petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Svetovno prvenstvo v nogometu [26] - Forum

TUNČEK

Dejan je napisal/a:

TUNČEK je napisal/a:
Dejan je napisal/a:
Toti gnes grejo domu :hehe:

Da ti fse küre pocrkajo pa še kakša krava - Brazilaneri do prvoki !!!
Mha midva pa va šla na :pivo: ke si dober čeh, Dejan pa si naj muje vüsta, ke tak grdo guči, potli pa pije vodo BRRRR, FUUUUJ !!!

Ehehehe, komi do zej küre pa krave pocrkale? :hahaha:

Idejo napihjeni, prepotentni Brazlci kući pjevajući.
Zütra še Argentinci popokajo kufre pa smo zmagali :hejho:

Sorry Brazilaneron je pač blo sklisko, vujtro do Argentinari fse popravili. Küre pa tista krava pa nej živijo napre. :jaaa:

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Hjesoš :hjooj:

MHA gda priden v Lotmerk, va fseeno pilo ! :nazdrovje:

Dejan

TUNČEK je napisal/a:

Sorry Brazilaneron je pač blo sklisko, vujtro do Argentinari fse popravili. Küre pa tista krava pa nej živijo napre. :jaaa:

Makaki, Argiji zütra glihtak pakerajo :jaaa:

TUNČEK

Ka mo pa dela jas ? :joceeem: :joceeem: :ubog:

Dejan

To pa je blo zej.
Škoda Gane. Ka pa špilaš tak z roko pa rešiš 100% gol, rdeči karton, zlüftana 11m, potli pa grejo napre. To je malo tak tak.

simon.prleski

:papa: :zeham: kaj še ne spimo

arbiter

eh to je bilo gnes čudno...res škoda gane

MHA

Tekme so čiduže bol čüdne. Mo vidli ke de gnes.

TUNČEK

arbiter je napisal/a:

eh to je bilo gnes čudno...res škoda gane

Smola da so zastrelali penol. Ke misliš, bi goli lehko bli brez prečke ? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Tekme so čiduže bol čüdne. Mo vidli ke de gnes.

Močno sva pogorela, vüjplen, ke de gnes bojše. Moji Brazilaneri so šli domu - adijo točke za prvoka. Gnes morejo moji izločiti Dejanove Nemce, da de tüdi un op točke za prvoka. :hahaha: :hahaha:

Dejan

Tekme neso čüdne, tekme so zanimive :vuuhuu:

Tunč, za mene je itak vseeno, da se moji rezultati iz končne lestvice črtajo, tak ka či sen prvi al zodji

TUNČEK

Resen so zanimive, pa tüdi nepredvidene in to dovle provi čor letošjemi prvenstvi, pa tüdi mi drügi, ke smo ne glih poznavolci fuzbola več zadenemo. Škoda, ke se ti fse črta, se f tvojo poštenost vervlemo, samo pravila so najbrš pravila, kej čemo.
Zej pa na trnih čokajmo odvečera in večer gda do tekme. :hihihi: :pozdrav: :veselko:

TUNČEK

Zej po prvenstvi mo gleja samo še ženski nogomet :hehe:

TUNČEK

Skoro de tekma, moji navijoči se že segrevlejo :ploskac: :ploskac: :ploskac:

MHA

Tunček, ke si to gor da, ka skos dere odperen temo, mi igra opera. Prvo sen ne zna ke špila sploh.

Nemci nesmijo iti dumu, sen na jih stava, pa za svetovnega sen tüdi šteja na jih staviti, san sen prekesen bija.

Dejan

Mene bi poslüšali, bi opet perje šteli :hehe:

Brazilci pa Argentinci nimajo za burek. Nizozemska pa Nemčija über alles

TUNČEK

Totikrot resen, samo gdo je veda, da de se tak razvila sitoacija. Zej sen se že začeja bojati za majco :alooo:

Dejan

Pa nazej pogledni, ka sen ti reka, ka do Brazilci pa Argentinci šli domu. Samo na totih dveh tekmah sen zaslüža za eno malo slovensko pločo :hehe:

TUNČEK

Dejan je napisal/a:

Pa nazej pogledni, ka sen ti reka, ka do Brazilci pa Argentinci šli domu. Samo na totih dveh tekmah sen zaslüža za eno malo slovensko pločo :hehe:

Kdo ti je ploča celo pločo ? Jas gnes delan 24 vür pa nemo dosti zaslüža.
Ka boš pa dela na večer gda mi Španci zmogamo ? Navijočke so že tan !

TUNČEK

Pa še neke. Moji Brazilanari so zgübli zato, ke je na tekmi bija incident. Na toti sliki se to lepo vidi :hahaha:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.