sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Liga prvakov 2010/2011 [9] - Forum

MHA

Jas sen tüdi 2x2 stisna :hihihi:

Ej, tista sredinska z žogo je moja! :pisk:

optix

tuncek me je prehitel :toja:

zgleda da na toti stavnici majice ne bo ker sem 16

MHA

Tunčeki se fsralo :jaaa:

Dejan

Ena tekma de gnes X, samo ne ven kera

TUNČEK

Džoužek, dihan ti za koler !!!

đoužek

Tunček :ploskac:

TUNČEK

Gdo de drügi tjeden ploska jas ali ti to ne ven, ven pa, da je fse vküp ena fajn zabova.
:toja: :hehe:

Tak agresivno pa igrojo puce v Ameriki.

đoužek

TUNČEK je napisal/a:

Gdo de drügi tjeden ploska jas ali ti to ne ven, ven pa, da je fse vküp ena fajn zabova.
:toja: :hehe:

Tak agresivno pa igrojo puce v Ameriki.

Jaz ploskam tebi, ko mi za ovratnik dihaš.
:klanjam:

TUNČEK

Dejan je napisal/a:

Ena tekma de gnes X, samo ne ven kera

Kak si to veda, moš kakšen šesti čüt. probaj ga kej ispopuniti in boš drügič zna tüdi kera tekma ! :hehe: :hehe: :hehe:

TUNČEK

Čehi gdo de gnes zmoga ? Ste fsi stavili ? MHA, da neš po pozoba ! :hahaha:

Dejan

Se še spotite Larisse iz SP v nogometi?

Video: Del najbolj vročega karnevala tudi \"nogometna seksbomba\" Larissa Riquelme

TUNČEK

Seveda se je spotimo, samo una zej nema kej mešati po evropski ligi prvokof !
Mi se lehko mimogrede zmotimo v stovi, če mo preveč občüdovali toto Larisso.

đoužek

Za tiste, ki še ne veste: Larissa bo glavna navijačica Maribora, ko se bodo naslednjič uvrstili v ligo prvakov.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

TUNČEK

Ne ga s...i klamf, gdo pa mo peneze, da jo pripela v marprok ? Itak pa se zafrkovleš. Že praf, v fuzbali pa ne gre po mojih plonih. :hehe:

zobl

đoužek je napisal/a:

Za tiste, ki še ne veste: Larissa bo glavna navijačica Maribora, ko se bodo naslednjič uvrstili v ligo prvakov.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

gda se marprog uvrsti v ligo prvakov bi znalo biti ka de larisa 40 let stara in nede več tak živahna pa atraktivna kak zej :hihihi:

gnes sta obe tekmi bli TIP: 1
+6 pik , :hihihi: :hihihi: :hahaha:

đoužek

:hihihi:

Saj to sem tudi m islil: ko bo MB spet v ligi prvakov bo Larisa stara enih 70 let.

Verjetno bi ji prej ratalo z Olimpijo ali pa Gorico.

+6

ej, Tunček, midva pa nisva od muh. :toja:

zobl

pa klinton bozgo junior bo igral v napadu

TUNČEK

Gda de Marprok v ligi prvokof, de Larissa stara enih 170 let z joški do kolen in jas mo glovni pobirolec žog, voza mo se z vozičkon na aircraft zročni blazini. (slika je še ne taprova, zato ke še tokih vozičkof ne delajo)

:toja:

Na sliki sen jas kak pobiralec žog, mon 180 let in se grota že malo rjovi, leta pač.

MILAN

:mislec: TUNČEK to je resen kej proviš

TUNČEK

Fčera sen ne doba niti ene točke in mo zej začeja vervati, da je žoga okrogla. :vuuhuu:

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.