Makaveli sobota, 12. september 2009 ob 15:19

naj bo formula,golf,fuzbal,kriket....Jordan je nad vsen ten...enostavno, najbojši športnik vseh cejtov.

dobro napisano na krotko:


Michael Jordan zame ni samo največji košarkar vseh časov, je tudi zelo velik človek in nasploh eden najboljših športnikov, kar jih je! Pri košarki ga težko opišeš; večkratni MVP, 2x zmagovalec slam dunk contesta (borbe z Dominique Wilkinsom), odličen defensive and offensive player, show man...Izumil je praktično svoj slog, atraktivne igre, sinonim zabijanja ''air''....kot najstniki smo bili srečni, ko smo svoje dlani polagali na revijo Košarka, kjer je bila slika dlani njegovega Visočanstva! Napisal je nekaj knjig, bil uspešen v poslu, tudi zelo družinski človek, sprobal se je v golfu, baseballu...nikjer ni bil slab! Seveda pa tudi njegove slavne izjave, ki nekatere vodijo skozi življenje...
To be successful you have to be selfish, or else you never achieve. And once you get to your highest level, then you have to be unselfish. Stay reachable. Stay in touch. Don't isolate.
Michael Jordan
Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.
Michael Jordan



Michael Jordan, eden najbolj slovitih igralcev, ki je kdajkoli tekal po košarkarskih parketih, je ob sprejemu v Hišo slavnih pokazal čustva in potočil nekaj solz.

http://24ur.com/sport/kosarka/foto-jordanove-solze-v-hisi-slavnih.html

obvezno poglednite por posnetkov tote legende





Klanjam Klanjam


video govora
1 DEL


2 DEL


3 DEL

Aplavz Juhuhu


Ivek sobota, 12. september 2009 ob 20:28

Makjaveli o ten bi bilo bol praf napisati blog, mi pa bomo te v forumi komenterali. LP

Zvončica sobota, 12. september 2009 ob 22:51

Kej češ Ivek...gda je človik za nekaj zagret pač ne gleja kon šrejba...je pa Jordan resen faca pa pol, pa odličen košarkaš....dober vzgled mulariji ne? Skakec

Dejan sobota, 12. september 2009 ob 22:54

Či si je to gdo zaslüža, te je to ziher on. Jordan je sinonim za košarko To ja

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.