si od duma stole nosili ka so lehko sedeli pa glejali

Progress sobota, 10. julij 2010 ob 13:24

Se spoten dobrih storih cejtov. Pa negda na sploh je bila gužva v kine tak ka nese meja placa sedeti, če je bija dober film. Z začetkom videorekorderov pa je vse to začelo zamirati do današnjih dni. Pa še lesene stole smo meli, ki si si jih lehko nosa kon si šteja - to je bila kinodvorana v Radencih.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.