đoužek nedelja, 11. julij 2010 ob 10:41

Vuuhuu Vuuhuu


Za čtere še ne navijvlate za Holandere

http://www.rtvslo.si/zabava/erotika/ce-bodo-nizozemci-prvaki-oralni-seks-za-vse/234213

Legionar ponedeljek, 12. julij 2010 ob 08:13

Bravo Španija!!! Ploskač Ploskač Ploskač

kobreti ponedeljek, 12. julij 2010 ob 08:20

no te pa je končno konec totega cirkusa

demiensatlier ponedeljek, 12. julij 2010 ob 08:46

Škoda da ni blo penalov, malo mi je žal Oranžnih. Spet je sodnik mel prste vmes pri golu, ki me je spomnil na tekmo Chelsea-Barcelona, ko je Iniesta dal gol v 92. minuti. Zegnar, ni kaj.

erof ponedeljek, 12. julij 2010 ob 09:14

Hobotnica Paul



Seveda pa ostaja vprašanje, zakaj se je napoved potem dejansko tudi vsakič uresničila, če je šlo le za prevaro s hrano. Resnica je šele v zadnjih dneh začela curljati na dan! Hobotnica Paul ima namreč po vseh svetovnih morjih in oceanih razpete svoje mafijske lovke in je povezana z vsemi orjaškimi hobotnicami, ki plavajo po slanih vodah sveta. Na ekipe za katere je torej hobotnica predvidela, da bodo izgubile, je bil torej na skriven način vršen pritisk, da bodo državljani držav, ki so jih zastopale te ekipe, doživljali strahotne napade orjaških hobotnic, če njihove ekipe ne bodo izgubile!

Ultra kul Ultra kul Ultra kul Ultra kul Ultra kul Ultra kul Ultra kul Ultra kul Ultra kul

Nauk : Mafijski šefi po dogovoru prirejajo nogomete tekme ki imajo lovke po celem svetu in tam perejo umazan denar ......

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 09:39

Resen zanimiva štorija, ke je odzaja pa se itak nede nikol zvedlo. Takša so pač mafijska pravila. Atrakcija pa je tota hobotnica fseeno. Hehe Hehe Hehe

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 09:42

kobreti je napisal/a:
no te pa je končno konec totega cirkusa


Fsokega cirkosa je enkrat kunec, samo za enin cirkoson pride opet drügi, pa me zanimle, kej de prišlo za totin. Hihihi Hihihi Hihihi

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 09:48

Dosti tega se je dogojalo po lüfti. Haha

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 09:52

Nizozemci ne prenesejo poroza, tak pišejo po cajtngah :


Nizozemce je še posebej razjezila situacija pred doseženim španskim zadetkom štiri minute pred koncem podaljška, ko so imeli na drugi strani prosti strel. Poskus Wesleyja Sneijderja je zadel živi zid, toda Nizozemci so bili prikrajšani za izvajanje kota. V naslednji akciji pa so Španci preko Andersa Inieste zabili odločilni gol. "Sodnik je celo tekmo piskal za Španijo. On je močan razlog, da se na koncu nismo veselili. Videlo se je, da je na strani Španije," je bil po izgubljenem finalu jezen Dirk Kuyt. "Razočaran sem, ker so nas štiri minute delile do konca podaljška. Besen sem, ker je cel stadion videl kot, le sodnik je žogo dosodil Špancem. En napad prej je bil za nas nedosojena enajstmetrovka," je bil do sodnika Howarda Webba neprizanesljiv nizozemski selektor Bert Van Maarwijk. Čeprav je večina mnenja, da so bili nizozemski nogometaši milo rečeno ostri skozi vso tekmo, pa tabor "tulipanov" misli drugače. "Šlo je tudi za tiste situacije, ko sodnik ni videl dogajanja na igrišču. Španci so mojstri igre in ne samo nogometne," je v skrivnost zapakiral svojo izjavo prvi trener poražencev velikega finala SP.

Hmm

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 09:58

Španci so prvoki z najmaje goli:

Izgubili so prvo tekmo in na sedmih tekmah dali osem golov. Španci. Še nikoli prvak ni izgubil prve tekme in še nikoli ni dal tako malo golov.



To je pa malo po statistiki. Mislec Zej pa dosti o fuzbali, bor za mene.

zobl ponedeljek, 12. julij 2010 ob 10:07

hehe res blo je zadosti o fuzbali toto poletje, čuja sen vuvuzel za celi lajf

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 10:47

O vuvuzelah mi niti ne guči. Tak za hec pa še ena slika nogometnega igrišča za voške fuzbalere. Mi na Primorsken se delamo norca, ke mojo toko igrišče v Baški grapi, ke je zlo voska dolina. Hahaha Hahaha Hahaha

Dejan ponedeljek, 12. julij 2010 ob 15:36

Španci na toten SPji neso neke lepo špilali, neke takšega kak gda so bili evropski prvaki Grki.
Dosti bojši finale bi bila Nemčija - Nizozemska, že zavolo večjega rivalstva.

MILAN ponedeljek, 12. julij 2010 ob 16:06

Mislec DOBRO KA JE REŠENO malo si bomo fsi odehnili

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 16:06

Mislin, ke bi sigurno blo bole zanimivo, če bi špilali Nemci pa Nizozemci. Toti finole je bija zlo dugocejten bres neke izrazite akcije, pa še če je že bila, se je zmaličila. Fse vküp je delovalo zlo nervozno. Favlof je blo dosti preveč, pa tüdi kartonof se je nobralo za dobro kolekcijo.
Se ne rečen, da so igralci ne bli že zlo zmontrani, samoigrali so tak ležerno, da si ne doba občütka, da se za neke borijo. Kdove kak bi blo, če bi bija kakšen komplet jüžnoameriški finole ? Zglejalo je: Hmm Zeham Spim

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 16:09

MILAN je napisal/a:
Mislec DOBRO KA JE REŠENO malo si bomo fsi odehnili

....pa šli f senco na dopust (ali pa na sunce- kak pač gdo če) Ultra kul

optix ponedeljek, 12. julij 2010 ob 18:39

Dejan je napisal/a:
Španci na toten SPji neso neke lepo špilali, neke takšega kak gda so bili evropski prvaki Grki.
Dosti bojši finale bi bila Nemčija - Nizozemska, že zavolo večjega rivalstva.


Hja, kaj so pa igrali Nizozemci?
Pa si ti gledal kaj je to bilo za grobe igra, da to ni bilo finale, sodnik bi vrgel ze v prvem polcasu onega igralca ko je uletel direktno s kopackami v spanskega igralca Nasmeh
Ker pa je finale in pac sodnik marsikaj tolerira, ker noce biti tisti keri bo zaradi svojih odlocitev preobrnil tek tekme.
V glavnem spanci so zasluzeno zmagali in postali svetovni prvaki imajo najboljso klaso ter tehniko, kar se pa tice nizozemcev igrajo en poseben svoj nogomet z dosti grdih faulov.

Legionar ponedeljek, 12. julij 2010 ob 19:54

Finale je blo pač kak je blo, kdo je priša v finale je pač tam špila. Je pa za pričaküvati ka se v finali špila na rezultat, pa se ne gleja ne lepoto pa atraktivnost same igre. Normalno ka je v tekmi za 3. mesto bila prikozana bojša igra. Tam so Nemci pa Urugvajci bili dosti bolj neobremenjeni.

đoužek ponedeljek, 12. julij 2010 ob 22:00

...kok jes vem, möjo v Baši grapoj taka füzbal igrišča

TUNČEK ponedeljek, 12. julij 2010 ob 22:21

Lehko, da jih tüdi mojo, samo tvoje je ne začrtano. Reče pa se Baška grapa in Đoužek a veš ge to je ? Nasmeh Pozdrav



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.