petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Svetovno prvenstvo v nogometu [28] - Forum

TUNČEK

đoužek je napisal/a:

:hahaha:

kok se ge na geografijo razmem, to nej Holandsta zastava

Đoužek, zake te muči Holanderska zastova. Tü moš eno, malo lepšo kak je ponavodi: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

đoužek

:vuuhuu:

ka pa ta.

đoužek

:plesalec: :plesalec: :plesalec: :plesalec:

:slovenia:

da pa nedem kake faforizirau.

... za sve po malem

đoužek

:butl: :butl:

ge san pa rejs BUTL.

....OVE MISLIM

TUNČEK

đoužek je napisal/a:

:vuuhuu:

ka pa ta.

Ge pa piše, ka je Nizozemka ? :hehe: :hehe: Neke piše pri stroni, samo to ne vervlen.

TUNČEK

Zej, ke je polčos nete glejali reklom, rajši si poglednite toti videospot, da se malo razvedrite se so naši opet na začetki :hudi: :zverizjeni:

đoužek

:alooo:

tej ko poznamo majce vemo, da je prova

TUNČEK

Zej pa že malo ležiše dihamo, ke je 2:0, lehko da gremo napre.
:ploskac: :ploskac: :ploskac:

Dejan

2:0 neje nigdor blo, kvečjemi 2:1

TUNČEK

Mi gremo pa napre, da mo vidli ke se do napraviti birtrinkerji f finoli. Navijočke smo si že zrihtali in so kredi za mešati glove moškemi sveti.

TUNČEK

Dejan je napisal/a:

2:0 neje nigdor blo, kvečjemi 2:1

Dejan, tipkarska napoka, se opravičüvlen, ke sen leta ot TV do račonalnika zato ke se vmajühi (meni) ne do vklučiti prenosnika.

demiensatlier

Bomo danes navijali za Nemke?

demiensatlier

Ali Španke?

TUNČEK

Jas mo navija za :

Zej pa ne ven, če sen se ne zmotja- živol se mi zdi nekan čüdna ? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

MHA

Ja, to je Černobilski bik.

TUNČEK

Sen veda, da je neke posebnega. Se mi je pa že ot začetka zdeja malo črni, to se provi je černobilski bik. Samo ne ven točno a je toti Černobil f Kataloniji ali Kastiliji ? :hehe: :hehe:

TUNČEK

Naše puce so že na igrišči, da do navijale za Španjolce. So pa f stili ne ? :toja:

TUNČEK

MI Espanjolci se moremo že zej odvečera segrevati, ke mo te kredik za večerno tekmo.
:hihihi: :tako:

Legionar

demiensatlier je napisal/a:

Ali Španke?

Za Španke! :ploskac:

TUNČEK

Zavolo večerne tekme, ge mo mi Španjolci zmogali sen priprava neke slik kak de to fse zgledalo :
Golmanka

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.