mucek19 torek, 28. junij 2011 ob 21:35VEJKPARK PTUJ - prvi slovenski vejkpark

CENIK, OBRATOVALNI ČAS IN DEŽURNA ŠT.: 031 488 415

Spoštovani!

Vlečnica na Ptujskem Morju bo predvidoma obratovala med tednom od 15h – 19h, sobote in nedelje pa od 12h do 19h.

CENIK storitve:

15 min za 1 osebo = 10 EUR, dijaki in študentje 8 EUR

1h za do dve osebi = 25 EUR

1h za tri osebe = 30 EUR

1h za štiri osebe = 35 EUR

(Izposoja LIQUID FORCE opreme je BREZPLAČNA)
Končno tudi v Sloveniji

Končno smo ga dočakali - prvi slovenski Vejkpark za vse ljubitelje smučanja in bordanja na vodi. Sveže odprti Vejkpark Ptuj bo v naslednjem mesecu prizoriške zgodovinskega dogodka - postavitev guinessovega rekorda najdaljšega wakeboard rail slida.

Podiranje Guinnessovega in svetovnega rekorda v Vejkparku na Ptujskem Morju, 2. julij ob 16. uri

PA JE URADNO! BORIJ LEVSKI bo v VEJKPARKu na Ptujskem Morju poskušal podreti svetovni in Guinnessov rekord v najdaljšem wakeboard rail slide-u na svetu!

Podiranje rekorda je bilo predvideno dne 16.6.2011 v Trnovskem pristanu v Ljubljani, kar pa se je zaradi zakonskih ter upravnih ovir zapletlo in Borijeva ekipa je bila primorana dogodek prestaviti. Ker pa je v vmesnem času na Ptujskem Morju odprla svoja vrata prva vlečnica za smučanje in deskanje na vodi, VEJKPARK Ptuj, je bil naslednji korak logičen. Borij je nemudoma kontaktiral ekipo Vejkparka in skupaj z Brodarskim društvom Ranca smo imeli posluh, da mu pomagamo izpeljati dogodek, ki bo presegel okvire Slovenije.

Že takoj na sestanku smo se odlično ujeli in dogovorili o vseh bistvenih stvareh, tako da z veseljem sporočamo, da bo podiranje rekorda 2. julija ob 16. uri na Ptujskem Morju v Vejkparku.

Vabljeni vsi!

Vir:http://www.facebook.com/pages/VEJKPARK-PTUJ-prvi-slovenski-vejkpark-1st-Slovenian-WAKEPARK/214981605203404
TUNČEK sreda, 29. junij 2011 ob 10:52

Kunčno neke novega in zanimivo adrenalinskega. To ja

Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.