Legionar sobota, 12. december 2009 ob 12:32

Čiglih je novica objovlena že tüdi na 'naši' stroni, pa si fseeno zaslüži ka jo objovimo tüdi na forumi:

Zavec svetovni prvak v boksu! Ploskač

Fčera je Zovec dobesedno razbja Afrikanca - či je keri gleja ve o čen gočin. Prešji svetovni prvak je proti razpoloženemi Zovci enostavno ne meja šans, f tretji rundi pa je blo fsega kunec! Boksar

Tü pa je skrejšani posnetek dvoboja:

VIDEO

Slovenci mamo torej -poleg vseh drügih uspehov- prvič svetovnega prvaka v boksi, v velterski kategoriji in sicer v zelo cenjeni verziji IBF! Čestitke in upravičeno smo lehko zlo ponosni na Dejana Zavca!

Dejan sobota, 12. december 2009 ob 12:58

A seveda smo glejali. Razsipa ga je kak storo zrjaveto kunto. Tak enosmernega prometa sen ne pričaküva, kak ga je fčera Dejan pokoza. Ne ven kak je sploh toti Isaac lehko bija svetovni prvak, ker fčera je ne pokoza nič.

Legionar sobota, 12. december 2009 ob 13:08

Ja no, jaz ne dvomim v to ka bi toti Isaac bija slab boksar. Samo Dejan je bija resen za dvo razreda bojši, ne samo za enega. Nimaš glih skoz svojega dneva, ali či ga je Zavec kdo meja ali pa ne, fčera ga je ziher meja. Samo je pa na to tüdi čaka lepo število let, kda pa je doba šanso, pa jo je v veken slogi izkoristja! Jaaa

optix sobota, 12. december 2009 ob 15:15

Ploskač To ja

MILAN sobota, 12. december 2009 ob 17:37

Hjooj to je bija provi rukar -čestitke Dejani

MHA sobota, 12. december 2009 ob 21:38

Jas sen pričaküva ka te se malo duže bila, san ga je naš Dejan hitro posprava. To ja

Zvončica nedelja, 13. december 2009 ob 00:11

Tak je tüdi prav...ve so ga na Poljsken zadosta zeznoli toti sodniki tak kam je te zej moga malo pospešiti pa pokozati keri je gazda ringa ( no, jaz sen ne glejala....sen pa malo od prejšjič ke sen na eno oko občasno polüknila...ka mi boks glih ne delüvle kak šport pa amen)

Dejan petek, 9. april 2010 ob 23:19

Gnes je Dejan obronja naslov svetovnega prvaka To ja Argentinec pa je žilav bija, neje šteja padniti za vraga ne Hihihi Boksar

MILAN sobota, 10. april 2010 ob 08:18

Vuuhuu bija je žilaf kak vrag, pa stalno je provocira češ dej če vüpleš
DEJANI veke čestitke provi borec pa veki človik

erof sobota, 10. april 2010 ob 10:41

Foto/video: Zavec v 12. rundi le zlomil odpor žilavega Argentinca

Dobro mu je gor nadevo tak da mamo tudi talete v boksi če že ovo ne gre ,nej se vidi ka so prleki pa štajerci žilavi Boksar Boksar Boksar Boksar Nosila

MHA sobota, 10. april 2010 ob 13:05

Jas sen tüdi gleja, ovi je res vstraja, kume še je sta na nogah, pa se še je dale šteja rezati. Bravo Dejan Boksar

Legionar sobota, 10. april 2010 ob 19:27

Čestitke obema, Dejani za obranitev naslova, Martinezi pa za izredno hrabro borbo. Ploskač Dvoboj pa je bija fenomenalen!

Nena nedelja, 5. september 2010 ob 15:06

To ja ti ti je Boksar

zobl nedelja, 5. september 2010 ob 15:59

nekšni opasen boks včera ne bija prikozani, na točke ga je zmaga.


se pravi ka tisti keri je izzivalec bi moga branilca titule svetovnega prvaka (zaveca) knockaoutirati, drugacik sodniki vedno presodiojo po točkah zmago ovemi keri broni title svetovnega prvoka.

drugačik pa čestitke zavecu!

TUNČEK nedelja, 5. september 2010 ob 16:24

Zobl, včera je že bija dober boks. Zovec je Poljoka presega v vseh elementih boksa. Popunoma ga je strja in nemreš ti rečti, ke je ne bija dober boks. Tüdi nemaš praf, ke proviš, ke sodniki dosodijo po točkah izzivalci, kak tüdi, ke proviš, ka more nasprotnika knockouterati. To ne gre tak kak si ti misliš in je nevarno tüdi za tistega, ke če knockouterati, se se otkrije pa lehko faše son knocout.

Zobl malo bi poslüša strokovjoke po tekmi, pa bi vida kak so ocenili borbo.

Mislec Tiho

zobl nedelja, 5. september 2010 ob 16:39

Tunč, ne ven keko boksa si ti pogledna v lajfu, samo ti lehko poven ka toti kak ti proviš strokovjok ki je komentira je malo preveč subjkektiven in nerealen glede nekih stvari.
To pa je problem naših strokovnjakov ka so preveč v to vživijo pa ne komentirajo trezno ampak dobesedno navijajo.

Ti či nisi razmija sen ti napisa, ka izzivalec lehko prevzeme titulo edino če ovega knockaoutira, ker kda se tak boksa kak fčera, vedno ostane branitelj titule zmagovalec.


Zavecu pa vsaka čast.

MHA nedelja, 5. september 2010 ob 20:17

Jas sen boksa ne gleja, taka ne ven kak se je bija. Zovci pa To ja

TUNČEK četrtek, 17. februar 2011 ob 18:51

Ka nebi pozobili, vujtro mo glejali Zofca ! Zno biti zanimivo, se je toti jegof nasprotnik venda zlo žilavi, provijo tisti, ke se bole spoznajo na boks.
Mo držali pesti, da de zmoga ! Jaaa



Legionar četrtek, 17. februar 2011 ob 19:00

Jah, zlo žilavi pa hiter se mi vidi Delgado , vsej keko sen vida po posnetki. Mislec Vervlen pa ka se je Dejan dobro prprava, takak skoz, taka vüpan ka de zütra vse vredi - za nos pa jega! Ploskač Boksar

MILAN petek, 18. februar 2011 ob 07:59

Hjooj ven pa ga bode namlotja samo de šlo tesno



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.