Nela torek, 17. junij 2008 ob 17:19

Ja je bija ja, taka so se potli zbili. Tučem Pa blo je puno nevol, resevalci so meli puno za delati. Nosila Eni 20-letni diklini je srce odpovedalo pa je hmrla. Zodjic pa je enemi hrvaskemi navijaci, pa je tudi hmrjo. Khmm

Tunč torek, 17. junij 2008 ob 19:43

Ubog To je res tragedija kdo takšen mlodi človek hmerje. Za ovega hrvata mi niti nije tak žo. Tota mloda puca pa je še mela celo živleje pred seboj.Jokec

erof torek, 17. junij 2008 ob 20:29

Finale svetovnega prvenstva v nogometu, stadion je popolnima razprodan.
Nek gledalec se pa čudi, zakaj je sedež zraven njega prazen.
Vpraša moškega, ki sedi en sedež naprej, kako je to mogoče.
Ta mu odgovori : "Pravzaprav imam jaz karto za ta sedez.
Bila je za mojo ženo, ki je 40 let vedno hodila z mano na vse tekme,
zdaj pa je nenadoma umrla.".
"Oprostite, moje iskreno sožalje. Ampak, ali nimate kakega drugega
sorodnika ali prijatelja, ki bi mu lahko dali karto ?".
"Ne. Vsi so na pogrebu."

Nela torek, 17. junij 2008 ob 20:52

Tunč je napisal/a:
Ubog To je res tragedija kdo takšen mlodi človek hmerje. Za ovega hrvata mi niti nije tak žo. Tota mloda puca pa je še mela celo živleje pred seboj.Jokec

Samo je toti hrvot tudi mlodi bijo, mislim celo ka je bijo 21 let star. Žalosten

MILAN torek, 17. junij 2008 ob 20:56

Hihihi
morti je bija betežen

eh ven je večina HRVOTOF betežnih

MHA sreda, 25. junij 2008 ob 13:03

Za koga navijaš? Za Evropsko unijo!

Bruselj - MMC RTV SLO

V evropskih medijih odmeva predlog Janeza Janše, ki je dejal, da prebivalcem EU-ja primanjkuje občutek skupne identitete. Rešitev? Nogometna reprezentanca!

O predlogu slovenskega premierja in še nekaj dni predsedujoče Svetu Evropske unije so se razpisali vsi, od BBC-ja do Reutersa.

Janša: Ljudje gledajo Euro, nas pa ne
"Če želimo ustvariti občutek skupne identitete, je zelo pomembno, da se imajo ljudje s čim poistovetiti. Dober primer bi bilo nogometno moštvo Evropske unije. Če bi imelo takšno moštvo, bi lahko odigrali tekme z državami Latinske Amerike ali Afriško unijo," je dejal Janša v govoru evropskim poslancem. "Pomislite, boji na evropskem prvenstvu so pritegnili veliko več pozornosti kot naši sestanki in zasedanja. Na tem primeru se moramo učiti."

Britanci so se najbolj zagreli
Najbolj je zanimivo in izvirno premierjevo idejo - na precej šaljiv način, sicer - razdel britanski časopis Independent, ki je zapisal: "Predstavljate si štadion Wembley leta 2009. Do konca prvega nogometnega dvoboja med reprezentancama Evropske unije in Afriške unije za medcelinski pokal Nelsona Mandele je ostalo le nekaj minut. Rezultat je še vedno 0:0. Enajstmetrovke. Na tisoče navijačev na plastičnih stolih in s sendviči v rokah se dere: Dajmo, fantje v modrem z rumenimi zvezdicami, stisnite še malo!"

Članek nadaljuje: "Pravijo nam, da Evropi primanjkuje vizionarjev. Kje so nasledniki De Gaulla, Adenauerja, Moneta in Schumana? Janez Janša, premier države, ki trenutno predseduje sedemindvajseterici, je prepričan, da pozna preprosto rešitev - nogometno moštvo, ki bi predstavljalo vse države Unije. Še naprej bi obstajale tudi državne reprezentance, združene "EU-zvezde" pa bi nastopile le nekajkrat letno, proti ostalim celinam ali regijam."

Na zelenici elita evropskega nogometa
V golfu nekaj podobnega že poznajo, saj se vsaki dve leti evropsko moštvo pomeri z ameriškim. Je kaj takega možno tudi v nogometu? Predstavljajte si komentatorja: "Andrea Pirlo je podal krilu Philippu Lahmu, ta pa je v kazenski prostor podal visok predložek. Skok napadalca Zlatana Ibrahimoviča in gooool!" Hrvati in Turki, ki se za vstop v Unijo šele pogajajo, pa bi imeli pravico na zelenico vstopiti le v podaljških. Dovolj pošteno?

Bi se politika lahko uskladila o postavi?
A Evropska unija je ena sama birokracija, zato bi se verjetno kmalu zapletlo. Bi igralce izbral Ministrski svet na predlog Evropske komisije? Je potrebna kvalificirana večina ali soglasje? Bi igralce izbral novoimenovani komisar za nogomet? Bi vsaka država imela pravico veta na igralce? Možno bi bilo tudi, da bi bila ekipa sestavljena po načelu Evropske komisije - iz vsake države en igralec. Tako bi na sceno lahko prišel tudi luksemburški ali malteški igralec, ki sicer že vso kariero "tlači zelenico" v kakšni drugi ligi.

Ferguson - edini pravi vodja takšne ekipe
In selektor? Edina prava izbira bi bil najuspešnejši evropski selektor, Alex Ferguson, ki že vrsto let vodi rdeče vrage iz Manchestra. Njegova namestnika pa bi bila Portugalec Jose Mourinho in Francoz Arsene Wenger, so prepričani pri Independentu.

Mediji končujejo: Janez Janša ima morda prav, lahko bi se kaj izcimilo iz tega, saj ničesar ljudi ne združuje bolj kot uspeh. Uspešna pa bi ekipa vseh "naj" žogobrcarjev EU-ja nedovmno bila. Samo zamislite si to postavo...

Nela sobota, 28. junij 2008 ob 00:28

Napoved tekme Nemcija-SpanijaNogomet

Nela sobota, 28. junij 2008 ob 00:30




Nogomet.........Tut tut

Za koga navijate?

Dejan sobota, 28. junij 2008 ob 02:09

oleeeeeeeeeeeeeee

MILAN sobota, 28. junij 2008 ob 07:05

Hihihi Hjooj


zmagali bodo ŠPANCI
RAZULTAT 2 proti ena

MHA sobota, 28. junij 2008 ob 11:19

3:2 za Španjo.

Dejan sobota, 28. junij 2008 ob 11:34

Jas bi tüdi nekej takšega reka, 3:2, 3:1, mislin ka de zanimif finale pa puno golof. Samo so Nemci znoni po ten, ka špilajo 90 minut na puno, nikdor se ne predajo, na drügi stroni pa so Španci vedno na vekih tekmovojih zatajili. Zej so po dugen cejti v finali, morti jin grota.

MHA sobota, 28. junij 2008 ob 12:06

Negi sen šteja, či do Španci zmagali, ka se tri frtole Špancov do kunca doj obrije.

Nela sobota, 28. junij 2008 ob 14:36

Jaz sem tudi za Spanijo, pa samo zato, ker me svodi ka bi svabi radi bli vsigi prvi pa nejbojsi, tepa ce do zgubili, bodo po duge nose dobili. Hihihi Taka privoscin zmago spancon. To ja

MHA ponedeljek, 30. junij 2008 ob 00:00

Pa se je zaklüčilo evropsko prvenstvo z zmago Špancov. Sen misla ka de ke več golof palo na tekmi. Nogomet

Nela ponedeljek, 30. junij 2008 ob 00:53

BRAVO Spanci.......Juhuhu ste vidli kaksne duge nose so nemci meli?Hihihi



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.