petek, 23. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Liga prvakov 2010/2011 [13] - Forum

demiensatlier

TUNČEK je napisal/a:

Barcelona de prvok !!!

Prvak bo Schalke

MILAN

:toja: :toja: :toja: :toja:

Dejan

Jas sen stava na Real, samo de malo težko prek Barce priti. Na jih pa sen stava zaradi Mou-ja, The Special One

đoužek

TUNČEK je napisal/a:

Diklino sen že fčera gleja, samo je nekan mala, zato, ke se ne do viditi tvojega profila. :hehe: :vuuhuu:

:toja: :vuuhuu: :vuuhuu: :vuuhuu:

Pa sedaj si jo oglej

TUNČEK

Džoužek, takoj si doba plus !!! Zej pa zrihtaj še naslof in telefonsko številko, da pokontakteram z diklino. Ženi sen že reka adijo in, da mon drügo. Samo zej mi ne zamoči, če ne ostonen brez ženske, kak menih pa nebi rat živeja.

TUNČEK

demiensatlier je napisal/a:

TUNČEK je napisal/a:
Barcelona de prvok !!!

Prvak bo Schalke

Ne nori, jas sen stava že na začetki, da de Barcelona prvok, ne mi pojesti zej tistih pet točk !!! :ploskac: :toja:

TUNČEK

MILAN je napisal/a:

:toja: :toja: :toja: :toja:

Milan, ke si ti tüdi za Nemce ? Ke ne veš, da so nas fčosik okuperali !??
:hahaha:

đoužek

TUNČEK je napisal/a:

Džoužek, takoj si doba plus !!! Zej pa zrihtaj še naslof in telefonsko številko, da pokontakteram z diklino. Ženi sen že reka adijo in, da mon drügo. Samo zej mi ne zamoči, če ne ostonen brez ženske, kak menih pa nebi rat živeja.

:priklon:

Vidim, da navijava za isti klub in tudi mava želje, da zmaga vse nadaljne tekme.

Hvala za plus, samo ne vem, če mi sedaj (za kar bom povedal) ne boš dal pa minus:
deklina je moja in je ne dam nobenemu :veselko: :veselko:

Lahko pa bi se dalo uredit, da se o telefonski številki Irine Shayk (spremljevalke Ronalda) kje pozanimam. :hejho:

TUNČEK

Nojin klub de že zmoga, ka pa se dikline tiče - če je tvoja don svoje tace proč in se potrudin za kakšo drügo. Prlek more biti pošten pa kolegialni. Minosi se pa tüdi za fsoko stvor ne dovlejo. :jaaa:

Dejan

Dejan je napisal/a:

Jas sen stava na Real, samo de malo težko prek Barce priti. Na jih pa sen stava zaradi Mou-ja, The Special One

Prvi sadovi Mou-ja so že vidni, Real je fsipa Barco v finali pokala :hejho:

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/ronaldo-z-glavo-koncal-suso-kraljevega-kluba/255866

TUNČEK

Dejan in kak va zej midva z Mihom stavla, ke sva zaprisežena Barcelonofca ?

MHA

Či so že po kakše tekme ble? :hm:

TUNČEK

Špansko prvenstvo ! :vuuhuu:

Dejan

To je bija španski pokal, ne prvenstvo. V prvenstvi je več al meje odločeno, ka de Barca prvak.

Vači pa jaz za noben klub ne navijan al kekoli, tak ka ke te vi stavili, pač bote Na Real sen jas stava samo zaradi Mourinha.

MHA

Jas še meje za koga navijan, sej nejč nikoga ne poznan, fse na blef stovlan :hihihi:

TUNČEK

E Dejan moj, dobro ke si me poprava, se se jas na fuzbol zastopin kak krava na mehe. :hihihi:

đoužek

TUNČEK je napisal/a:

E Dejan moj, dobro ke si me poprava, se se jas na fuzbol zastopin kak krava na mehe. :hihihi:

:tiho: :tiho: :tiho: :tiho: Samo midva Tunček ne smeva ostalim povedat, da veva, kako se bosta končali obe tekmi med Barcelono in Realom v Ligi prvakov. :hihihi: :hihihi:

TUNČEK

To itak veva, pa tüdi tvoja diklina bi nama lehko kej pomogala, da kej zacopra nama v prid (oprosti nemren se je naglejati tak je dobra). :jaaa: :hehe:

đoužek

:hjooj: :hjooj: :hjooj:

Res upam, da Real ne osvoji več kakšne lovorike, ker so se očitno odločili, da jih bodo sedaj raje kot v vitrine stavili kar na zid (ploščate, se razume)

TUNČEK

Skoro mo vidli, ke bo, moja majca je v pitanji.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.