petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Liga prvakov 2010/2011 [11] - Forum

đoužek

Zbrana druščina.
Danes zvečer da ne pozabimo na stave.
Četrtfinale je tukaj, in vedno trežje odločitve ( :mislec: ali bo MB zmagovalec??? :hahaha: :hahaha: )

:toja:

TUNČEK

Pojma nemam kak bi stava, zej je grotalo teško, ke pač gere zaresen. :vuuhuu:

zobl

teško bo.... :hahaha:

Dejan

Gol Stankovića Inter pa gibi že 2:4

MHA

Adijo ne :toja:

TUNČEK

Schalke je bija zokon, jas pa op tri točke !

zobl

ve se ne edine
mene je tudi zamrda šalke...
gda sen vida interof gol sen si odehna, sen že si vpisa še eno zmago na stavnici te pa potli vidin ka se je fseo brnilo f korist šalkeja....

gnes de zamrdano čelzi - mančester, tu de lehko X

TUNČEK

Jas mo stava na Manchester in Barcelono. Če mo se za...a, pa pač bogpomogaj. :hihihi:

zobl

Provijo ka bi po zakonih statistike gnes Chelsea zmogala ki še ni bla premagana od Manchaster Uniteda na svojen tereni.

Barcelona 1
Chelsea 1

Mo vidli kak de.. vupan ka nede tak kak fčera gda so Interovci zjebali fse fkup....

Dejan

Jas sen gnes da tüdi dvakrat 1.
Bi reka Barcelona : Šahtar 65:35, Šahtar dobro letos špila, samo mislin, ka gnes vseeno nedo mogli kej dosti narediti v Barceloni. Pričaküvlen kakših 2:0 ali 3:1.

Chelsea : ManU 55:45, malo prednost bi da Čelsiji, bi reka kakših 1:0 s pocarskin golon v 88. minuti :hihihi: Čist možno pa ka kakši X 0:0 al pa 1:1

MHA

Pa jas sen da dvakrat cvek :hihihi: Či nedo po ke :naskoci:

TUNČEK

Že dobro, ke povete kak se stovi in kak stojijo klubi, samo kaj hudiča pomoga, ka pa je žoga okrogla, ali pa so odzaja fčosik tüdi lažiranja tekme - dobro tü v ligi prvokof najbrš ne, čeglih so v začetnen deli bili eni rezultoti čüdni.
Počokajmo večera, pa mo vidli kak bo . :ploskac: :ploskac: :ploskac: :toja:

đoužek

:toja:

bravo Tunček, dobro mi slediš. :aplavz:

TUNČEK

Ja snoči sen dobro zadeja, mo pa vidli, če se mi tüdi drügič posreči na povratnih tekmah.
:ploskac: :toja:

zobl

bravo Tunček
Mene je Manchsater zajeba, sen da na Chelseja.

TUNČEK

Mene bi poslüša, ka sen napovedüva ! :hehe: :vuuhuu:

Dejan

Barca je šla skoz tak kak pričakovono, Čelski pa so nekej motali pa se zamotali :hihihi:
Sicer bi toti pocarski gol lehko priša, sicer ne v 88. pač pa v 91. minuti.

\"Vsi so videli prekršek, spregledal ga je le glavni sodnik!\"

TUNČEK

Penal bi moga biti, se je bija očitni prekršek ! Jas bi sicer bija op 3 točke, samo ke je praf je praf !!! :jaaa:

TUNČEK

Na Chelsio ne stovin več, pa če mi gdo ploča. Sen račüna, da se bor v rednen deli pokožejo, pa nič. Adijo tri točke. Če se je še gdo tak zafrkna - moje sožalje !!!
:vuuhuu:

demiensatlier

Meni je šlo tistih 6 pik, ker sem stavil na moj Chelsea, ki je včeraj izpadel, ampak včeraj sem vseeno dal na United, pa se mi je splačalo

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.