TUNČEK sobota, 10. julij 2010 ob 13:33

Na kino negda mon same lepe spomine. najbrš zato, ke so vrteli same dobre in lepe filme. Gnes pa vrtijo neka čüda z račonalniškimi animacijami, taka ne ločiš več, ke je stvarno in ke je iluzija. Neee

Progress sobota, 10. julij 2010 ob 13:53

Moš prav, stari dobri filmi so bili. Partizane pa nermce, pa neke bitke, pa poletje v školjki, sreča na vrvici, strici so mi povedali smo glejali ........kakšnih posebnih kriminalk neje bilo, neke ljubezenskih in to je bilo vse, gnes pa toti filmi mejijo že na znanstveno fantastiko. No nekateri pa mojo pač tüde to radi...neje pa bilo računalniških igric.

MHA četrtek, 4. november 2010 ob 17:14

De ša što glejat novi slovenski film Gremo mi po svoje v glovni vlogi špila Jurij Zrnec, napovednik -> klik

TUNČEK petek, 5. november 2010 ob 08:41

Reklome sen vida, samo z glejanjen nede nič, ke so nan pret dvema letoma kino v Gorici ukinili. Račünan, da mo gleja toti film po TV, na to pa je treba en cajt čakati. Žalosten

MHA petek, 5. november 2010 ob 10:16

Te pa v Lotmerk pridi, v našen do vendar predvajali, san za eno dvo mesca kume. Kak te to ka v Gorici nemate kina? Mislec

optix petek, 5. november 2010 ob 10:42

Progress je napisal/a:
Moš prav, stari dobri filmi so bili. Partizane pa nermce, pa neke bitke, pa poletje v školjki, sreča na vrvici, strici so mi povedali smo glejali ........kakšnih posebnih kriminalk neje bilo, neke ljubezenskih in to je bilo vse, gnes pa toti filmi mejijo že na znanstveno fantastiko. No nekateri pa mojo pač tüde to radi...neje pa bilo računalniških igric.

Se strinjam.
Ne pomnim, kdaj sem nazadnje gledal te nove ameriske filme, ker enostavno so vsi narejeni po enakem vzorcu. Najbolj mi grejo na zivce ameriski filmi v katerih se velicajo americani kot neka super nacija, ko americani resujejo clovestvo pred vesoljci, asteroidi kateri bodo unicili planet zemljo in podobne oslarije.
Rad pa pogledam kaksen novi ex yu film in kaksen britanski sitcom.
Sicer pa, hvala bogu ima vsak svoj okus .

TUNČEK petek, 5. november 2010 ob 11:15

Jas pa rad glejan filme is kakših eksotičnih držof, ponavodi so dobri. Potli so fajn tüdi francoski ali pa taljanski in tüdi angleški filmi. Filmi is skandinofskih držof pa so ponavodi dugocajtni. Ameriški pa so preveč po šabloni in takak ti proviš, postovlajo amerikonce v ospredje kak nadlidi. Gleja sen tüdi indijske ke so pa glih tak po šabloni kak ameriški samo, da se v jih dosta slapše igro. Indija mo v bistvi svoj Bollywood, ke proizvede največ filmof na leto na sveti. Mojo pa indijski filmi eno posebnost, v fseh se poje.



MHA torek, 16. november 2010 ob 15:36

Fčera sen hoda f kino glejat Despicable Me 3D risanko. Fenomenalna risanka, pa fest smešna, še posebe so smešni tisti črveki z očolmi, al ke so že. Priporočan ogled.

Despicable Me - Trailer

Despicable Me - Trailer II

minions

MHA sreda, 12. januar 2011 ob 04:44

Zodič sen hoda f kino glejat film Little Fockers, nadaljevanje filma Meet the Parents, in meet the Fockers. Super film, puno komedije, priporočan ogled.

Dejan sreda, 12. januar 2011 ob 22:55

Či pa lidje provijo, ka je beden film Nasmeh Ka neje ke dosti smešen, pa prešjič sen glih bra recenzijo -> Na platnu: Njuna družina pa oceno ma nekšo dvojko.

Pa tota nadaljevanja so tüdi nikoli ne tak dobra kak izvirnik.

MHA sreda, 12. januar 2011 ob 23:06

Meni je smešen bija, jas bi mu da oceno 8 na deset stopenski lestvici. F kini pa tüdi fse puno blo, san prva vrsta je bila frei.

Dejan sreda, 12. januar 2011 ob 23:12

Kon pa si to hoda f kino? Venda ne v Lotmerki? Nasmeh

MHA sreda, 12. januar 2011 ob 23:18

Maximus sen hoda. F tretjen deli se res večinoma süče okrok storega pa Fockersa, san je meni kar neke smešnih delof blo. Takak so že pisali komentare na linki, je fse možno, ka bi še bija 4 del.

Letos kume čokan Piraten of Caribien To ja San neman vekših pričakovanj kak v prešjih delih Tako



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.