četrtek, 22. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Liga prvakov 2010/2011 [3] - Forum

MHA

Mija se zej san ogrevlema, či ma prehitro v napad šla, neogreta, najdva lehko krč prime. :hihihi:

TUNČEK

Dejan, tisti ke je zej prvi na lestvici, garanterano nede doba nagrode

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Mija se zej san ogrevlema, či ma prehitro v napad šla, neogreta, najdva lehko krč prime. :hihihi:

Dejana najbrš nemreva striblati, če de pa sreča pa va šla k jemi po majce !!!

Ne ven, če Dejan ve, da gdo visoko leče kaj je ? :toja:

Dejan

Jas bon samo do kunca predtekmovanja špila pa bon pred vama osta

TUNČEK

Dejan je napisal/a:

Jas bon samo do kunca predtekmovanja špila pa bon pred vama osta

Kruci so Türke bili negda, smo fčosik rekli. MHA čes dvo tjedna greva midva s fso siloj napre in ga rükneva dve mesti za nama, pa bo ! Da pa provi, ke ostone f špili samo do kunca prettekmovoja, pa pomeni, da se najudvo ziher boji.
:hehe:

đoužek

:toja:

Jes stavim, da bo Dejan končni zmagovalec.

... pa nej Dejan pove kakošno pivo pija, ka mu je plačam. :hehe:

TUNČEK

Đoužek, ti moš zgleda zadosti penes, pločej pivo še nama z Mihom, ke boš plačüva Dejani, se je itak reka , da po prettekmovoji odstopi zato ke se vnajudvo boji. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

MHA

TUNČEK je napisal/a:

Kruci so Türke bili negda, smo fčosik rekli. MHA čes dvo tjedna greva midva s fso siloj napre in ga rükneva dve mesti za nama, pa bo ! Da pa provi, ke ostone f špili samo do kunca prettekmovoja, pa pomeni, da se najudvo ziher boji.
:hehe:

To je guč!

TUNČEK

Dobro, ke me ne motiš pri smučanji, glih zej sen ga heja glejati ! Dejan pa je tiho, se naju je zlo vstraša. :jaaa: :hehe:

Dejan

Jas nič ne rečen, jas vama samo minuse tolan :hehe:

MHA

Jah, takak je reka, ka de rejši kunča f predtekmovoji. :hehe:

TUNČEK

Dejan je napisal/a:

Jas nič ne rečen, jas vama samo minuse tolan :hehe:

Ke sva ti pa midva z Mihon napravla, da tak grdo delaš z nama ?
Midva sva čeha pa pol, na fuzbol se sastopiva kak krava na mehe (harmunika), zato te sploh ne zastopiva, ke za toki \"prekršek\" napoda na tvoj ego, bi reka Pirožlek, tolaš minuse. :hihihi:

MHA

Meni pa čüdno blo, kak sen lehko jas priša z + 384, na \"san\" + 162. :mislec:

TUNČEK

MHA je napisal/a:

Meni pa čüdno blo, kak sen lehko jas priša z + 384, na \"san\" + 162. :mislec:

Tüdi mene je vrga is 383 plusa na 114 ! Nega pravice več na ten sveti zato gren v pondelek na opčino in spremenin ime in mo potli KALIMERO.

Še napre mo

Dejan

Kej to nekše oslarije kvosite, ka de si keri opet kej misla :hehe:

MHA

Dejan je napisal/a:

Kej to nekše oslarije kvosite, ka de si keri opet kej misla :hehe:

Dvakrat ne za rečti. :hihihi:

TUNČEK

Dobro, dosta oslarij pa heca, gremo glejat smučanje ! :toja:

optix

zgleja ka dejani dosti kuhajo krompira, ker se mu redno serje pri teh stavah lige prvakov

Lenny

eh ki... to je znanje. Keri zno pač zno... jaz nažalost ne :hihihi:

đoužek

TUNČEK je napisal/a:

Đoužek, ti moš zgleda zadosti penes, pločej pivo še nama z Mihom, ke boš plačüva Dejani, se je itak reka , da po prettekmovoji odstopi zato ke se vnajudvo boji. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

... čteri bo pol pa meni pivo plačau. Se mi dozdevla, da mam enako točk tak, da tudi meni pivo pripadle.

:mislec:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.