Legionar ponedeljek, 7. december 2009 ob 15:37

Tako je. Jaaa Bole de problem veka nadmorska višina na keri do špilali naši tekme, ker bodo po navedbah cejtng negi 1600 m visoko. Mislec

Dejan petek, 5. marec 2010 ob 09:40

Ka pa si te zej mislite opet o toten nekšnen "spori"? Mislec Podobno je, kak pred osmimi leti v Južni Koreji. Zgleja do se opet vsi prek posvadili. Samo zej že por mescov pred SPjon.

Zveza je nogometašon oblübila nagrado v skupni vrednosti 3,2 milijona €, nogometaši pa so šteli meti 3,4 milijona € in zej je štala. Pri nas brž nič ne mine, brez ka se ne bi štükali okoli penez. Igrati za državno reprezentanco pa bi mogla v ospredji biti čast pa ponos, ne pa penezi. Penezi se slüžijo v klubih, za Državo se pa igra s srcon.

Predsednik NZS-ja Ivan Simič ponudil odstop

"Lepo je sodelovati z vami" - besede, ki so le še lep spomin

Navijači ne bodo varčevali, da bodo osramočeni

optix petek, 5. marec 2010 ob 10:34

narobe svet...

Namesto , da jim je v ponos in čast igrati za državno selekcijo, zdaj se prepirajo za denar.
To so navadni klošarji nepismeni, katere mediji in javnost v nebesa dviguje.
Do kaksnega denarja so oni sploh upraviceni ? Pa kaj ce so se kvalificirali na SP2010, naj nekaj naredijo, in potem iscejo nagrado. Tudi slepa kura enkrat najde zrno, ni se dovolj kvalificirati, ampak je potrebno tudi nekaj osvojiti, zmagati.

Progress petek, 5. marec 2010 ob 16:07

Pri penezih se vse začne in vse konča - verjite ka je tak ! Kdo pa ma prav ? MOje mišleje vsak po svoje....

Legionar petek, 5. marec 2010 ob 18:44

Hja no, či je naša nogometna zveza že dobila peneze od FIFA za uvrstitev na prvenstvo, te mislin ka bi resen blo nejbole fer, či bi tote peneze dobili nogometaši, ker so uni nejbole zaslüžni za toto uvrstitev! Polek tega so to profesionalci, živijo od tega. Toti penezi so ne naši, ne grejo z držovnega proračuna , in zato se mi ne zdi nič spornega, či zahtevlejo za sebe nejvečji kos pogače! Jaaa Bojše ka jih dobijo uni -ki so kak že rečeno nejbole zaslüžni za odhod na SP- kak pa si jih v žepe pobašejo kakšni funkcionari, ki so še nejmeje zaslüžni!

Dejan petek, 5. marec 2010 ob 19:32

Nogometaši majo klube, ka slüžijo peneze. Za uspehe v reprezentanci se dobi nagrade, gda se uvrstijo na kakšo večjo tekmovanje. Či se uvrstijo kon dale ali so celo prvaki, so opet nagrajeni. To je pač razlika. Te pa či so naši nogometaši ne zadovolni s totimi nagradami, ki so mimogrede enkrat večje, kak majo jih Nemci, te pa tüdi... Ka pa se grejo zej tü štrckat pa nekej javno svajüvat pa tüdi nekej pove o karakteri.

Legionar petek, 5. marec 2010 ob 19:41

Neso samo nogometaši tisti, keri se štükajo za peneze. To so tüdi funkcionari NZS, konkretno Simič. Zej kdo se nešče zglasi se peneze, smo fsi pametni, češ, kak so pohlepni. Kda pa dosegajo uspehe, tepa so dobri, tepa lehko navijamo za jih. Jin je fuzbal krüh, tak pač to je, pa reprezentanca gor ali dol. Či mene pitaš, eden od totih nebi zapstoj špila za reprezentanco, či bi tak naneslo.

Dejan petek, 5. marec 2010 ob 19:56

Ne ven, meni se to zdi blesavo, ka se nekej izsilüvle pa ka se tega med sebo ne vejo zmeniti, ka se to zej opet po medijih vloči.

MHA sobota, 6. marec 2010 ob 02:36

So za dosta zaenkrat dobili, nej še malo več pokožejo na SP-ji pa do te še ke scoj dobili. Či pa se mislijo svaditi, pa se nej zej svodijo, ne pa ka bi nan potli delali sramoto na SP-ji kak pred leti. Hjooj

Takak je optix reka, nej jin bo v čast špilati, ne pa se za peneze štükajo.

Legionar sobota, 6. marec 2010 ob 08:18

Hja, mi zej lehko pametüvlemo, samo kda so takši veki penezi v igri, te se liden malo zamegli um. Hehe Zato pa se to tüdi godi; küp je veki in vsaki bi rad od tega čimveč potegna. Ve bi se mi vsi tü gori verjetno isto obnošali, či bi bli v takši situaciji. Hehe

Dejan petek, 2. april 2010 ob 19:51

En fejni kviz Slovenija - Slovaška Nasmeh

http://www.slovenia.info/jar/

MHA petek, 2. april 2010 ob 20:05

Toti kviz bi nej v čin več jezikih naredli, ka do fsi znali ke je Slovenija pa ke je Slovakija.

erof torek, 8. junij 2010 ob 09:01

En dober koledar za tiste ki ste fudbal fani .....

Koledarček tekem


Pepek z brega torek, 8. junij 2010 ob 09:12

Hudi Hudi Hudi Hudi
Ge si vragi to nejša......

Ne vidiš ka so namesto Slovenije slovaško poslali na prvenstvo ???????

Pepek z brega torek, 8. junij 2010 ob 09:32

Hop...
Zej sen kumej vida, ka so nan samo zastavo spremenili.... Hjooj

optix torek, 8. junij 2010 ob 09:44

ne morem verjeti da en REUTERS včeraj objavi sliko slovenske reprezentance pa napiše ka je Slovaška.
Zastava tu na totem koledarju tudi je vse drugo samo ne slovenska, ker nega grba gor...

pred dnevi sem videl v Hervisu žoge držav nastopajočih na svetovnem prvenstvu in je pisalo na žogi SERBIA spodaj pa hrvaški grb.



fsi toti felerji, ne vem če to nekdo namerno se že ne zajebava, ker se mi res zdi čudno da nekdo meša slovenijo pa slovaško glede zastav in vsega...

erof torek, 8. junij 2010 ob 10:23

Se Slovenijo pa Slovaško zamijavlejo že dugo itak pa večino bivših republik povežuvlejo z Yugoslavija tak ka tu so non stop tiskarske napake tudi pri zastavah je isto ka so že zamenjali kda so bili ke naši med prvimi 3 mi mesti. Hjooj Hahaha Kul

Dejan torek, 8. junij 2010 ob 10:29

To je že stalnica, ka nas zamejovlejo. V toti temi na 6 stroni je tüdi en članek iz Telegrapha, ka smo bili Slovoki. Či bode finale Slovenija - Slovaška bodo si morti zapunili gdo je gdo Nasmeh Tota s Srbijo pa hrvaškin grbon pa še je hüša.

So pa v NY Times objavili en fejni članek -> The Mouse That Roars: Slovenia (Not Slovakia)

Za razpored tekem pa je čist vredi tüdi naša stron -> SP v nogometu Nasmeh

optix torek, 8. junij 2010 ob 12:05

po mojem de trebalo zmagati angleže, ka do si zapomnili ka so gor dobili od Slovenije.
Kda zgubijo te to pomnijo do konca lajfa Nasmeh

Pepek z brega torek, 8. junij 2010 ob 12:47

Vuuhuu Ploskač Ploskač Ploskač
Ja kej pa še te čokamo.... vut po Angležih.... 1 : 0 bode fčistar zadosta, ka bodo si nas zapunili.... Hahaha Hahaha



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.