sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

MHA

Stava sen že, upan ka de ke bojše kak zodič

TUNČEK

More biti, držmo pešice ! :toja: :hehe:

Dejan

Maribor pa je gnes Muri kravato zveza :mislec: :hihihi:

Upan, ka je to bila dobra vaja pred povratno tekmo z Rangersi.

đoužek

Toti mariborčani pa sploh ne zmorejo več zmagat brez pomoči sodniško-igralskega lobija.

Bojo pač še šestič na podoben način postali državni prvaki.

TUNČEK

Ne sen stava, zato ke sen pozoba poglejati in sen seveda misla, ke so tekme čes vikend.
To se mi je zgodlo že drügič, samo ke je zej pač meje tekem - tan jih je blo 24.

đoužek

:mislec:
jutri se nadaljuje naša liga, tekem pa še ni za stavit.

TUNČEK

Doužek, zej pa je nastovleno, hitro stavi !
Gdove kak bo zej po premore ? :hehe: :ploskac:

đoužek

:gor:

Hvala Tunček.
Stanje bo zagotovo pestro :mrtvomrtev:

... hočem rečt isti šmoren, kot do sedaj: vsi bodo naredili maksimalno, da bo MB prvak, pa čeprav ga Olimpija, Gorica, predvsem pa Mura lahko kadarkoli premagajo :nogomet:

TUNČEK

MHA, si stava prvo ligo ? Meni sta gnešji dve tekmi šle , se sen pozoba staviti. :vuuhuu:

đoužek

:nogomet:

Jutri so tekme, ne moremo pa še stavit. :jokec:

TUNČEK

Džoužek stavi, zej se že do ! Pa dosta sreče, se so rezoltoti skos bole čüdni. :jaaa:

đoužek

:pozdrav:

Hvala Tunček.
Ja rezultati so res nepredvidljivi, zato pa nas je vsaj 8 v igri za prvo mesto na tej stavnici.

Naj zmaga najsrečnejši. :papa:

TUNČEK

Dosta sreče de potrebno ! :toja:

TUNČEK

Človik mo opčütek, da so tekme odone, se so rezoltoti popunoma neprčakovoni. :vuuhuu:

đoužek

TUNČEK je napisal/a:

Človik mo opčütek, da so tekme odone, se so rezoltoti popunoma neprčakovoni. :vuuhuu:

:a-a:

Včerajšnje tekme (ki so mi prinesle 12 točk in trenutno vodstvo na lestvici) so pa bile tako predvidljive, da se res ni dalo zmotit pri stavah. Edino, kar se ni pričakovalo je to, da bo Olimpija tako hitro ostala brez enega igralca. Je pa res, da je Koper dal gol takoj po tistem, ko so tudi njim izključili igralca

TUNČEK

Džoužek dober si, jas sen samo eno tekmo zadeja, čestitan ti za prvo mesto !
:toja: :ploskac:

đoužek

:angel:

Hvala Tunček, saj ti pa nisi prav veliko za menoj.
In ker moj favorit ne bo osvojil državnega naslova, me na koncu verjetno še prehitiš.

TUNČEK

Nič ne ven kak bo, sen pa veseli, da si prvi ! Moj favorit že osvoji prvenstvo, samo to prnese malo točk. Pa se je fsefküp samo zabova. :hehe:

đoužek

TUNČEK je napisal/a:

Nič ne ven kak bo, sen pa veseli, da si prvi ! Moj favorit že osvoji prvenstvo, samo to prnese malo točk. Pa se je fsefküp samo zabova. :hehe:

:toja:

TUNČEK

Bravo Džoužek ! Samo tak napre s prvin meston !

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.