sobota, 24. januar 2026
Sledite nam:

Prlekija-on.net je največji in najbolje obiskan spletni medij v Prlekiji, ustanovljen leta 2005.

Sledite nam

Nastavitev teme

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 [3] - Forum

pravični

Nogometa sicer ne spremljam glih ne vem kako hudo.

Sem pa danes prebral eno izmed boljših ugotovitev na eni izmed spletnih strani.

En je zapisal takole: \" Nemška reprezentanca je toliko Nemška, kot je Slovenska reprezentanca Slovenska.\"

In sem najprej razmišljal, kaj je hotel tisti povedati.

Potem pa, ko sem malo bolje pogledal imena oziroma priimke, mi je bilo jasno za kaj gre.

No, potem sem še malo razmislil in hitro ugotovil, da je tudi v kakšni drugi reprezentanci podobno.

Da to sploh niso več \"nacionalna moštva\", kot se je to nekoč reklo.

Aja, ko sem videl fotko Balotellija, sem najprej pomislil, da sem narobe kliknil, da gre za kakšno Afriško prvenstvo. :zloba:

karantanija

pravični je napisal/a:

Aja, ko sem videl fotko Balotellija, sem najprej pomislil, da sem narobe kliknil, da gre za kakšno Afriško prvenstvo. :zloba:

Hahahahaha,................... marse kere od nos, se je zodje cejte pre napovedeh fest zje.ba, ja pravične, ve pa je Italija soseda od Afrike, samo, ka je malo vode zmes, zato pa je ove \"Bagatella\" tak redno zasmojene, je pa dober, bres Pirla pa so Lahe f teme..........moje mnenje, če glih bodo evropske prvake :zmaga: :aplavz:

TUNČEK

meni je viditi Taljon, samo malo bole zapečeni ! :hahaha: :hahaha:

đoužek

:khmm:

je pa res, da ufologi poročajo, da se je v zadnjih dveh dneh aktivnost NLP-jev nad Anglijo povečala.

DOBROTNIK

:toja:

DOBROTNIK

đoužek

:mislec:

Glede na to, kdo bo sodil finale se že ve, kdo bo nov EURO prvak: Pirla, Jajcotelli, Buffone, Barzeleta, Julio, Ciaccherone, Nociollino, Cassanova in selektor Kaisser Pantonelli :hahaha:

đoužek

:ploskac: :ploskac: :ploskac: :ploskac: :ploskac: :ploskac: :ploskac: :ploskac: :ploskac: :ploskac:

Eviva Espania

Dejan

Koji beden finale :hahaha: Nejslabše so nan prišparali za na kunec...

karantanija

Kak za koga, na kunce bič poči. Treba je priznate, ka so bili GNES taljone za eno do dve klase slapše od špancof. :aplavz:

TUNČEK

Resen, toto prvenstvo me je ne genlo. Šlo je mimo, takak da se nebi nič dogojalo.
Malo je blo presenečenj, drgačik pa bogo in bres kokih posebnosti in dobrega nogometa. :jaaa:

đoužek

Dejan, tudi jaz se strinjam, da so taljani ravno za finale prišparali najslabšo predstavo. :sladoled:

Ne vem, pa zakaj Tunček meni, da je to prvenstvo šlo mimo, kot bi ga sploh ne bilo? Bilo je kar nekaj presenečenj:
1. Rusi, Nizozemci in Hrvati se sploh niso uvrstili v četrtfinale
2. Italiani so v polfinalu dobili Nemce v svojem slabem dnevu
3. Španci so celo prvenstvo igrali le toliko kot je bilo treba (čeprav veliko ljudi meni, da so igrali povsem negledljiv nogomet). Njihovi igri pa dejansko ni uspel parirati nihče, razen Hrvrati.

Ne razumem pa, da so nekateri, ki navijajo za Španijo in so jih na evropski prestol postavili ž pred začetkom EURA, na zadnji tekmi šli stavit na Italijane. Očitno so cvas taliani fejst :naskoci:
:hahaha:

karantanija

[b

Ne razumem pa, da so nekateri, ki navijajo za Španijo in so jih na evropski prestol postavili ž pred začetkom EURA, na zadnji tekmi šli stavit na Italijane. Očitno so cvas taliani fejst :naskoci:

To je bija samo del taktike, kej te veš, fčosek je pač treba malo skalkulirate, pa se še kljub teme zje*eš. :hjooj:

Dejan

:hihihi:

đoužek

Dejan je napisal/a:

Super Mario :supermen:

TUNČEK

Dejan, dobre finte !

Dejan

Tega maš zej na neti malo morje

itd... :hahaha:

MHA

Heh, tote zodje so dobre :toja: Malo še znameči tega gor :hihihi:

Dejan

Tü maš jih malo morje, klikni

MHA

:toja:

Jas ne glejan fusbala taka ne ven, što je te toti pa zake so se na jega spravili?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.