TUNČEK
sobota, 23. oktober 2010 ob 18:59Ne sekerej se, pločan jas. Samo do kunca lige se zno nabrati dosta Gösserof. Ne ven pa, če de Dejan zadovolen, ka mo pijani tulili na placi Lotmerka. :jaaa:
đoužek
sobota, 23. oktober 2010 ob 19:01 :mislec:
... ka prideš v Lotmerk se ga \"nažgat\"?
TUNČEK
sobota, 23. oktober 2010 ob 19:07Najbrš spomlodi, pozimi skoro ne vervlen, da mi bo zneslo. :hehe: :nazdrovje:
MHA
nedelja, 24. oktober 2010 ob 14:11Zgledne ka de Dejan moga fsen pločati. :hihihi:
TUNČEK
nedelja, 31. oktober 2010 ob 20:11MHA, treba de staviti, f tork in sredo so tekme ! Če podne še kakšo pivo de samo plus ! :hehe:
Če si lehko kaj s toto sliko pomogaš, še teko bole fajn !!?

TUNČEK
torek, 2. november 2010 ob 23:15 MHA, ke si heja staviti, ge si na lestvici ? Glejan pa glejan to nazaj pa te nigi ne vidin.
Joj, kak va pilo spomlodi pivo ! :ploskac: :nazdrovje:
MHA
torek, 2. november 2010 ob 23:22Gnes so se mi san tri tekme fsrale. Še san seden pik sen za tobon. :hihihi:
TUNČEK
torek, 2. november 2010 ob 23:32Se je tüdi meni ne šlo dobro, doba sen kumer 10 pik. Vüjplen, ka de jütri kej bojše, čeglih je za mene to fsefküp hec. Sen pa po pri majci, pa eno sen za mondial tak doba. Prafzapraf pa je do kunca še dugo in fse de se še spremenlo. :jaaa:
:pozdrav:
Dejan
sreda, 3. november 2010 ob 11:42Evo ga, Prlek Zvonko Kurbos je nejbojši slovenski fuzbaler, ki je kdakoli špila v eni izmed petih nejmočnejših evropskih lig 
Zvonko \"Tony\" Kurbos - neznani slovenski golgeter
TUNČEK
sreda, 3. november 2010 ob 12:41Praf zanimivo je blo to za prešteti in ugotoviti, kak se hitro stvari pozobijo in tüdi se ne spotin, ka bi tiste cajte kaj dosta pisali o jemi, če ne bi mi ostalo f spomini, pa mi je ne.

MHA
četrtek, 4. november 2010 ob 14:53MHA je napisal/a:
Gnes so se mi san tri tekme fsrale. Še san seden pik sen za tobon. :hihihi:
Tunček, še san pet pik sen za tobon. :hihihi: :hehe:
demiensatlier
četrtek, 4. november 2010 ob 15:31Sem že drugi, spet se mi obeta šal :ploskac:
TUNČEK
petek, 5. november 2010 ob 08:28MHA je napisal/a:
MHA je napisal/a:
Gnes so se mi san tri tekme fsrale. Še san seden pik sen za tobon. :hihihi:
Tunček, še san pet pik sen za tobon. :hihihi: :hehe:
Zodje tekme so ble zlo čüdne in sen doba malo pik. MHA neglede ka bo, pivo va pilo. Lehko me tüdi prehitiš je ne vožno. :ploskac: :toja:
TUNČEK
petek, 5. november 2010 ob 08:29demiensatlier je napisal/a:
Sem že drugi, spet se mi obeta šal :ploskac:
Bravo ti, jas pa mo mogoče po doba majco. Fsefküp je pa itak zabova.
:pozdrav:
MHA
petek, 5. november 2010 ob 10:08TUNČEK je napisal/a:
Zodje tekme so ble zlo čüdne in sen doba malo pik. MHA neglede ka bo, pivo va pilo. Lehko me tüdi prehitiš je ne vožno. :ploskac: :toja:
Pilo va fsikak, te pa či ma prva ali pa zodja. :nazdrovje:
TUNČEK
petek, 5. november 2010 ob 10:20MHA, Gösser ist besser ! :ploskac: :toja:
đoužek
petek, 5. november 2010 ob 17:04 :pivo:
pa ja bomo lokalpatrijoti in bomo pili naša piva.
:glaz: :glaz: :glaz:
TUNČEK
petek, 5. november 2010 ob 17:31Đoužek, če bi prvenstvo bilo lokalno bi pili rogoča, ke pa gre za ligo prvokof, ka je evropski nivo, mo pa pili Gösser, ti pa če češ lehko piješ domoče stvari : Uni, Radler, Tuš brezalkoholno pivo in drüga \"manevrska piva\". MHA, hitro me podperi v toten izvojanji!!! :vuuhuu: :toja:
MHA
petek, 5. november 2010 ob 20:19Točno tak Tunček, ke bi to neke pili mercatorovo pa tušovo pivo. :hihihi:
đoužek
petek, 5. november 2010 ob 20:58 :hjooj:
sej jest ne pijem ne toga slovenskega scanja (TUŠ, Mercator,...), še manje pa austrijskega.
:nazdrovje:
Bi pa že mogla vedet, da edino pivo ka sodi na evropski nivo nogometa je