petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

SP v košarki - Turčija 2010 [7] - Forum

rush1

Vidin ka ste tan malo zafrknili pri parih za polfinale. Srbija - Turčija se igra ob pol 9, ob 6 pa ZDA - Litva. Upan ka te popravili to.

Dejan

Se zgodi. Hvala za opozorilo, je poprovleno.

Zvončica

Tak...Türki so se opet porinili dale...za mišjo dlako jin je grotalo....zej pa če so že tak daleč pa te nej amijon gor nadevlejo ka nedo meli tak vekega grebena kak ga mojo...Naši pa bog pomogej neso meli sreče z jimi....pa so vseeno dobri ne? :kosarka:

Dejan

Naši so bili dobri, nimaš ke. Finale pa bode provi. Či se Türkon trojke fsiplejo te bode še zanimivo.

Trenutno pa sen celo prvi na lestvici :hehe:
Samo sen stava na Špance za prvake, tak ka nede več krüha za mene

demiensatlier

Dejan je napisal/a:

Naši so bili dobri, nimaš ke. Finale pa bode provi. Či se Türkon trojke fsiplejo te bode še zanimivo.

Trenutno pa sen celo prvi na lestvici :hehe:
Samo sen stava na Špance za prvake, tak ka nede več krüha za mene

Hehe jaz sem dal na Američane, tak da bo to še zanimivo

Dejan

Nagradne igre je kunec. Končna lestvica.

Mene se iz rezultatov črta, nagrade dobijo:

1. rush1
2. demiensatlier
3. akanalec
4. tibosi
5. smuky
6. kobra111
7. simy
8. lucifer

Na ZS mi pošljite naslov.

demiensatlier

Čestitke rushu za zmago, spet dobil šal, edino mi ni jasno kako naj bi rush zmagal zaradi stave na končnega zmagovalca, jaz sem namreč tudi stavil na Američane. Pa hvala za nagrado.

Dejan

Velja pravilo, kdo je prej stavil na končnega zmagovalca. rush1 je na zmagovalca stavil 2010-08-27 09:45:03, demiensatlier pa 2010-08-28 14:42:50.

TUNČEK

Kunec je, samo sen meja malo smole, ke sen ne moga staviti včera nibene tekme. Bija sen f savinskih alpah dvo dni. Bomo pa zej po stavili na nogomet. Naj živi šport !

MHA

Jas sen tüdi še malo odiša na dopust, taka sen kunča pri četrt finali.

TUNČEK

Bogi ti, zej pa takoj stavi na nogomet, jas sen že. Probajmo totikrot premogati Dejana, ke proviš na to ? :hehe: :hihihi: :pozdrav:

MHA

:a-a: ni šans. :hihihi: Na ligo pa se res nejmeje spoznan, nejč moštef ne poznan.

rush1

Čestitke vsem tekmovalcem, pa tudi demiensatlieri s kerim si deliva prvo mesto. Mogoče bi moga dobiti vsaki polovico žoge Škoda samo ka neje bila prva nagrada televizija kak pri fuzbali, samo bode mi tudi tota žoga fest prav prišla.

demiensatlier

Dejan je napisal/a:

Velja pravilo, kdo je prej stavil na končnega zmagovalca. rush1 je na zmagovalca stavil 2010-08-27 09:45:03, demiensatlier pa 2010-08-28 14:42:50.

Ko sem to prebral sem takoj šel napovedat zmagovalca LP :hehe:

Dobro, nekaj res mora odločati, čestitke rushu še enkrat, se ne sekiram preveč, spet dobil šal kot še pri nogometu tako da me vsaj zeblo ne bo na tekmah :hehe:

optix

cestitke zmagovalcu

demiensatlier

Jaz bi predlagal da bi si tisti, ki bi v nogometu bili med 2. in 5. mestom lahko zbrali šal od določenega kluba, ker kaj bo meni šal Barcelone, če jo sovražim, navijam za Chelsea in ne bi se branil šala Chelseaja.

Dejan

Sej je tak

Nagrade prejme prvih 12 tekmovalcev na skupni lestvici po končan ligi. V primeru enakega števila točk, ima prednost uporabnik, ki je večkrat dobil 3 točke in uporabnik, ki je prej stavil na skupnega zmagovalca. Prvo nagrado prejme uporabnik na prvem mestu, naslednje nagrade pa uporabniki lahko izbirajo. Prednost pri izbiri imajo uporabniki, ki bodo končali višje na lestvici.

Tema o ligi prvakov.

TUNČEK

Bravo Dejan, skos se situacija zbojšovle, če norod če zbirati naj zbira ! :toja: :pozdrav:

Zvončica

Vroča novica iz Stožic....naši košarkari so grške po podaljški premagali :ploskac:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.